reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A Ty nie widzisz drugiej kreski czy o co chodzi? Bo trochę jestem zdziwiona reakcją ;) my tu z niczego kreski potrafimy wyczarować a tu nie ma co czarowac bo jest jak byk.

Kurcze właśnie nie dowierzam jeszcze. Obyście miały racje. Zrobię jeszcze za kilka dni test i oby była wyraźniejsza kreseczka [emoji6] sądzilam że albo będzie albo nie A tu taki psikus [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No co Ty! Przecież tam krecha jest! [emoji7]
Myślę, że po cichu można gratulowac, jak Chcesz być pewna i sie uspokoic to zrób bete. Nie wiem , który masz dc ale one na początku nie są wcale takie wyraźne jak kreski kontrolne

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie cieszę się za w czasu ale mam nadzieję że macie racje. Dzisiaj mam 30 dc. Zrobię jeszcze za 2/3 dni test. Może będzie wyraźniejszy

Nie cieszę się za w czasu ale mam nadzieję że macie racje. Dzisiaj mam 30 dc. Zrobię jeszcze za 2/3 dni test. Może będzie wyraźniejszy

A jaki wyraźniejszy ma być, żebyś uwierzyła? trzy kreseczki mają Ci wyjść czy co? Myślałam, że żartujesz sobie z tym, że nie jesteś pewna wyniku.

797fbdcb3d383119b926f34fbd3c3769.jpg

Robiłam test ale nie jestem pewna wyniku. Chyba się nie udało [emoji29]

No jaka krecha!!! Gratulacje :)

reklama
A jaki wyraźniejszy ma być, żebyś uwierzyła? trzy kreseczki mają Ci wyjść czy co? Myślałam, że żartujesz sobie z tym, że nie jesteś pewna wyniku.

Nie po prostu jestem w mega szoku. Pierwsze Co pomyślałam że test wadliwy i on już tak ma dziwnie. Cieszę się strasznie ale ze mnie taki nie dowiarek

Do góry