reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paraplu, my to tak od styczniowek się błąkamy po tym forum. I pomyśleć, że od tamtego momentu jestem w trakcie 5 cyklu starań. Jestem przerażona jak ten czas leci. a najbardziej jestem przerażona tym, że gin chce mi zrobić drożność :-o

Ano, szybko ten czas leci :/ moze nie bedzie potrzeby robic tej droznosci ;)

U mnie 9dc a nadal jakies plamienie na papierze [emoji35] nadal kluje brzuch. Porazka po calosci.
Wyryczalam sie K w rekaw, oczy mam tak spuchniete, ze ciezko mi powieki podniesc ale troche mi lzej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paraplu, smutna historia twojego dzieciństwa, twoja mama rozumie juz ze tak nie można czy nadal traktuje cie jak dziecko?
Nie płacz wiecej[emoji8]
Jak długo w tym wiatrakowie siedzicie? I co takiego robi K czego nie mógł by w pl robic? On w koncu chyba tez widzi ze jesteś tam nieszczęśliwa...
U mnie aż tak zle nie jest, po tylu latach troche juz tu wroslam , język angielski jak swój, tylko w domu moge jeszcze po polsku mówić. Znajomych mam sporo, przyjaciół kilkoro wiec nie jest zle. Ale pamietam mój pierwszy rok tu, płakałam co drugi dzien i chciałam wracać, bałam sie na głupia pocztę isc sama. Kluczem było rozpoczęcie pracy z samymi tylko Amerykanami, bywało śmiesznie, ale w ten sposób sie odblokowałam, a potem to juz poszlo[emoji4]

Ho, ho... więcej nocnych marków jak widać... ja mam dziś dyżur - moja córeczka złapała jakiegoś wirusa i gorączkuje bardzo wysoko - trzeba kontrolować, podać leki, picie... to jeszcze jest maluszek... pewnie posiedzę jeszcze z pół godziny, bo chwilę temu podałam jej paracetamol i jeśli gorączka spadnie to pójdę spać...

Lui a oprócz braku ciąży mówił o innych wskazaniach do droznosci?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Właściwie to nie.
Lekarz mi powiedział, że po łyżeczkowaniu macicy bardzo często sklejają się jajowody i przez to nie ma ciąży. .
Dlatego chciałabym nie w przyszłym, tylko w jeszcze następnym cyklu podejść do tej drożności. niech mnie tak przetka dobrze :p

Ano, szybko ten czas leci :/ moze nie bedzie potrzeby robic tej droznosci ;)

U mnie 9dc a nadal jakies plamienie na papierze [emoji35] nadal kluje brzuch. Porazka po calosci.
Wyryczalam sie K w rekaw, oczy mam tak spuchniete, ze ciezko mi powieki podniesc ale troche mi lzej.

Dziewczyno, Ty się pakuj i wracaj do Polski, do rodziny. wykończysz się tak psychicznie. .

797fbdcb3d383119b926f34fbd3c3769.jpg

Robiłam test ale nie jestem pewna wyniku. Chyba się nie udało [emoji29]

797fbdcb3d383119b926f34fbd3c3769.jpg

Robiłam test ale nie jestem pewna wyniku. Chyba się nie udało [emoji29]

No co Ty! Przecież tam krecha jest! [emoji7]
Myślę, że po cichu można gratulowac, jak Chcesz być pewna i sie uspokoic to zrób bete. Nie wiem , który masz dc ale one na początku nie są wcale takie wyraźne jak kreski kontrolne

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry