reklama
dobrze że już przyszła, dalej będziesz mogła się starać Trzymam kciuki &&&@Bulbasek, Twoje objawy sugerują, że coś jest na rzeczy. Trzymam kciuki! [emoji110] [emoji110] testujesz na dniach, czy czekasz do terminu @?
A zgadnijcie kto mnie w nocy odwiedził? Szanowna wróżka Krwawka!
Lanvin
Fanka BB :)
Żebyś wiedziała, co za ulga! Pinda przyszła idealnie w terminie, bo po świętach miała być i gdyby przyszła, to dziś byłby kolejny termin... Szkoda tylko, że zapomniała o odwiedzinach w zeszłym miesiącu :-) ale dzisiaj idę do apteki po termometr, czekam na donga i od jutra startujemy :-) mam nadzieję, że dong zdziała cuda :-)aż dziwne, ale powiem - wreszcie!!!
Dziękuję i też trzymam kciuki [emoji8]dobrze że już przyszła, dalej będziesz mogła się starać Trzymam kciuki &&&
marc
Wszystko będzie dobrze! A ja Wam mówię, ze odczarujemy ten wątek za chwilę
Wlasnie miałam pisać, ze ktoś musi odczarować to forum kurde w końcu :-(
To działamy razem, mi się krwawka skończyła wczoraj, dong łykam i od wczoraj zioła sroki bo doszły. Zobaczymy, może się cuda zadzieja w tym miesiącu. W poniedziałek na wizyte do ginki idę to może będzie coś więcej wiadomo. Oby jaja rosły [emoji123]Żebyś wiedziała, co za ulga! Pinda przyszła idealnie w terminie, bo po świętach miała być i gdyby przyszła, to dziś byłby kolejny termin... Szkoda tylko, że zapomniała o odwiedzinach w zeszłym miesiącu :-) ale dzisiaj idę do apteki po termometr, czekam na donga i od jutra startujemy :-) mam nadzieję, że dong zdziała cuda :-)
Dziękuję i też trzymam kciuki [emoji8]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
marc
Kochane moje piersi zaraz eksploduja. Jeszcze czegoś takiego to nie było. Mąż mówi, ze sa takie pełne. Oszaleje!
Nogi już wymoczylam w gorącej wodzie z solą, bo mnie mrowia.
:-)
Ja z sutkami dalej mam problem .... a tak pobolewa mnie delikatnie podbrzusze .... dzisiaj delikatnie, ale wczoraj był moment, gdzie miałam wrażenie jakby mnie coś tam dźgnęlo ....
marc
Robiłam test ale nie jestem pewna wyniku. Chyba się nie udało [emoji29]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje :-)
Jakieś objawy po owu ?? :-)
@Bulbasek, Twoje objawy sugerują, że coś jest na rzeczy. Trzymam kciuki! [emoji110] [emoji110] testujesz na dniach, czy czekasz do terminu @?
A zgadnijcie kto mnie w nocy odwiedził? Szanowna wróżka Krwawka!
Czyżby moje fluidy @ podziałały? [emoji3]
marc
Kurcze właśnie nie dowierzam jeszcze. Obyście miały racje. Zrobię jeszcze za kilka dni test i oby była wyraźniejsza kreseczka [emoji6] sądzilam że albo będzie albo nie A tu taki psikus [emoji13]
Który dzień cyklu masz dzisiaj :-)?
reklama
Mialam tak samo 7lat temu [emoji4] i pojawil sie moj syn. Takze gratuluje i zycze zdrowego pieknego bobasa [emoji173]
Robiłam test ale nie jestem pewna wyniku. Chyba się nie udało [emoji29]
Napisane na LG-H960 w aplikacji Forum BabyBoom