reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Bulbasek, Twoje objawy sugerują, że coś jest na rzeczy. Trzymam kciuki! [emoji110] [emoji110] testujesz na dniach, czy czekasz do terminu @?

A zgadnijcie kto mnie w nocy odwiedził? Szanowna wróżka Krwawka!

qdkkx1hpzei65q7s.png
dobrze że już przyszła, dalej będziesz mogła się starać :) Trzymam kciuki &&&

aż dziwne, ale powiem - wreszcie!!!
Żebyś wiedziała, co za ulga! Pinda przyszła idealnie w terminie, bo po świętach miała być i gdyby przyszła, to dziś byłby kolejny termin... Szkoda tylko, że zapomniała o odwiedzinach w zeszłym miesiącu :-) ale dzisiaj idę do apteki po termometr, czekam na donga i od jutra startujemy :-) mam nadzieję, że dong zdziała cuda :-)

dobrze że już przyszła, dalej będziesz mogła się starać :) Trzymam kciuki &&&
Dziękuję i też trzymam kciuki [emoji8]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Żebyś wiedziała, co za ulga! Pinda przyszła idealnie w terminie, bo po świętach miała być i gdyby przyszła, to dziś byłby kolejny termin... Szkoda tylko, że zapomniała o odwiedzinach w zeszłym miesiącu :-) ale dzisiaj idę do apteki po termometr, czekam na donga i od jutra startujemy :-) mam nadzieję, że dong zdziała cuda :-)

Dziękuję i też trzymam kciuki [emoji8]

qdkkx1hpzei65q7s.png
To działamy razem, mi się krwawka skończyła wczoraj, dong łykam i od wczoraj zioła sroki bo doszły. Zobaczymy, może się cuda zadzieja w tym miesiącu. W poniedziałek na wizyte do ginki idę to może będzie coś więcej wiadomo. Oby jaja rosły [emoji123]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane moje piersi zaraz eksploduja. Jeszcze czegoś takiego to nie było. Mąż mówi, ze sa takie pełne. Oszaleje!
Nogi już wymoczylam w gorącej wodzie z solą, bo mnie mrowia.

:-)
Ja z sutkami dalej mam problem .... a tak pobolewa mnie delikatnie podbrzusze .... dzisiaj delikatnie, ale wczoraj był moment, gdzie miałam wrażenie jakby mnie coś tam dźgnęlo ....

reklama
Do góry