Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze że już przyszła, dalej będziesz mogła się starać@Bulbasek, Twoje objawy sugerują, że coś jest na rzeczy. Trzymam kciuki! [emoji110] [emoji110] testujesz na dniach, czy czekasz do terminu @?
A zgadnijcie kto mnie w nocy odwiedził? Szanowna wróżka Krwawka!
![]()
Żebyś wiedziała, co za ulga! Pinda przyszła idealnie w terminie, bo po świętach miała być i gdyby przyszła, to dziś byłby kolejny termin... Szkoda tylko, że zapomniała o odwiedzinach w zeszłym miesiącu :-) ale dzisiaj idę do apteki po termometr, czekam na donga i od jutra startujemy :-) mam nadzieję, że dong zdziała cuda :-)aż dziwne, ale powiem - wreszcie!!!
Dziękuję i też trzymam kciuki [emoji8]dobrze że już przyszła, dalej będziesz mogła się staraćTrzymam kciuki &&&
Wszystko będzie dobrze! A ja Wam mówię, ze odczarujemy ten wątek za chwilę![]()
To działamy razem, mi się krwawka skończyła wczoraj, dong łykam i od wczoraj zioła sroki bo doszły. Zobaczymy, może się cuda zadzieja w tym miesiącu. W poniedziałek na wizyte do ginki idę to może będzie coś więcej wiadomo. Oby jaja rosły [emoji123]Żebyś wiedziała, co za ulga! Pinda przyszła idealnie w terminie, bo po świętach miała być i gdyby przyszła, to dziś byłby kolejny termin... Szkoda tylko, że zapomniała o odwiedzinach w zeszłym miesiącu :-) ale dzisiaj idę do apteki po termometr, czekam na donga i od jutra startujemy :-) mam nadzieję, że dong zdziała cuda :-)
Dziękuję i też trzymam kciuki [emoji8]
![]()
Kochane moje piersi zaraz eksploduja. Jeszcze czegoś takiego to nie było. Mąż mówi, ze sa takie pełne. Oszaleje!
Nogi już wymoczylam w gorącej wodzie z solą, bo mnie mrowia.
![]()
Robiłam test ale nie jestem pewna wyniku. Chyba się nie udało [emoji29]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Bulbasek, Twoje objawy sugerują, że coś jest na rzeczy. Trzymam kciuki! [emoji110] [emoji110] testujesz na dniach, czy czekasz do terminu @?
A zgadnijcie kto mnie w nocy odwiedził? Szanowna wróżka Krwawka!
![]()
Kurcze właśnie nie dowierzam jeszcze. Obyście miały racje. Zrobię jeszcze za kilka dni test i oby była wyraźniejsza kreseczka [emoji6] sądzilam że albo będzie albo nie A tu taki psikus [emoji13]
Mialam tak samo 7lat temu [emoji4] i pojawil sie moj syn. Takze gratuluje i zycze zdrowego pieknego bobasa [emoji173]![]()
Robiłam test ale nie jestem pewna wyniku. Chyba się nie udało [emoji29]