Trzymaj się kochana co nas nie zabije to nas wzmocni a my silne babyDziękuję Kochana... Po tym wszystkim czuje taki niesmak, że aż mi się nie chce tam iść. Dobrze, że jutro nie muszę. Mamy wizytę w klinice Andrologii i Endokrynologii Płodności i mam urlop
Nic mnie nie cieszy. Zdołowana kompletnie...
reklama
Pokaż żelLanvin, ja właśnie zamówiłam na Allegro żel ułatwiający zapłodnienie[emoji12] zobaczymy.. skusiłam się [emoji6] i ta sama osoba miała właśnie nordtest za 2,99zł więc sobie jeden kupiłam, niech jest [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
sylwkaq90
Fanka BB :)
Basiu podeślesz link? tego żelu?Lanvin, ja właśnie zamówiłam na Allegro żel ułatwiający zapłodnienie[emoji12] zobaczymy.. skusiłam się [emoji6] i ta sama osoba miała właśnie nordtest za 2,99zł więc sobie jeden kupiłam, niech jest [emoji12]
Chciałabym taką różnicę... U mnie najmniej będzie 7 jak dobrze pójdzie...
Ja gdybym nie poroniła to już w domu z maleństwem bym była, bo na 18 stycznia miałam termin.
Strasznie znoszę te starania.
Po poronieniu jestem w trakcie 5 cyklu starań. O drugą ciążę, która mi obumarła starałam się 8 cykli. A w pierwszą ciążę zaszłam w trzecim cyklu. Dwa cykle miałam stymulowane, ale trzeci sobie odpuściłam i wtedy zaskoczyłam. Ciąża bezproblemowa i bezobjawowa, a tu takie numery
Ja już 7 cykl [emoji45] a pierwsza ciąża w 1 cyklu.. też się zastanawiam dlaczego.. Miejmy nadzieje, że w końcu nam się uda! [emoji8]
Piekne nesi kocham was
No i dlaczego tak się dzieje?Ja już 7 cykl [emoji45] a pierwsza ciąża w 1 cyklu.. też się zastanawiam dlaczego.. Miejmy nadzieje, że w końcu nam się uda! [emoji8]
Już mi po prostu ręce opadają. Ja w tym cyklu miałam dwa pęcherzyki. Do tego mega dużo śluzu.. No i co? I dupa!
Dziewczyny to ten żel, który pokazywała Joaszka - Conceive Plus ( ja kupiłam 30ml) za 36zl
NeSSi
Moderatorka
No, to jawnie niesprawiedliwe Że jednaj się udaje a drugiej nie ..No i dlaczego tak się dzieje?
Już mi po prostu ręce opadają. Ja w tym cyklu miałam dwa pęcherzyki. Do tego mega dużo śluzu.. No i co? I dupa!
reklama
No i dlaczego tak się dzieje?
Ja dokładnie tak samo.. za tydzień w środę mam ginekologa to może się dowiem co jest nie tak.. chyba, że faktycznie z ta gorączka to prawda to moj miał i w listopadzie i teraz wiec moze plemniki wymarły.. a twój chorował?