reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie też dupa :p
Mój test ze mnie bezczelnie zadrwił.
Zastanawiam się ile jeszcze mam sił na starania. Młody mój już 3 lata lada moment będzie kończył. Nie taka miała być różnica między dziećmi. .
Szkoda .... rozumiem Cię ale musimy walczyć !

Mfifi gratki jeszcze raz [emoji4]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Ania to pech jak cholera .... byłam naprawdę dobrej myśli, szkoda. Trzymaj się tam I pamiętaj to tylko praca ... głowa do góry i walcz o to co ważne !!! Trzymam mocno kciuki &&& [emoji173]

Najfajniejsze zdanie:
"w takich sytuacjach supervisior może podnieść ocenę, ale w tym przypadku tego nie zrobił" wkurw... ogólne! Masakra! Korposzczurem nie byłam, nie jestem i nie będę. Nie potrafię wchodzić po palcu do dooopy :( a może szkoda... Czasami nie warto mieć honor i charakter...

No właśnie nie chorował. Do tego mój jeszcze łyka cynk i selen. .
Ja biorę hormony i efektów brak :-o
Może to siedzi w naszych głowach i dlatego jest przestój? [emoji53]

Hej dziewczyny :)jestem tu nowa. W maju skończę 27 lat. Postanowiliśmy z mężem jakiś czas temu starać się o bobasa, dlatego też tutaj zajrzałam do Was :biggrin2: Dodam że mamy już córeczkę Milenke, która w lutym skończy 7 lat.

Witaj[emoji6] który masz dzień cyklu? córka ma bardzo ładne imię to moj drugi faworyt zaraz po Paulinie [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lanvin, ja właśnie zamówiłam na Allegro żel ułatwiający zapłodnienie[emoji12] zobaczymy.. skusiłam się [emoji6] i ta sama osoba miała właśnie nordtest za 2,99zł więc sobie jeden kupiłam, niech jest [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jutro zamówię kilka :-) póki co kupilam jeszcze donga, dzisiaj mi wysłali :-)

Ja gdybym nie poroniła to już w domu z maleństwem bym była, bo na 18 stycznia miałam termin.
Strasznie znoszę te starania.
Przykro mi, domyślam się [emoji20] ja się tak boję, że będziemy mieli problemy, że pewnie sama się zablokuje tym myśleniem.

Hej dziewczyny :)jestem tu nowa. W maju skończę 27 lat. Postanowiliśmy z mężem jakiś czas temu starać się o bobasa, dlatego też tutaj zajrzałam do Was :biggrin2: Dodam że mamy już córeczkę Milenke, która w lutym skończy 7 lat.
Witaj, ja w tym samym wieku i mój syn też w tym roku kończy 7 :-) powodzenia!

qdkkx1hpzei65q7s.png

OJ Bulbasku, ale tu już chyba nie ma nadziei.. Babcia leży w łóżku już bardzo długi czas, kilka lat, nawet nie pamiętam ile. Ma przykurcz nóg. A to nie jest jej pierwszy udar, miała już chyba z 3. Pierwszy, to jej trochę w głowie pomieszał, drugi to jak odjęło jej nogi (niestety nie chciała ćwiczyć itd.), a trzeci teraz. To takie niesprawiedliwe..
Rozumiem Kochana. Biedna babunia, ile się człowiek musi w tym życiu nameczyc :( smutne bardzo.

Najfajniejsze zdanie:
"w takich sytuacjach supervisior może podnieść ocenę, ale w tym przypadku tego nie zrobił" wkurw... ogólne! Masakra! Korposzczurem nie byłam, nie jestem i nie będę. Nie potrafię wchodzić po palcu do dooopy :( a może szkoda... Czasami nie warto mieć honor i charakter...
To już dla mnie problem z tym kolesiem [emoji35] korpo korpem a mendy się wszędzie zdarzają. Pech, że trafiłaś na niego ... ale pamiętaj karma wraca [emoji6]

reklama
Do góry