reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie też dupa :p
Mój test ze mnie bezczelnie zadrwił.
Zastanawiam się ile jeszcze mam sił na starania. Młody mój już 3 lata lada moment będzie kończył. Nie taka miała być różnica między dziećmi. .
Szkoda .... rozumiem Cię ale musimy walczyć !

Mfifi gratki jeszcze raz [emoji4]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Ania to pech jak cholera .... byłam naprawdę dobrej myśli, szkoda. Trzymaj się tam I pamiętaj to tylko praca ... głowa do góry i walcz o to co ważne !!! Trzymam mocno kciuki &&& [emoji173]

Najfajniejsze zdanie:
"w takich sytuacjach supervisior może podnieść ocenę, ale w tym przypadku tego nie zrobił" wkurw... ogólne! Masakra! Korposzczurem nie byłam, nie jestem i nie będę. Nie potrafię wchodzić po palcu do dooopy :( a może szkoda... Czasami nie warto mieć honor i charakter...

No właśnie nie chorował. Do tego mój jeszcze łyka cynk i selen. .
Ja biorę hormony i efektów brak :-o
Może to siedzi w naszych głowach i dlatego jest przestój? [emoji53]

Hej dziewczyny :)jestem tu nowa. W maju skończę 27 lat. Postanowiliśmy z mężem jakiś czas temu starać się o bobasa, dlatego też tutaj zajrzałam do Was :biggrin2: Dodam że mamy już córeczkę Milenke, która w lutym skończy 7 lat.

Witaj[emoji6] który masz dzień cyklu? córka ma bardzo ładne imię to moj drugi faworyt zaraz po Paulinie [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lanvin, ja właśnie zamówiłam na Allegro żel ułatwiający zapłodnienie[emoji12] zobaczymy.. skusiłam się [emoji6] i ta sama osoba miała właśnie nordtest za 2,99zł więc sobie jeden kupiłam, niech jest [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jutro zamówię kilka :-) póki co kupilam jeszcze donga, dzisiaj mi wysłali :-)

Ja gdybym nie poroniła to już w domu z maleństwem bym była, bo na 18 stycznia miałam termin.
Strasznie znoszę te starania.
Przykro mi, domyślam się [emoji20] ja się tak boję, że będziemy mieli problemy, że pewnie sama się zablokuje tym myśleniem.

Hej dziewczyny :)jestem tu nowa. W maju skończę 27 lat. Postanowiliśmy z mężem jakiś czas temu starać się o bobasa, dlatego też tutaj zajrzałam do Was :biggrin2: Dodam że mamy już córeczkę Milenke, która w lutym skończy 7 lat.
Witaj, ja w tym samym wieku i mój syn też w tym roku kończy 7 :-) powodzenia!

qdkkx1hpzei65q7s.png

OJ Bulbasku, ale tu już chyba nie ma nadziei.. Babcia leży w łóżku już bardzo długi czas, kilka lat, nawet nie pamiętam ile. Ma przykurcz nóg. A to nie jest jej pierwszy udar, miała już chyba z 3. Pierwszy, to jej trochę w głowie pomieszał, drugi to jak odjęło jej nogi (niestety nie chciała ćwiczyć itd.), a trzeci teraz. To takie niesprawiedliwe..
Rozumiem Kochana. Biedna babunia, ile się człowiek musi w tym życiu nameczyc :( smutne bardzo.

Najfajniejsze zdanie:
"w takich sytuacjach supervisior może podnieść ocenę, ale w tym przypadku tego nie zrobił" wkurw... ogólne! Masakra! Korposzczurem nie byłam, nie jestem i nie będę. Nie potrafię wchodzić po palcu do dooopy :( a może szkoda... Czasami nie warto mieć honor i charakter...
To już dla mnie problem z tym kolesiem [emoji35] korpo korpem a mendy się wszędzie zdarzają. Pech, że trafiłaś na niego ... ale pamiętaj karma wraca [emoji6]

reklama
Do góry