reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jedna ginekolog zapisała mnie na zabieg usunięcia w lutym, po mimo tego, że nie przyczynia się do mojej nie możności zajścia w ciąże, ale trochę mniej Jej ufałam i poszłam do drugiego z polecenia i powiedział, że nie ma sensu go usuwać. Jeżeli nie zajdę w ciąże do maja, to wtedy będę badana przez brzuch i wtedy przy okazji można usunąć.

reklama
Cześć dziewczyny :)
Zaczynamy z mężem starania, to nasz pierwszy cykl.
W piątek byłam u lekarza i był pęcherzyk 2,2 (17 dc, cykle 26-32 dni).
Dostaliśmy zalecenia intensywnego weekendu :biggrin2:. W nocy po wizycie obudził mnie ból owulacyjny, także teraz czekam i już mnie to stresuje, jestem w gorącej wodzie kąpana :)

Dlaczego przegralas wszytko??? Co się stało??? Nie załamuj się. Nigdy nie ma sytuacji bez wyjścia.
Wydajność 94,9%, a od 95% nie mieli by prawa obniżyć mi oceny... oczywiście nikt nie bierze pod uwagę tego, że w styczniu pracowałam z nowym pracownikami... Szkoda gadać. Nie lubią mnie i znalazła się dobra okazja to ją wykorzystali... Jestem rozgoryczona... bardzo... :( :( :(

Wydajność 94,9%, a od 95% nie mieli by prawa obniżyć mi oceny... oczywiście nikt nie bierze pod uwagę tego, że w styczniu pracowałam z nowym pracownikami... Szkoda gadać. Nie lubią mnie i znalazła się dobra okazja to ją wykorzystali... Jestem rozgoryczona... bardzo... :( :( :(
Co za świnie... poczekaj Kochana. Może zaraz się okaże, ze jesteś w ciąży i olejesz ich ciepłym moczem albo może warto się rozejrzeć za czymś innym. :*
Wiem, ze czujesz żal. Pewnych rzeczy nie przeskoczymy jeśli na drodze stoją tacy podli ludzie.

U mnie klapa...
Przegrałam wszystko. W tej jeb...ej korporacji ręka rękę myje... Walka z wiatrakami!!!
Znając moje szczęście to i z ciąży będzie (_)_)... :(
Mam dość wszystkiego...
[emoji20]Przyznam że od początku nie śledzi£am sprawy więc nie wiem dokładnie o co chodzi...ale przykro mi. Zwolnili Cię czy jakieś inne przykrości?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Co za świnie... poczekaj Kochana. Może zaraz się okaże, ze jesteś w ciąży i olejesz ich ciepłym moczem albo może warto się rozejrzeć za czymś innym. :*
Wiem, ze czujesz żal. Pewnych rzeczy nie przeskoczymy jeśli na drodze stoją tacy podli ludzie.
No właśnie w tą ciążę też nie wierzę... :( :( i pewnie tak będzie....
Szlag szlag szlag...
Bulbasku ile ma pęcherzyk jak pęka?

reklama
Do góry