reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jedna ginekolog zapisała mnie na zabieg usunięcia w lutym, po mimo tego, że nie przyczynia się do mojej nie możności zajścia w ciąże, ale trochę mniej Jej ufałam i poszłam do drugiego z polecenia i powiedział, że nie ma sensu go usuwać. Jeżeli nie zajdę w ciąże do maja, to wtedy będę badana przez brzuch i wtedy przy okazji można usunąć.

reklama
Cześć dziewczyny :)
Zaczynamy z mężem starania, to nasz pierwszy cykl.
W piątek byłam u lekarza i był pęcherzyk 2,2 (17 dc, cykle 26-32 dni).
Dostaliśmy zalecenia intensywnego weekendu :biggrin2:. W nocy po wizycie obudził mnie ból owulacyjny, także teraz czekam i już mnie to stresuje, jestem w gorącej wodzie kąpana :)

Dlaczego przegralas wszytko??? Co się stało??? Nie załamuj się. Nigdy nie ma sytuacji bez wyjścia.
Wydajność 94,9%, a od 95% nie mieli by prawa obniżyć mi oceny... oczywiście nikt nie bierze pod uwagę tego, że w styczniu pracowałam z nowym pracownikami... Szkoda gadać. Nie lubią mnie i znalazła się dobra okazja to ją wykorzystali... Jestem rozgoryczona... bardzo... :( :( :(

Wydajność 94,9%, a od 95% nie mieli by prawa obniżyć mi oceny... oczywiście nikt nie bierze pod uwagę tego, że w styczniu pracowałam z nowym pracownikami... Szkoda gadać. Nie lubią mnie i znalazła się dobra okazja to ją wykorzystali... Jestem rozgoryczona... bardzo... :( :( :(
Co za świnie... poczekaj Kochana. Może zaraz się okaże, ze jesteś w ciąży i olejesz ich ciepłym moczem albo może warto się rozejrzeć za czymś innym. :*
Wiem, ze czujesz żal. Pewnych rzeczy nie przeskoczymy jeśli na drodze stoją tacy podli ludzie.

U mnie klapa...
Przegrałam wszystko. W tej jeb...ej korporacji ręka rękę myje... Walka z wiatrakami!!!
Znając moje szczęście to i z ciąży będzie (_)_)... :(
Mam dość wszystkiego...
[emoji20]Przyznam że od początku nie śledzi£am sprawy więc nie wiem dokładnie o co chodzi...ale przykro mi. Zwolnili Cię czy jakieś inne przykrości?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Co za świnie... poczekaj Kochana. Może zaraz się okaże, ze jesteś w ciąży i olejesz ich ciepłym moczem albo może warto się rozejrzeć za czymś innym. :*
Wiem, ze czujesz żal. Pewnych rzeczy nie przeskoczymy jeśli na drodze stoją tacy podli ludzie.
No właśnie w tą ciążę też nie wierzę... :( :( i pewnie tak będzie....
Szlag szlag szlag...
Bulbasku ile ma pęcherzyk jak pęka?

reklama
Do góry