reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jestem po usg. Dziś 11 dc i pecherzyk 18 mm. Jak obstawiacie kiedy pęknie?? Muszę jakoś strategię przyjąć [emoji5] i czy owu nie będzie zbyt późno np w 16 dc jeśli mam cykle co 28-29 dni????

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

nie no ja tak sobie gdybam,
testy owu odpuściłam, zdaje się tylko na temp no i może na śluz ale jak codziennie sa Przytulanki to nie wiem czy to śluz czy pozostałości,
jak zaszłam w ciaze to lekarz mi powiedział ze prawdopodobnie owu była w 6 dniu cyklu
wiec nigdy nic nie wiadomo mam w planach nie zaprzestawać seksu po dniach płodnych tylko dalej cieszyć się bliskością :)
no teraz to mnie całkiem pocieszyłaś - martwiłam się, że ovu w 9 czy 10 dc to za wcześnie i pęcherzyki nie są takie jak trzeba, za mało dojrzałe czy co tam... a jednak się da. to może i mnie się poszczęści?

Ja planuję teraz psychologię. Na poprzednich studiacg ten przedmiot właśnie najsbardziej mnie interesował :)

@Spark studiowanie psychologii było marzeń od 13 r.z. I powiem Ci Żr pierwsze dwa lata studiów mnie strasznie rozczarowały [emoji22] najlepszy był 3 rok i dwa lata specjalizacji ale to trzeba mieć cierpliwość ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chodź do mojej teściowej na obiad ...ale ostrzegam, ona nie używa żadnych przypraw ...:baffled:
Jak się miewasz Skarbie, Ty i Twoje maleństwa? Często o Was myślę, nawet mój mąż się przejął jak usłyszał o bliźniakach... wie, że to duże obciążenie i kazał przekazać Ci życzenia powodzenia....

Moja ma tylko kucharka [emoji40]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Moja kiedyś vegetą ziemniaki posypywała ...bo uważa że sól to śmierć :D szkoda, że nigdy vegety nie polizała:D:D:D
Później zrobiła wielki zwrot i poszła na :''naturales'' smaki ziemi ...oczywiście daje Nam sól i pieprz oddzielnie jak w barze mlecznym, ale nie wszystko da się doprawić po ugotowaniu by smakowało, zwłaszcza jak daje chyba gruboziarnistą i w dodatku drogową sól :D

Jestem po usg. Dziś 11 dc i pecherzyk 18 mm. Jak obstawiacie kiedy pęknie?? Muszę jakoś strategię przyjąć [emoji5] i czy owu nie będzie zbyt późno np w 16 dc jeśli mam cykle co 28-29 dni????

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
To jak dobrze rozumiem wszystko to ovu powinna być za 4-5 dni... czyli w 15/16 dc. moja ginka mówiła, że ważne jest, żeby faza lutealna miała co najmniej 13-14 dni. To by tak wychodziło, nie?

reklama
Do góry