reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jestem po usg. Dziś 11 dc i pecherzyk 18 mm. Jak obstawiacie kiedy pęknie?? Muszę jakoś strategię przyjąć [emoji5] i czy owu nie będzie zbyt późno np w 16 dc jeśli mam cykle co 28-29 dni????

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

nie no ja tak sobie gdybam,
testy owu odpuściłam, zdaje się tylko na temp no i może na śluz ale jak codziennie sa Przytulanki to nie wiem czy to śluz czy pozostałości,
jak zaszłam w ciaze to lekarz mi powiedział ze prawdopodobnie owu była w 6 dniu cyklu
wiec nigdy nic nie wiadomo mam w planach nie zaprzestawać seksu po dniach płodnych tylko dalej cieszyć się bliskością :)
no teraz to mnie całkiem pocieszyłaś - martwiłam się, że ovu w 9 czy 10 dc to za wcześnie i pęcherzyki nie są takie jak trzeba, za mało dojrzałe czy co tam... a jednak się da. to może i mnie się poszczęści?

Ja planuję teraz psychologię. Na poprzednich studiacg ten przedmiot właśnie najsbardziej mnie interesował :)

@Spark studiowanie psychologii było marzeń od 13 r.z. I powiem Ci Żr pierwsze dwa lata studiów mnie strasznie rozczarowały [emoji22] najlepszy był 3 rok i dwa lata specjalizacji ale to trzeba mieć cierpliwość ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chodź do mojej teściowej na obiad ...ale ostrzegam, ona nie używa żadnych przypraw ...:baffled:
Jak się miewasz Skarbie, Ty i Twoje maleństwa? Często o Was myślę, nawet mój mąż się przejął jak usłyszał o bliźniakach... wie, że to duże obciążenie i kazał przekazać Ci życzenia powodzenia....

Moja ma tylko kucharka [emoji40]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Moja kiedyś vegetą ziemniaki posypywała ...bo uważa że sól to śmierć :D szkoda, że nigdy vegety nie polizała:D:D:D
Później zrobiła wielki zwrot i poszła na :''naturales'' smaki ziemi ...oczywiście daje Nam sól i pieprz oddzielnie jak w barze mlecznym, ale nie wszystko da się doprawić po ugotowaniu by smakowało, zwłaszcza jak daje chyba gruboziarnistą i w dodatku drogową sól :D

Jestem po usg. Dziś 11 dc i pecherzyk 18 mm. Jak obstawiacie kiedy pęknie?? Muszę jakoś strategię przyjąć [emoji5] i czy owu nie będzie zbyt późno np w 16 dc jeśli mam cykle co 28-29 dni????

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
To jak dobrze rozumiem wszystko to ovu powinna być za 4-5 dni... czyli w 15/16 dc. moja ginka mówiła, że ważne jest, żeby faza lutealna miała co najmniej 13-14 dni. To by tak wychodziło, nie?

reklama
Do góry