Moja ma tylko kucharka [emoji40]Chodź do mojej teściowej na obiad ...ale ostrzegam, ona nie używa żadnych przypraw ...
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja ma tylko kucharka [emoji40]Chodź do mojej teściowej na obiad ...ale ostrzegam, ona nie używa żadnych przypraw ...
oj, a to w ogóle jadalne jest? chyba sobie jednak darujęChodź do mojej teściowej na obiad ...ale ostrzegam, ona nie używa żadnych przypraw ...
no teraz to mnie całkiem pocieszyłaś - martwiłam się, że ovu w 9 czy 10 dc to za wcześnie i pęcherzyki nie są takie jak trzeba, za mało dojrzałe czy co tam... a jednak się da. to może i mnie się poszczęści?nie no ja tak sobie gdybam,
testy owu odpuściłam, zdaje się tylko na temp no i może na śluz ale jak codziennie sa Przytulanki to nie wiem czy to śluz czy pozostałości,
jak zaszłam w ciaze to lekarz mi powiedział ze prawdopodobnie owu była w 6 dniu cyklu
wiec nigdy nic nie wiadomo mam w planach nie zaprzestawać seksu po dniach płodnych tylko dalej cieszyć się bliskością
Ja planuję teraz psychologię. Na poprzednich studiacg ten przedmiot właśnie najsbardziej mnie interesował
Mowa o pracy... mam 2 zmiany 7-15 14-22. Kwestia przyzwyczajenia [emoji2] robiłam dziś betę - wyniki wieczorem. Już się nie mogę doczekać[emoji179]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak się miewasz Skarbie, Ty i Twoje maleństwa? Często o Was myślę, nawet mój mąż się przejął jak usłyszał o bliźniakach... wie, że to duże obciążenie i kazał przekazać Ci życzenia powodzenia....Chodź do mojej teściowej na obiad ...ale ostrzegam, ona nie używa żadnych przypraw ...
Moja kiedyś vegetą ziemniaki posypywała ...bo uważa że sól to śmierć szkoda, że nigdy vegety nie polizała
To jak dobrze rozumiem wszystko to ovu powinna być za 4-5 dni... czyli w 15/16 dc. moja ginka mówiła, że ważne jest, żeby faza lutealna miała co najmniej 13-14 dni. To by tak wychodziło, nie?Jestem po usg. Dziś 11 dc i pecherzyk 18 mm. Jak obstawiacie kiedy pęknie?? Muszę jakoś strategię przyjąć [emoji5] i czy owu nie będzie zbyt późno np w 16 dc jeśli mam cykle co 28-29 dni????
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
no widzisz jak ma wyjść to wyjdzieno teraz to mnie całkiem pocieszyłaś - martwiłam się, że ovu w 9 czy 10 dc to za wcześnie i pęcherzyki nie są takie jak trzeba, za mało dojrzałe czy co tam... a jednak się da. to może i mnie się poszczęści?