reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Co studiuje?
Ja od pazdziernika planuję znów studia... teraz cały czas przekladalam bo moze sie uda zajść, to bez sensu zaczynać, i tak minęło mi trochę... teraz dość! :D od października ruszam z drugim kierunkiem
Też chciałam, ale nie wiem jak finansowo podołamy i tak odkladam kolejny rok z rzędu.

Ja planuję teraz psychologię. Na poprzednich studiacg ten przedmiot właśnie najsbardziej mnie interesował :)
Polecam :-) na jakiej uczelni?

Chodź do mojej teściowej na obiad ...ale ostrzegam, ona nie używa żadnych przypraw ...:baffled:
Moja też, jak widzę znowu pieczeń, praktycznie bez soli, ani niczego, albo sos z pieczeni, a raczej mąka z dodatkiem sosu, to mnie mdli. Pech chce, że zawsze jak przyjeżdżamy, to akurat jest pieczeń...

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Moja kiedyś vegetą ziemniaki posypywała ...bo uważa że sól to śmierć :D szkoda, że nigdy vegety nie polizała:D:D:D
Później zrobiła wielki zwrot i poszła na :''naturales'' smaki ziemi ...oczywiście daje Nam sól i pieprz oddzielnie jak w barze mlecznym, ale nie wszystko da się doprawić po ugotowaniu by smakowało, zwłaszcza jak daje chyba gruboziarnistą i w dodatku drogową sól :D
bleee... zdecydowanie podziękuję. Używam dużo przypraw - sól morską drobną albo himalajską różową, pieprz, paprykę, i dużo przypraw ziołowych - często też daję świeże zioła. Nie wyobrażam sobie kuchni bez przypraw, choć sól często jest ukryta w żywności, dlatego trzeba z nią uważać.

Jak się miewasz Skarbie, Ty i Twoje maleństwa? Często o Was myślę, nawet mój mąż się przejął jak usłyszał o bliźniakach... wie, że to duże obciążenie i kazał przekazać Ci życzenia powodzenia....

Dobrze kochana dziękuję ...lekko nie jest, ja drobna babeczka ...czuję już powoli, że będę miała swoją drogę krzyżową na najbliższe pół roku ...bardzo mnie już boli skóra, która aż się błyszczy od napięcia ...
Dzieciaczki zdrowe, bo jak złapałam grypsko to poszłam do lekarza sprawdzić czy im nie zaszkodziło przypadkiem ... rosną, że hej. Troszkę młodsi są od obecnego terminu, wychodzi na 7t2i3dzień. Mają po 1.4cm i 1.8cm ..czy jakoś tak, bo mierzył od niechcenia ....wczoraj pierwszy raz dał mi posłuchać bicia ich serc ...strasznie się rozbeczałam, aż się lekarz na mnie patrzył jak na wariatkę ..ale siurek nigdy baby nie zrozumie :) To co mu się dziwić :)
Proszę:
WP_20170123_010.jpg

A co tam u Cię żabcia ? Clo już łykasz ?

Załączniki

• WP_20170123_010.jpg
    WP_20170123_010.jpg
    118,3 KB · Wyświetleń: 442
bleee... zdecydowanie podziękuję. Używam dużo przypraw - sól morską drobną albo himalajską różową, pieprz, paprykę, i dużo przypraw ziołowych - często też daję świeże zioła. Nie wyobrażam sobie kuchni bez przypraw, choć sól często jest ukryta w żywności, dlatego trzeba z nią uważać.
Ja tak samo, mniam :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Też chciałam, ale nie wiem jak finansowo podołamy i tak odkladam kolejny rok z rzędu.

Polecam :-) na jakiej uczelni?

Moja też, jak widzę znowu pieczeń, praktycznie bez soli, ani niczego, albo sos z pieczeni, a raczej mąka z dodatkiem sosu, to mnie mdli. Pech chce, że zawsze jak przyjeżdżamy, to akurat jest pieczeń...

qdkkx1hpzei65q7s.png
Spróbuj - jak nie dacie rady to zawsze możesz wziąć dziekankę... poza tym teraz nie jest źle - jest cały system stypendiów. ja na pierwszych studiach nie dostawałam, bo się nie załapałam, ale na drugich miałam naukowe i wystarczało na opłacenie czesnego - zaoczne

Spróbuj - jak nie dacie rady to zawsze możesz wziąć dziekankę... poza tym teraz nie jest źle - jest cały system stypendiów. ja na pierwszych studiach nie dostawałam, bo się nie załapałam, ale na drugich miałam naukowe i wystarczało na opłacenie czesnego - zaoczne
Wiesz co, ja studiowałam na SWPS we Wrocławiu i tam chciałabym znowu, ale studia, które chciałabym zrobić kosztują ponad 5000. My kupiliśmy mieszkanie i jeszcze musimy wziąć 40 000 kredytu, wszystko się trochę zbiegnie w czasie i nie wiem, czy będę sobie mogła pozwolić. Zobaczymy, ale bardzo bym chciała, lubiłam ten czas :-) ale teraz jakoś bardziej ciągnie mnie do wiedzy, niż do samego studiowania :-)

@NeSSi piękne dzidźki [emoji173]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Dobrze kochana dziękuję ...lekko nie jest, ja drobna babeczka ...czuję już powoli, że będę miała swoją drogę krzyżową na najbliższe pół roku ...bardzo mnie już boli skóra, która aż się błyszczy od napięcia ...
Dzieciaczki zdrowe, bo jak złapałam grypsko to poszłam do lekarza sprawdzić czy im nie zaszkodziło przypadkiem ... rosną, że hej. Troszkę młodsi są od obecnego terminu, wychodzi na 7t2i3dzień. Mają po 1.4cm i 1.8cm ..czy jakoś tak, bo mierzył od niechcenia ....wczoraj pierwszy raz dał mi posłuchać bicia ich serc ...strasznie się rozbeczałam, aż się lekarz na mnie patrzył jak na wariatkę ..ale siurek nigdy baby nie zrozumie :) To co mu się dziwić :)
Proszę:
Zobacz załącznik 792791

A co tam u Cię żabcia ? Clo już łykasz ?
Boże... ja nie słyszałam a beczę... faceci są beznadziejni...
Dasz radę. Wierzę w Ciebie - twarda babka jesteś. Na skórę mogę polecić oliwę z oliwek - u mnie sprawdziła się idealnie - mam po 3 ciążach dokładnie trzy malutkie rozstępy. Tylko pamiętam, że mojej kuzynce przy bliźniakach zabronili dotykania brzucha, żeby nie pobudzać skurczów... Ale póki możesz to smaruj!!! Wyglądają cudnie... nie mogę nawet pisać bo mi łzy same lecą...
A ja - już po clo... doła miałam okropnego, bałam się nawrotu depresji, ale wczoraj wpadł taki dobry kumpel, posiedzieliśmy, pogadaliśmy z moim mężem i jakoś się zebrałam... mam nadzieję, że na dobre.

Do góry