reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

moj synek konczy dzis trzy tygodnie :) my mamy dzis notariusza, przedluzamy umowe, zrobimy zakupy po drodze, a w tygodniu musze sobie jechac kupic nowe kozaki, sa przeceny hehe, cos fajnego se wybiore :D obiad zjemy na miescie, moze jakies kebsy, nie bede miec kiedy ugotowac
Udanych zakupów[emoji2] smacznego kebaba [emoji486]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@leeleeth @M2b apeluje o znak życia! Zaniedbujecie nas, nie podobuje mi się to.

qdkkx1hpzei65q7s.png

@leeleeth @M2b apeluje o znak życia! Zaniedbujecie nas, nie podobuje mi się to.

qdkkx1hpzei65q7s.png
jeny jaki ten Twój cykl długi
wybierz się może do lekarza żeby zobaczyć co i jak :)
Dobra my tu gadu gadu a jakiś obiad trzeba. W końcu żona na wolnym to niech mąż zje coś dobrego[emoji6]co u Was będzie dziś? Ja muszę dietetycznie bo M dba teraz szczególnie o linię. Chyba ma kochankę[emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie są piersi z kurczaka z wczoraj i rosołek od teściowej :)
mój mąż często mi mówi że ma kochankę :p

jeny jaki ten Twój cykl długi
wybierz się może do lekarza żeby zobaczyć co i jak :)

u mnie są piersi z kurczaka z wczoraj i rosołek od teściowej :)
mój mąż często mi mówi że ma kochankę :p
Piersi kury były wczoraj. Dziś podam chyba swoje[emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

a u mnie 1 cykl z clo a mąż zajęty sesją... i chyba będzie doopa... przytulanki 1 raz w 9 dc, ovu podobno była też 9dc, ale ja czułam raczej 11dc... nie wiem. w każdym razie cykl u mnie leci szybko - do testowania został tydzień... tylko raczej przy tej częstotliwości to byłby cud... dlatego raczej nastawiam się na @ mam tylko nadzieję, że następny będzie lepiej obstawiony... choć najchętniej odpuściłabym liczenie, leki... ale niestety - już nie ten czas.

reklama
Do góry