reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha &&&&&

Paraplu ojjj doskonale cię rozumiem. Druga połowa cyklu masakrycznie się ciągnie. Bezczynne czekanie jest okropne!

reklama
Hehe przed owulka czas fajnie lecial bo przyjemnie ;)

A ja siedze sobie w pracy i slucham radia TOK, fajna audycja o polskim seryjnym mordercy :)
Piekna pogoda! Tak cieplo, ze w aucie musialam jechac w krotkim rekawku bo inaczej bym sie ugotowala.

Bylam wczoraj w sklepie dzieciecym i miala ochote caly wykupic :D boziu jakie piekne rzeczy! Spioszki, pajacyki, kocyki. Oczoplasu dostalam :) myslalam, ze sobie jakies wozeczki poogladam, pomacam i wczuje sie w role :D taka afirmacja :D ale akurat tam wozkow nie mieli. Poszukam jakiegos gdzie maja :D

A na fotce widok w mojej pracy :)
1462285686-uo3l0f.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W końcu dzisiaj nie testowałam. Rano zauważyłam jakieś plamienie wiec pewnie @ sie rozkręca. Co prawda 4-5 dni wcześniej ale... czasem tak bywa...
[emoji52]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
I jak? Rozkrecilo się? Ściskam kciuki aby to nie @!

Wiem o czym mówisz ;) ja juz sobie dzisiaj siknelam bo sie nakręciłam ;) jedna krecha. Ale powiem szczerze ze pod pewnymi katami mam wrażenie ze cos tam sie zaczyna zbierać w miejscu drugiej krechy... Ale moze to moja wyobraźnia. Teraz nie mogę sie juz doczekać jutra zeby znowu siknąć ;)
Bertha to czekamy na wiadomości. Może lepiej bete zrobić? Jak ja żałuję że u nas się nie da... już bym też poszła!
Hehe przed owulka czas fajnie lecial bo przyjemnie ;)

A ja siedze sobie w pracy i slucham radia TOK, fajna audycja o polskim seryjnym mordercy :)
Piekna pogoda! Tak cieplo, ze w aucie musialam jechac w krotkim rekawku bo inaczej bym sie ugotowala.

Bylam wczoraj w sklepie dzieciecym i miala ochote caly wykupic :D boziu jakie piekne rzeczy! Spioszki, pajacyki, kocyki. Oczoplasu dostalam :) myslalam, ze sobie jakies wozeczki poogladam, pomacam i wczuje sie w role :D taka afirmacja :D ale akurat tam wozkow nie mieli. Poszukam jakiegos gdzie maja :D

A na fotce widok w mojej pracy :)
1462285686-uo3l0f.jpeg

Cudny widok!!!! Mi też się każdy dzień strasznie ciągnie. ..
Brzuch boli mnie coraz mocniej , cały czas wydaje mi się ze zaraz pojawi się @

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
&&&&&& trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszła.

Ja dziś mam urwanie głowy... od rana pilnuje dzieci. Jeszcze 2 godziny i mamusia ich odbierze. Plecy mnie bolą i lekko podbrzusze... pewnie na @... ma być za 4 dni... zobaczymy.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak juz kiedys napisalam "Dupa, dupa, dupa", @ nie bedziecie miec, spotakamy sie wszystkie na styczniowkach :)

Baby to jednak maja przerabane. Przed owulka ciagle mnie klul prawy jajnik, po owulce ciagle pobolewa i promieniuje pod pepek.

Faceci maja co najwyzej polucje nocne :D

Jejku to czekanie na testowanie mnie wykancza, jajko zaraz zniose i zaczne wysiadywac :D
Jak na zlosc mam teraz mniej pracy i przez to czas wolniej leci. A jak mialam nawal pracy to nie zdarzylam sie obejrzec a z poniedzialku juz zrobil sie piatek.

13 maja....czemus tak daleko?!

To my mamy tak samo[emoji5]ja jestem 17 dc A pecherzyk pękł w sobotę 14 dc...staram się wyluzować i mówię ze jak zajde to super a jak nie to na pociesZenie lecimy na wakacje...staram się jeździć na rowerze i normalnie funkcjonować chociaż encorton i clexan posZedł już w ruch....

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jak juz kiedys napisalam "Dupa, dupa, dupa", @ nie bedziecie miec, spotakamy sie wszystkie na styczniowkach :)

Baby to jednak maja przerabane. Przed owulka ciagle mnie klul prawy jajnik, po owulce ciagle pobolewa i promieniuje pod pepek.

Faceci maja co najwyzej polucje nocne :D

Mnie bolał prawy jajnik cały czas wiec byłam pewna ze tam jest pecherzyk A tu okazało się ze z lewego pekl[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

I jak? Rozkrecilo się? Ściskam kciuki aby to nie @!

Bertha to czekamy na wiadomości. Może lepiej bete zrobić? Jak ja żałuję że u nas się nie da... już bym też poszła!

Cudny widok!!!! Mi też się każdy dzień strasznie ciągnie. ..

&&&&&& trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszła.

Ja dziś mam urwanie głowy... od rana pilnuje dzieci. Jeszcze 2 godziny i mamusia ich odbierze. Plecy mnie bolą i lekko podbrzusze... pewnie na @... ma być za 4 dni... zobaczymy.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Fabimama właśnie nie. Cisza [emoji32]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry