reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziekuje kochane i dzien dobry ....
Ja sie nie ciesze poki co wiem ze bywa tak ze jest ciaza ale traci sie ja na bardzo wczesnym etapie podczas @ np dlatego ze zrobilam ten test za wczesnie mam tysiace szarych mysli kochane ...

Ale Trzymam & & & & & & kochane za styczniowe przyszle mamuski lacznie ze mna hehe:happy::-) bo jak nie My to kto? :happy:
Ktora kiedy testuje ?
Powiem wam ze troszke zaluje ze tak wczesnie zrobilam test ... Mam tyle obaw

Ale Trzymam & & & & & & kochane za styczniowe przyszle mamuski lacznie ze mna hehe:happy::-) bo jak nie My to kto? :happy:
Ktora kiedy testuje ?
Powiem wam ze troszke zaluje ze tak wczesnie zrobilam test ... Mam tyle obaw
tez temu ja czekalam az zacznie sie spozniac @, by nie miec tych obaw, bo teraz strach jest, ale musisz myslec i wierzyc, ze bedzie dobrze!

Fabiamama cały czas w głowie siedziała jedna myśl, poplakalam się a jak kolega G zapytał o rodzeństwo dla M to już zupełnie mnie rozlozylo ale walilam prosto z mostu ze nie możemy mieć :(

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Fabimama masz wielkie serducho [emoji4][emoji4][emoji4]

Yesenia impreza udana [emoji4] super [emoji4]

Renata kreski są? Są! Teraz tylko pozytywne myśli! [emoji4][emoji4][emoji4]

Renia ja w piątek będę testować. O ile @ się nie pojawi. ;) to smigaj na betę! Skoro tak wcześnie wyszedł test pozytywny to musisz mieć bardzo duże stężenie ;) może bliźniaki ;)

Yesenia - dobrze powiedzialas przynajmniej nikt Was nie będzie i nic więcej pytał. Najważniejsze ze się wytanczylas. A z @ dalej cisza? Pytałaś może innych kobiet po tym lęku czy miały podobnie?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry