reklama
Paraplu
Fanka BB :)
Hehe przed owulka czas fajnie lecial bo przyjemnie
A ja siedze sobie w pracy i slucham radia TOK, fajna audycja o polskim seryjnym mordercy
Piekna pogoda! Tak cieplo, ze w aucie musialam jechac w krotkim rekawku bo inaczej bym sie ugotowala.
Bylam wczoraj w sklepie dzieciecym i miala ochote caly wykupic boziu jakie piekne rzeczy! Spioszki, pajacyki, kocyki. Oczoplasu dostalam myslalam, ze sobie jakies wozeczki poogladam, pomacam i wczuje sie w role taka afirmacja ale akurat tam wozkow nie mieli. Poszukam jakiegos gdzie maja
A na fotce widok w mojej pracy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja siedze sobie w pracy i slucham radia TOK, fajna audycja o polskim seryjnym mordercy
Piekna pogoda! Tak cieplo, ze w aucie musialam jechac w krotkim rekawku bo inaczej bym sie ugotowala.
Bylam wczoraj w sklepie dzieciecym i miala ochote caly wykupic boziu jakie piekne rzeczy! Spioszki, pajacyki, kocyki. Oczoplasu dostalam myslalam, ze sobie jakies wozeczki poogladam, pomacam i wczuje sie w role taka afirmacja ale akurat tam wozkow nie mieli. Poszukam jakiegos gdzie maja
Brzuch boli mnie coraz mocniej , cały czas wydaje mi się ze zaraz pojawi się @
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
I jak? Rozkrecilo się? Ściskam kciuki aby to nie @!W końcu dzisiaj nie testowałam. Rano zauważyłam jakieś plamienie wiec pewnie @ sie rozkręca. Co prawda 4-5 dni wcześniej ale... czasem tak bywa...
[emoji52]
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Bertha to czekamy na wiadomości. Może lepiej bete zrobić? Jak ja żałuję że u nas się nie da... już bym też poszła!Wiem o czym mówisz ja juz sobie dzisiaj siknelam bo sie nakręciłam jedna krecha. Ale powiem szczerze ze pod pewnymi katami mam wrażenie ze cos tam sie zaczyna zbierać w miejscu drugiej krechy... Ale moze to moja wyobraźnia. Teraz nie mogę sie juz doczekać jutra zeby znowu siknąć
Cudny widok!!!! Mi też się każdy dzień strasznie ciągnie. ..Hehe przed owulka czas fajnie lecial bo przyjemnie
&&&&&& trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszła.Brzuch boli mnie coraz mocniej , cały czas wydaje mi się ze zaraz pojawi się @
Ja dziś mam urwanie głowy... od rana pilnuje dzieci. Jeszcze 2 godziny i mamusia ich odbierze. Plecy mnie bolą i lekko podbrzusze... pewnie na @... ma być za 4 dni... zobaczymy.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
Jak juz kiedys napisalam "Dupa, dupa, dupa", @ nie bedziecie miec, spotakamy sie wszystkie na styczniowkach
Baby to jednak maja przerabane. Przed owulka ciagle mnie klul prawy jajnik, po owulce ciagle pobolewa i promieniuje pod pepek.
Faceci maja co najwyzej polucje nocne
Baby to jednak maja przerabane. Przed owulka ciagle mnie klul prawy jajnik, po owulce ciagle pobolewa i promieniuje pod pepek.
Martyska30
To my mamy tak samo[emoji5]ja jestem 17 dc A pecherzyk pękł w sobotę 14 dc...staram się wyluzować i mówię ze jak zajde to super a jak nie to na pociesZenie lecimy na wakacje...staram się jeździć na rowerze i normalnie funkcjonować chociaż encorton i clexan posZedł już w ruch....Jejku to czekanie na testowanie mnie wykancza, jajko zaraz zniose i zaczne wysiadywac
Jak na zlosc mam teraz mniej pracy i przez to czas wolniej leci. A jak mialam nawal pracy to nie zdarzylam sie obejrzec a z poniedzialku juz zrobil sie piatek.
13 maja....czemus tak daleko?!
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Martyska30
Mnie bolał prawy jajnik cały czas wiec byłam pewna ze tam jest pecherzyk A tu okazało się ze z lewego pekl[emoji5]Jak juz kiedys napisalam "Dupa, dupa, dupa", @ nie bedziecie miec, spotakamy sie wszystkie na styczniowkach
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
samotnaja
Fabimama właśnie nie. Cisza [emoji32]I jak? Rozkrecilo się? Ściskam kciuki aby to nie @!
Bertha to czekamy na wiadomości. Może lepiej bete zrobić? Jak ja żałuję że u nas się nie da... już bym też poszła!
Cudny widok!!!! Mi też się każdy dzień strasznie ciągnie. ..
&&&&&& trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszła.
Ja dziś mam urwanie głowy... od rana pilnuje dzieci. Jeszcze 2 godziny i mamusia ich odbierze. Plecy mnie bolą i lekko podbrzusze... pewnie na @... ma być za 4 dni... zobaczymy.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
reklama