reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mnie bolał prawy jajnik cały czas wiec byłam pewna ze tam jest pecherzyk A tu okazało się ze z lewego pekl[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na przykład jajeczkuje tylko z lewego jajnika... prawy nie jest sprawny przez zrosty po wycięciu wyrostka robaczkowego :( wdarlo się zakażenie przez uczulenie na szwy i mam potężny zrost... a cesarkie cięcie tylko gi pogorszylo :(

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I mnie cesarka tylko pogorszyła stan wcześniejszy po "rutynowym zabiegu wycięcia wyrostku. Pół roku z rurką w brzuchu żeby ropa wyplywala :( 17 lat miałam. I kilku ginekologow mi mówili że prawy jamnik przez to może nie działać wogole lub minimalnie. Mogłoby pomóc zrobienie drożności jajników... albo pogorszyc. Więc nigdy się nie zdecyduje.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mialam drożność robiona chodziłam wtedy do innego gina. Było to w kwietniu . Potem zaczęłam chodzić do innego i ten zrobił mi hsg okazało się ze dalej przez jeden jajnik płyn przechodzi z oporem więc cala ta laparoskopia chyba nic mi nie dała

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

To my mamy tak samo[emoji5]ja jestem 17 dc A pecherzyk pękł w sobotę 14 dc...staram się wyluzować i mówię ze jak zajde to super a jak nie to na pociesZenie lecimy na wakacje...staram się jeździć na rowerze i normalnie funkcjonować chociaż encorton i clexan posZedł już w ruch....

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie owulka byla w 17dc, teraz mam 21dc i 10 dni do testowanka.

Wiecie co, moj chlop ma szczescie, ze teraz jest jakies 50km ode mojej peacy bo jak boga kocham zabilabym go!!!!!!
Kuzwa nie potrafil psu kitki zrobic i ucial ja!!! No cholera teraz jak bedzie odrastac to bedzie w oczy wlazic i podrazniac je!!! Bo nie zlapie tak krotkiej ani gumka ani spinka. Kuzwa wielki inzynier a cholera jasna kucyka nie potrafil zrobic!!! Jak mi wyslal zdjecie to sie poryczalam!!! Jestem tak wsciekla, ze nie wiem kiedy sie do niego odezwe!!!

A wiedzial doskonale, ze kitka to swietosc!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu nie dziwię się ze jesteś wsciekla ale z chlopami tak jest ze wybierają najprostsze rozwiązania

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Kuzwa zwlaszcza, ze w koncu udalo mi sie zapuscic jej wszystkie klaczki tak, ze nic jej do oczu nie wchodzilo. A jak wchodzi to ocxy lzawia, sa podraznione, lzy zabarwiaja caly pys na brazowo. Wyglada to brzydko i przede wszystkim nie jest zdrowe.
No az mna telepie!!!
Nie wierze, ze tak trudno zrobic taka kitke!

1462291891-cn4nii.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paraplu, masakra, tez bym była wściekła... Ech te chłopy.. Ale nie stresuj sie, odrosną włoski.

Do góry