reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kurcze, a tak dobrze się zapowiadało i rosła. Ciekawa jestem czemu Ci się przesunęło... Ja jak test wyjdzie negatywny, to też kupię w końcu ten termometr i będę mierzyć, no i tego donga też zamówię.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Jeszcze się łudzę, że to jest spadek dopuszczalny, bo ciągle temp jest powyżej podstawowej. Ale jeżeli spada na @ to to by oznaczało, że u mnie temp nic a nic nie oznacza :/ bo po owu spadła na kilka dni, po czym zaczęła znowu rosnąć :/ idiotyczne!

Może ja jednak podświadomie za bardzo to wszystko przeżywam i dlatego cykl poszedł się j****

Boziu, nie mogłam się powstrzymać i weszłam w kalkulator porodu [emoji14] pokazuje mi, że jeśli owu była tak, jak myślę, tego 9-10 stycznia, to dzisiaj może być 13 dpo, wtedy faktycznie mogło nic nie wyjść w zeszłym tygodniu, zwłaszcza po południu. Kuźwa, do końca będę się łudzić [emoji14] durna baba.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Eeeee tam durna, póki nie ma @, to wszystko jest możliwe! Trzymam kciuki :)

Jeszcze się łudzę, że to jest spadek dopuszczalny, bo ciągle temp jest powyżej podstawowej. Ale jeżeli spada na @ to to by oznaczało, że u mnie temp nic a nic nie oznacza :/ bo po owu spadła na kilka dni, po czym zaczęła znowu rosnąć :/ idiotyczne!

Może ja jednak podświadomie za bardzo to wszystko przeżywam i dlatego cykl poszedł się j****

Eeeee tam durna, póki nie ma @, to wszystko jest możliwe! Trzymam kciuki :)
Miśka, a @cheebay nie miała właśnie spadku na czas implantacji lub koło implantacji? Wtedy to by się u Ciebie zgadzało. Chociaż z tą temperaturą to też tak nie wiadomo, to z wieloma czynnikami się wiąże i wszystko może ją zaburzyć, zawsze o tej samej porze mierzysz??

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hej Kochane. Nie nadrobie Was nie ma szans... dlatego proszę napiszcie czy coś ciekawego wydarzyło się przez weekend. I jak u @NeSSi?
Miłego dnia życzę [emoji173]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny, podobnie jak Siwa84 nie jestem w stanie Was nadrobić tyle produkujecie. U mnie takie o rewelacje, że zaczyna mi organizm fisiowac..... Owu ma być w następny poniedziałek wg apki i wtedy też mam umówiona wizytę u mojej gin, ale tak super to być nie może bo od piątku dosłownie śluz mnie zalewa i nie jestem przekonana czy owu nie było w nocy..... Próbuję się dodzwonić do mojej gin żeby jednak w tym tygodniu się ustawić na wizytę i zobaczyć co jest. Trzymam kciuki za testujace:happy:

Miśka, a @cheebay nie miała właśnie spadku na czas implantacji lub koło implantacji? Wtedy to by się u Ciebie zgadzało. Chociaż z tą temperaturą to też tak nie wiadomo, to z wieloma czynnikami się wiąże i wszystko może ją zaburzyć, zawsze o tej samej porze mierzysz??

qdkkx1hpzei65q7s.png

Tylko spadek implantacyjny, to chyba tak jeden dzień, nie? A ja miałam tak 3 dni :/
Mierzę zawsze między 7-8 rano, jedyny ruch jaki wykonuję to ruch po termometr, który leży zaraz koło poduszki :/ Już kombinuję że wpływ na niższa temperaturę może mieć fakt, że w od 4 rano słabo spałam, a w zasadzie mało co... ale to też taka naciągana teoria :/

reklama
Do góry