reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tylko spadek implantacyjny, to chyba tak jeden dzień, nie? A ja miałam tak 3 dni :/
Mierzę zawsze między 7-8 rano, jedyny ruch jaki wykonuję to ruch po termometr, który leży zaraz koło poduszki :/ Już kombinuję że wpływ na niższa temperaturę może mieć fakt, że w od 4 rano słabo spałam, a w zasadzie mało co... ale to też taka naciągana teoria :/
A to nie jest tak, że trzeba spać ileś godzin, żeby temperatura była miarodajna? Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że dziewczyny tak pisały kiedyś. A czemu nie mogłaś spać? Wszystko ok? [emoji8]

1485165202-aaaaaa.jpeg
poranny test [emoji179] teraz to mogę się chyba cieszyć [emoji2] do gin za tydzień [emoji2] mam nadzieję że będzie już coś widać[emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Takie zdjęcia z rana od razu poprawiają humor :-) który dziś tc? 4 jeszcze czy już 5?

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
A to nie jest tak, że trzeba spać ileś godzin, żeby temperatura była miarodajna? Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że dziewczyny tak pisały kiedyś. A czemu nie mogłaś spać? Wszystko ok? [emoji8]

Takie zdjęcia z rana od razu poprawiają humor :-) który dziś tc? 4 jeszcze czy już 5?

qdkkx1hpzei65q7s.png
Dziś powinnam mieć @ więc 4 [emoji2]

Kochana nie chce, bo za każdym razem jak robiłam po południu to nic nie wychodziło [emoji20] nie wychodziło, bo nie miało co wyjść, ale mimo wszystko jakoś boję się, że może nie wyjść z popołudniowych siuśków. Pojechalabym najchętniej na betę, ale jak pisałam wyżej, rozkraczyło mi się auto i nie mam jak przed pracą pojechać. Ale możliwe, że w piątek będę miała wolne, wtedy ewentualnie pojadę :-) ale dziękuję za kciuki, też trzymam [emoji110] [emoji110]

Czy dzisiaj ktoś testuje? [emoji4]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Boziu, nie mogłam się powstrzymać i weszłam w kalkulator porodu [emoji14] pokazuje mi, że jeśli owu była tak, jak myślę, tego 9-10 stycznia, to dzisiaj może być 13 dpo, wtedy faktycznie mogło nic nie wyjść w zeszłym tygodniu, zwłaszcza po południu. Kuźwa, do końca będę się łudzić [emoji14] durna baba.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Trzymam [emoji1307][emoji1307][emoji1307] i naprawdę podziwiam, mega podziwiam za cierpliwość! [emoji5]

Hej dziewczyny, podobnie jak Siwa84 nie jestem w stanie Was nadrobić tyle produkujecie. U mnie takie o rewelacje, że zaczyna mi organizm fisiowac..... Owu ma być w następny poniedziałek wg apki i wtedy też mam umówiona wizytę u mojej gin, ale tak super to być nie może bo od piątku dosłownie śluz mnie zalewa i nie jestem przekonana czy owu nie było w nocy..... Próbuję się dodzwonić do mojej gin żeby jednak w tym tygodniu się ustawić na wizytę i zobaczyć co jest. Trzymam kciuki za testujace:happy:

Nasze organizmy lubią się z nami bawić w kotka i myszkę [emoji4]idź do giną szybciej, tak jak mówisz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A mi się dzisiaj rozkraczylo auto pod przedszkolem. Do przedszkola dojechałam bez problemu, a jak chciałam jechać do pracy to ni cholery nie chciał się odpalić. I musiałam naginac na drugi koniec miasta pieszo w ten mróz. Jeszcze oczywiście założyłam cieńsze spodnie i tak zmarzłam... Jestem załamana, bo jak to coś poważniejszego, to jestem udupiona, bo nie wiem z czego zapłacę za naprawę, a ciężki mamy ten miesiąc...

@ nadal brak, piersi nadal bolą, dzisiaj kupuję kolejny! test i jutro sprawdzę. Tak się łudzę kolejny tydzień z rzędu, oszalec idzie...

qdkkx1hpzei65q7s.png
Trzymam kciuki za Twoj test jutro [emoji2] lubisz trzymać nas w nie pewnością[emoji173]

qdkkx1hpzei65q7s.png

No też mi się tak wydaje, że minimum 3 godziny snu powinny być. Wszystko ok! (Dziękuję, że pytasz :*) tak jakoś nie mogłam spać. Obudziłam się w nocy na siku (za dużo herbat z imbirem wieczorem) i potem nie mogłam zasnąć bo jakieś głupoty mi się śniły:/

@gabrika szukałam i szukałam i znalazłam wykres @cheebay, u niej to było tak. Cheebay wybacz, że podkradłam [emoji8]

1485166068-aaaaaa.jpeg

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hmmm... a to ciekawe wahania temperatur! o_O
Jednak organizm kobiecy jest zakręcony jak sto wacków!!! ^_^

Trzymam kciuki za Twoj test jutro [emoji2] lubisz trzymać nas w nie pewnością[emoji173]

Nie lubię, uwierz że wcale mi to przyjemności nie sprawia! Już 5 razy robiłam test w tym cyklu, za każdym razem myślałam, że nic z tego, a on się tak dluży i dłuży. Chciałabym mieć w końcu pewność :-)

Dziewczyny, a czy któraś miała prócz bólu piersi takie mrowienie i twardniejące co chwilę sutki? Dziwne uczucie.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
No też mi się tak wydaje, że minimum 3 godziny snu powinny być. Wszystko ok! (Dziękuję, że pytasz :*) tak jakoś nie mogłam spać. Obudziłam się w nocy na siku (za dużo herbat z imbirem wieczorem) i potem nie mogłam zasnąć bo jakieś głupoty mi się śniły:/

Hmmm... a to ciekawe wahania temperatur! o_O
Jednak organizm kobiecy jest zakręcony jak sto wacków!!! ^_^
Jak sto wacków, haha [emoji23] widzisz, czyli ten spadek to ba pewno przez krótszy sen :-) tego się trzymamy

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry