reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tylko spadek implantacyjny, to chyba tak jeden dzień, nie? A ja miałam tak 3 dni :/
Mierzę zawsze między 7-8 rano, jedyny ruch jaki wykonuję to ruch po termometr, który leży zaraz koło poduszki :/ Już kombinuję że wpływ na niższa temperaturę może mieć fakt, że w od 4 rano słabo spałam, a w zasadzie mało co... ale to też taka naciągana teoria :/
A to nie jest tak, że trzeba spać ileś godzin, żeby temperatura była miarodajna? Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że dziewczyny tak pisały kiedyś. A czemu nie mogłaś spać? Wszystko ok? [emoji8]

1485165202-aaaaaa.jpeg
poranny test [emoji179] teraz to mogę się chyba cieszyć [emoji2] do gin za tydzień [emoji2] mam nadzieję że będzie już coś widać[emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Takie zdjęcia z rana od razu poprawiają humor :-) który dziś tc? 4 jeszcze czy już 5?

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
A to nie jest tak, że trzeba spać ileś godzin, żeby temperatura była miarodajna? Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że dziewczyny tak pisały kiedyś. A czemu nie mogłaś spać? Wszystko ok? [emoji8]

Takie zdjęcia z rana od razu poprawiają humor :-) który dziś tc? 4 jeszcze czy już 5?

qdkkx1hpzei65q7s.png
Dziś powinnam mieć @ więc 4 [emoji2]

Kochana nie chce, bo za każdym razem jak robiłam po południu to nic nie wychodziło [emoji20] nie wychodziło, bo nie miało co wyjść, ale mimo wszystko jakoś boję się, że może nie wyjść z popołudniowych siuśków. Pojechalabym najchętniej na betę, ale jak pisałam wyżej, rozkraczyło mi się auto i nie mam jak przed pracą pojechać. Ale możliwe, że w piątek będę miała wolne, wtedy ewentualnie pojadę :-) ale dziękuję za kciuki, też trzymam [emoji110] [emoji110]

Czy dzisiaj ktoś testuje? [emoji4]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Boziu, nie mogłam się powstrzymać i weszłam w kalkulator porodu [emoji14] pokazuje mi, że jeśli owu była tak, jak myślę, tego 9-10 stycznia, to dzisiaj może być 13 dpo, wtedy faktycznie mogło nic nie wyjść w zeszłym tygodniu, zwłaszcza po południu. Kuźwa, do końca będę się łudzić [emoji14] durna baba.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Trzymam [emoji1307][emoji1307][emoji1307] i naprawdę podziwiam, mega podziwiam za cierpliwość! [emoji5]

Hej dziewczyny, podobnie jak Siwa84 nie jestem w stanie Was nadrobić tyle produkujecie. U mnie takie o rewelacje, że zaczyna mi organizm fisiowac..... Owu ma być w następny poniedziałek wg apki i wtedy też mam umówiona wizytę u mojej gin, ale tak super to być nie może bo od piątku dosłownie śluz mnie zalewa i nie jestem przekonana czy owu nie było w nocy..... Próbuję się dodzwonić do mojej gin żeby jednak w tym tygodniu się ustawić na wizytę i zobaczyć co jest. Trzymam kciuki za testujace:happy:

Nasze organizmy lubią się z nami bawić w kotka i myszkę [emoji4]idź do giną szybciej, tak jak mówisz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A mi się dzisiaj rozkraczylo auto pod przedszkolem. Do przedszkola dojechałam bez problemu, a jak chciałam jechać do pracy to ni cholery nie chciał się odpalić. I musiałam naginac na drugi koniec miasta pieszo w ten mróz. Jeszcze oczywiście założyłam cieńsze spodnie i tak zmarzłam... Jestem załamana, bo jak to coś poważniejszego, to jestem udupiona, bo nie wiem z czego zapłacę za naprawę, a ciężki mamy ten miesiąc...

@ nadal brak, piersi nadal bolą, dzisiaj kupuję kolejny! test i jutro sprawdzę. Tak się łudzę kolejny tydzień z rzędu, oszalec idzie...

qdkkx1hpzei65q7s.png
Trzymam kciuki za Twoj test jutro [emoji2] lubisz trzymać nas w nie pewnością[emoji173]

qdkkx1hpzei65q7s.png

No też mi się tak wydaje, że minimum 3 godziny snu powinny być. Wszystko ok! (Dziękuję, że pytasz :*) tak jakoś nie mogłam spać. Obudziłam się w nocy na siku (za dużo herbat z imbirem wieczorem) i potem nie mogłam zasnąć bo jakieś głupoty mi się śniły:/

@gabrika szukałam i szukałam i znalazłam wykres @cheebay, u niej to było tak. Cheebay wybacz, że podkradłam [emoji8]

1485166068-aaaaaa.jpeg

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hmmm... a to ciekawe wahania temperatur! o_O
Jednak organizm kobiecy jest zakręcony jak sto wacków!!! ^_^

Trzymam kciuki za Twoj test jutro [emoji2] lubisz trzymać nas w nie pewnością[emoji173]

Nie lubię, uwierz że wcale mi to przyjemności nie sprawia! Już 5 razy robiłam test w tym cyklu, za każdym razem myślałam, że nic z tego, a on się tak dluży i dłuży. Chciałabym mieć w końcu pewność :-)

Dziewczyny, a czy któraś miała prócz bólu piersi takie mrowienie i twardniejące co chwilę sutki? Dziwne uczucie.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
No też mi się tak wydaje, że minimum 3 godziny snu powinny być. Wszystko ok! (Dziękuję, że pytasz :*) tak jakoś nie mogłam spać. Obudziłam się w nocy na siku (za dużo herbat z imbirem wieczorem) i potem nie mogłam zasnąć bo jakieś głupoty mi się śniły:/

Hmmm... a to ciekawe wahania temperatur! o_O
Jednak organizm kobiecy jest zakręcony jak sto wacków!!! ^_^
Jak sto wacków, haha [emoji23] widzisz, czyli ten spadek to ba pewno przez krótszy sen :-) tego się trzymamy

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry