reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kurcze, a tak dobrze się zapowiadało i rosła. Ciekawa jestem czemu Ci się przesunęło... Ja jak test wyjdzie negatywny, to też kupię w końcu ten termometr i będę mierzyć, no i tego donga też zamówię.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Jeszcze się łudzę, że to jest spadek dopuszczalny, bo ciągle temp jest powyżej podstawowej. Ale jeżeli spada na @ to to by oznaczało, że u mnie temp nic a nic nie oznacza :/ bo po owu spadła na kilka dni, po czym zaczęła znowu rosnąć :/ idiotyczne!

Może ja jednak podświadomie za bardzo to wszystko przeżywam i dlatego cykl poszedł się j****

Boziu, nie mogłam się powstrzymać i weszłam w kalkulator porodu [emoji14] pokazuje mi, że jeśli owu była tak, jak myślę, tego 9-10 stycznia, to dzisiaj może być 13 dpo, wtedy faktycznie mogło nic nie wyjść w zeszłym tygodniu, zwłaszcza po południu. Kuźwa, do końca będę się łudzić [emoji14] durna baba.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Eeeee tam durna, póki nie ma @, to wszystko jest możliwe! Trzymam kciuki :)

Jeszcze się łudzę, że to jest spadek dopuszczalny, bo ciągle temp jest powyżej podstawowej. Ale jeżeli spada na @ to to by oznaczało, że u mnie temp nic a nic nie oznacza :/ bo po owu spadła na kilka dni, po czym zaczęła znowu rosnąć :/ idiotyczne!

Może ja jednak podświadomie za bardzo to wszystko przeżywam i dlatego cykl poszedł się j****

Eeeee tam durna, póki nie ma @, to wszystko jest możliwe! Trzymam kciuki :)
Miśka, a @cheebay nie miała właśnie spadku na czas implantacji lub koło implantacji? Wtedy to by się u Ciebie zgadzało. Chociaż z tą temperaturą to też tak nie wiadomo, to z wieloma czynnikami się wiąże i wszystko może ją zaburzyć, zawsze o tej samej porze mierzysz??

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hej Kochane. Nie nadrobie Was nie ma szans... dlatego proszę napiszcie czy coś ciekawego wydarzyło się przez weekend. I jak u @NeSSi?
Miłego dnia życzę [emoji173]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny, podobnie jak Siwa84 nie jestem w stanie Was nadrobić tyle produkujecie. U mnie takie o rewelacje, że zaczyna mi organizm fisiowac..... Owu ma być w następny poniedziałek wg apki i wtedy też mam umówiona wizytę u mojej gin, ale tak super to być nie może bo od piątku dosłownie śluz mnie zalewa i nie jestem przekonana czy owu nie było w nocy..... Próbuję się dodzwonić do mojej gin żeby jednak w tym tygodniu się ustawić na wizytę i zobaczyć co jest. Trzymam kciuki za testujace:happy:

Miśka, a @cheebay nie miała właśnie spadku na czas implantacji lub koło implantacji? Wtedy to by się u Ciebie zgadzało. Chociaż z tą temperaturą to też tak nie wiadomo, to z wieloma czynnikami się wiąże i wszystko może ją zaburzyć, zawsze o tej samej porze mierzysz??

qdkkx1hpzei65q7s.png

Tylko spadek implantacyjny, to chyba tak jeden dzień, nie? A ja miałam tak 3 dni :/
Mierzę zawsze między 7-8 rano, jedyny ruch jaki wykonuję to ruch po termometr, który leży zaraz koło poduszki :/ Już kombinuję że wpływ na niższa temperaturę może mieć fakt, że w od 4 rano słabo spałam, a w zasadzie mało co... ale to też taka naciągana teoria :/

reklama
Do góry