reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie lubię, uwierz że wcale mi to przyjemności nie sprawia! Już 5 razy robiłam test w tym cyklu, za każdym razem myślałam, że nic z tego, a on się tak dluży i dłuży. Chciałabym mieć w końcu pewność :-)

Dziewczyny, a czy któraś miała prócz bólu piersi takie mrowienie i twardniejące co chwilę sutki? Dziwne uczucie.

qdkkx1hpzei65q7s.png
5 razy test robiłaś i nic? A może jest coś nie tak? [emoji19]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja dziś 9dc seksik zaliczony,mój przed się pyta czy pecherzyk już jest,jak on to przeżywa nawet nie podejrzewałam że aż tak,to mu mówię za tydzień kochanie a dziś tak dla rozladowwania starych plemnikow,śmieję się do teraz ale sklep trzeba otworzyć haha,Ania trzymam mocno,paraplu nie poddajemy się,ja w czwartek do gin i znów owitrelle i starania,
U mnie 10 dc i też sklep już otwarty [emoji1] również ide do gin, jutro. A na co jest to owitrelle?
Aniu bądź dobrej myśli[emoji2] [emoji179] musi być wszystko dobrze zobaczysz[emoji18]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie lubię, uwierz że wcale mi to przyjemności nie sprawia! Już 5 razy robiłam test w tym cyklu, za każdym razem myślałam, że nic z tego, a on się tak dluży i dłuży. Chciałabym mieć w końcu pewność :-)

Dziewczyny, a czy któraś miała prócz bólu piersi takie mrowienie i twardniejące co chwilę sutki? Dziwne uczucie.

qdkkx1hpzei65q7s.png

A czy ja dobrze pamiętam, że Ty niedawno odstawiłaś anty? Może Twój organizm nadal się dostraja do regularnego rytmu?

A czy ja dobrze pamiętam, że Ty niedawno odstawiłaś anty? Może Twój organizm nadal się dostraja do regularnego rytmu?
Tak, w październiku :-) także zdaję sobie sprawę, że to może być przyczyna, niemniej jednak wcześniej też moje cykle nie były regularne, ale wtedy się nad tym nie skupialam, bo nie było potrzeby, a ciąży nie planowałam.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Witam sie po weekendzie :D czytałam cały czas, ale teraz nie wiem co ktorej odpisac.... yh.

@Paraplu , bardzo dobrze robisz, na twoim miejscu zrobilabym to samo. przy takich mozliwościach przerwa w staraniach mniej bolesna niz kolejna strata, walcz mała! Trzymam kciuki zeby wszystko było ok :*

@Lanvin , podejrzane te twoje cycki :D bedziesz jeszcze testowac czy od razu na bete? Trzymam kciuki!

@gabrika , implantacja moze trwac kilka dni i spadek tez moze byc kilku dniowy, wlasnie jak u cheebay, ja bym jeszcze niczego nie przekreślała, czekaj cierpliwie, a moze sie co tam wykluje z tego wykresu :D

@NeSSi , trzymaj sie tam i dopinguj swoje fasolinki! My tu tez wszystkie trzymamy kciucki :) Kiedy wybierasz sie do gin?

@siwa84 , fajnie ze znowu jestes :*

Testuje któras? Bo same @ pospóźniane i mało testów :D A co do rozmowy o podpaskach - szczerze nienawidze i nie wiem jak wczesniej mogłam funkcjonowac bez tamponow, szczegolnie w nocy :D
U mnie 31dc....

Do góry