reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie lubię, uwierz że wcale mi to przyjemności nie sprawia! Już 5 razy robiłam test w tym cyklu, za każdym razem myślałam, że nic z tego, a on się tak dluży i dłuży. Chciałabym mieć w końcu pewność :-)

Dziewczyny, a czy któraś miała prócz bólu piersi takie mrowienie i twardniejące co chwilę sutki? Dziwne uczucie.

qdkkx1hpzei65q7s.png
5 razy test robiłaś i nic? A może jest coś nie tak? [emoji19]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja dziś 9dc seksik zaliczony,mój przed się pyta czy pecherzyk już jest,jak on to przeżywa nawet nie podejrzewałam że aż tak,to mu mówię za tydzień kochanie a dziś tak dla rozladowwania starych plemnikow,śmieję się do teraz ale sklep trzeba otworzyć haha,Ania trzymam mocno,paraplu nie poddajemy się,ja w czwartek do gin i znów owitrelle i starania,
U mnie 10 dc i też sklep już otwarty [emoji1] również ide do gin, jutro. A na co jest to owitrelle?
Aniu bądź dobrej myśli[emoji2] [emoji179] musi być wszystko dobrze zobaczysz[emoji18]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie lubię, uwierz że wcale mi to przyjemności nie sprawia! Już 5 razy robiłam test w tym cyklu, za każdym razem myślałam, że nic z tego, a on się tak dluży i dłuży. Chciałabym mieć w końcu pewność :-)

Dziewczyny, a czy któraś miała prócz bólu piersi takie mrowienie i twardniejące co chwilę sutki? Dziwne uczucie.

qdkkx1hpzei65q7s.png

A czy ja dobrze pamiętam, że Ty niedawno odstawiłaś anty? Może Twój organizm nadal się dostraja do regularnego rytmu?

A czy ja dobrze pamiętam, że Ty niedawno odstawiłaś anty? Może Twój organizm nadal się dostraja do regularnego rytmu?
Tak, w październiku :-) także zdaję sobie sprawę, że to może być przyczyna, niemniej jednak wcześniej też moje cykle nie były regularne, ale wtedy się nad tym nie skupialam, bo nie było potrzeby, a ciąży nie planowałam.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Witam sie po weekendzie :D czytałam cały czas, ale teraz nie wiem co ktorej odpisac.... yh.

@Paraplu , bardzo dobrze robisz, na twoim miejscu zrobilabym to samo. przy takich mozliwościach przerwa w staraniach mniej bolesna niz kolejna strata, walcz mała! Trzymam kciuki zeby wszystko było ok :*

@Lanvin , podejrzane te twoje cycki :D bedziesz jeszcze testowac czy od razu na bete? Trzymam kciuki!

@gabrika , implantacja moze trwac kilka dni i spadek tez moze byc kilku dniowy, wlasnie jak u cheebay, ja bym jeszcze niczego nie przekreślała, czekaj cierpliwie, a moze sie co tam wykluje z tego wykresu :D

@NeSSi , trzymaj sie tam i dopinguj swoje fasolinki! My tu tez wszystkie trzymamy kciucki :) Kiedy wybierasz sie do gin?

@siwa84 , fajnie ze znowu jestes :*

Testuje któras? Bo same @ pospóźniane i mało testów :D A co do rozmowy o podpaskach - szczerze nienawidze i nie wiem jak wczesniej mogłam funkcjonowac bez tamponow, szczegolnie w nocy :D
U mnie 31dc....

Do góry