reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja pierwszą @ dostałam jak miałam 11,5 roku! A najgorsze było to, że w tym czasie mieliśmy generalny remont łazienki [emoji849] stał sam kibelek i gołe, skute ściany, masakra!!!
Marc, Paraplu miała pozytyw [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Kochane. @mfifi04 gratuluję dwóch kreseczek :)

@Izabela90 działaj trzymam kciuki żeby wszystko się udało :*

@Luxuorius rozbawilas mnie z ta antykoncepcja i drugim Natanielkiem hehehe :D Jak się czujecie? mały daje popalić? :)

@StorAnia powodzenia w staraniach :)

Za wszystkie pozostałe rowniez trzymam kciuki żebyście niedługo zobaczyly 2 kreseczki
powiem Ci, ze mial ciezkie nocki, ale juz sie poprawilo, bo budzi sie tylko na cyca i przewiniecie, jak ma kupke lub mokro to placze donosnie wiec nie musze sprawdzac ciagle pieluchy :)

Ja pierwszą @ dostałam jak miałam 11,5 roku! A najgorsze było to, że w tym czasie mieliśmy generalny remont łazienki [emoji849] stał sam kibelek i gołe, skute ściany, masakra!!!
Marc, Paraplu miała pozytyw [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam 14 lat. Gralam w kosza na boisku. Przyszłam do domu i patrzę a tu ubrudzona bielizna. Chciało mi się płakać :D wiedziałam, że to nastąpi, ale byłam totalnie zaskoczona.

Dziewczyny kilka postów wcześniej wrzuciłam foto naszych wspomagaczy[emoji6]powiedzcie co Wy stosujecie i czy są jakieś efekty[emoji6]na śluz,owu i plemniki? Chodzi mi bardziej o te bez recepty[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Duuupa z badaniem. Trudno. Jedziemy z bobosexami ;) Na badania nasienia nie pójdzie ;) Zresztą ciągle jest przeziębiony, więc może jeden żywy , dotrze tam gdzie powinien :p
Aniu cały czas czytałam niecierpliwie co zrobisz... chciałam Ci pisać żebyście na nic nie czekali!!! Podejrzewam, że pęcherzyk miał już 22mm gdzieś jak były bobosexy, i możliwe, że właśnie pękał... moim zdaniem do pon. Mógł nie wytrzymać...

P.s. nadrabiam dalej, mam nadzieję że się nie pospieszylam i nie zrezygnowaliscie jednak z przytulanek :p

reklama
Nie no mi coś tam się pokazywało już w podstawówce. I tez się tego wstydziłam,że inne koleżanki nic a mi zaczęły rosnąć piersi.
Ja pamietam jak wolali "izka walizka" albo " Izabela w portki strzela " strasznie miałam żal do mamy że takie brzydkie imię mi dała. A teraz jestem zadowolona ze mam na imię Izabela.
Mi się bardzo Izabela podoba [emoji4]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry