reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja pierwszą @ dostałam jak miałam 11,5 roku! A najgorsze było to, że w tym czasie mieliśmy generalny remont łazienki [emoji849] stał sam kibelek i gołe, skute ściany, masakra!!!
Marc, Paraplu miała pozytyw [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Kochane. @mfifi04 gratuluję dwóch kreseczek :)

@Izabela90 działaj trzymam kciuki żeby wszystko się udało :*

@Luxuorius rozbawilas mnie z ta antykoncepcja i drugim Natanielkiem hehehe :D Jak się czujecie? mały daje popalić? :)

@StorAnia powodzenia w staraniach :)

Za wszystkie pozostałe rowniez trzymam kciuki żebyście niedługo zobaczyly 2 kreseczki
powiem Ci, ze mial ciezkie nocki, ale juz sie poprawilo, bo budzi sie tylko na cyca i przewiniecie, jak ma kupke lub mokro to placze donosnie wiec nie musze sprawdzac ciagle pieluchy :)

Ja pierwszą @ dostałam jak miałam 11,5 roku! A najgorsze było to, że w tym czasie mieliśmy generalny remont łazienki [emoji849] stał sam kibelek i gołe, skute ściany, masakra!!!
Marc, Paraplu miała pozytyw [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam 14 lat. Gralam w kosza na boisku. Przyszłam do domu i patrzę a tu ubrudzona bielizna. Chciało mi się płakać :D wiedziałam, że to nastąpi, ale byłam totalnie zaskoczona.

Dziewczyny kilka postów wcześniej wrzuciłam foto naszych wspomagaczy[emoji6]powiedzcie co Wy stosujecie i czy są jakieś efekty[emoji6]na śluz,owu i plemniki? Chodzi mi bardziej o te bez recepty[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Duuupa z badaniem. Trudno. Jedziemy z bobosexami ;) Na badania nasienia nie pójdzie ;) Zresztą ciągle jest przeziębiony, więc może jeden żywy , dotrze tam gdzie powinien :p
Aniu cały czas czytałam niecierpliwie co zrobisz... chciałam Ci pisać żebyście na nic nie czekali!!! Podejrzewam, że pęcherzyk miał już 22mm gdzieś jak były bobosexy, i możliwe, że właśnie pękał... moim zdaniem do pon. Mógł nie wytrzymać...

P.s. nadrabiam dalej, mam nadzieję że się nie pospieszylam i nie zrezygnowaliscie jednak z przytulanek :p

reklama
Nie no mi coś tam się pokazywało już w podstawówce. I tez się tego wstydziłam,że inne koleżanki nic a mi zaczęły rosnąć piersi.
Ja pamietam jak wolali "izka walizka" albo " Izabela w portki strzela " strasznie miałam żal do mamy że takie brzydkie imię mi dała. A teraz jestem zadowolona ze mam na imię Izabela.
Mi się bardzo Izabela podoba [emoji4]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry