reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A to najlepsi "przyjaciele" na najbliższe 7 dni. Tz.teraz już 5[emoji6]
1485087822-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
proszę jaki zapas[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ahh jak ja nie lubilam swojego imienia bo wszyscy spiewali "Ewka marchewka..." a teraz je lubie, zwlaszcza, ze za granica jest mi prosciej z takim prostym i krotkim imieniem :)

Wczesnie. Ja mialam 15 lat, rocznikowo 16. Pamietam ten dzien jak wczoraj [emoji23] 15 lipca 2004, siedzialam na ulicy przed swoim domem i nagle poczulam, ze cos mi leci z kuciamby. Jesssuu jak ja sie wstydzilam powiedziec mamie! [emoji23]

Najwazniejsze to znalezc przyczyne. We mnie lekarz pakowal coraz mocniejsze leki bo grzybica co miesiac wracala. Dopiero jak sama zaczelam szukac infromacji na temat grzybicy przestalam mic z nia problemy. Od lekarza niczego sie nie dowiedzialam, recepta i tyle :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jak u mnie...w końcu sama stwierdziłam że to grubsza sprawa bo w stylu życia i higienie nic nie zmieniałam. Zrobiłam morfologie,żelazo,test obciążenia glukoza i jest winowajca[emoji6]choć w necie mało wzmianek o związku żelaza wit B z grzybica...najważniejsze że jest już ok. Bite 10 mcy miesiąc w miesiąc...dlatego starania dopiero od października bo mieliśmy startować już rok temu w styczniu...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja też jakoś na 13 urodziny dostałam ale to bylo takie bardziej brudzenie i po dwóch dniach dopiero załapałam ze to to hehe

reklama
Do góry