reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A to najlepsi "przyjaciele" na najbliższe 7 dni. Tz.teraz już 5[emoji6]
1485087822-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
proszę jaki zapas[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ahh jak ja nie lubilam swojego imienia bo wszyscy spiewali "Ewka marchewka..." a teraz je lubie, zwlaszcza, ze za granica jest mi prosciej z takim prostym i krotkim imieniem :)

Wczesnie. Ja mialam 15 lat, rocznikowo 16. Pamietam ten dzien jak wczoraj [emoji23] 15 lipca 2004, siedzialam na ulicy przed swoim domem i nagle poczulam, ze cos mi leci z kuciamby. Jesssuu jak ja sie wstydzilam powiedziec mamie! [emoji23]

Najwazniejsze to znalezc przyczyne. We mnie lekarz pakowal coraz mocniejsze leki bo grzybica co miesiac wracala. Dopiero jak sama zaczelam szukac infromacji na temat grzybicy przestalam mic z nia problemy. Od lekarza niczego sie nie dowiedzialam, recepta i tyle :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jak u mnie...w końcu sama stwierdziłam że to grubsza sprawa bo w stylu życia i higienie nic nie zmieniałam. Zrobiłam morfologie,żelazo,test obciążenia glukoza i jest winowajca[emoji6]choć w necie mało wzmianek o związku żelaza wit B z grzybica...najważniejsze że jest już ok. Bite 10 mcy miesiąc w miesiąc...dlatego starania dopiero od października bo mieliśmy startować już rok temu w styczniu...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja też jakoś na 13 urodziny dostałam ale to bylo takie bardziej brudzenie i po dwóch dniach dopiero załapałam ze to to hehe

reklama
Do góry