Dzisiaj 14dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj 14dc
Ale że jest grubsze? Bo jak tak to ja chyba nie powinnam...13 mm mia£am ostatnio w 15 dc...Na ednomtetrium
Tak bite pcos... mam jeszcze większą różnicę w lh do fsh niż Ty... przykro mi :/Dziewczyny, dzisiaj dodali resztę wyników. Lh 11.24, a fsh 4.35. Także ten, generalnie załamka
@Spark to już jest bite pcos nie?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Szkoda że te testy nie potwierdzają że owu na 100 % wystąpiła...no ale przynajmniej wiadomo że się zbliża[emoji6]dobra sprawa przy nieregularnych cyklach[emoji6]Zobacz załącznik 792572
Takiego jeszcze nie miałam. Mój ostatni test owu.
Super to działajcie [emoji3] my już działamy a dopiero 9 dcDzisiaj 14dc
Właśnie zastanawiałam się gdzie Ty się podziewasz!Kochane witam sie :-)
Ostatnio nie miałam czasu pisać, ale podczytuje Was standardowo :-)
Czy któraś z Was robiła test owu po owulacji 6-7 dni i wyszedł pozytywny ? Hmmm dziwna sprawa
Podobno mogą wychwycić ciążę[emoji6]albo spóźniona owulacja...Kochane witam sie :-)
Ostatnio nie miałam czasu pisać, ale podczytuje Was standardowo :-)
Czy któraś z Was robiła test owu po owulacji 6-7 dni i wyszedł pozytywny ? Hmmm dziwna sprawa
Właśnie zastanawiałam się gdzie Ty się podziewasz!
Ja niestety nie poradzę nic bo zużylam wszystkie w połowie cyklu...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno mogą wychwycić ciążę[emoji6]albo spóźniona owulacja...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom