reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja miałam 14 lat. Gralam w kosza na boisku. Przyszłam do domu i patrzę a tu ubrudzona bielizna. Chciało mi się płakać :D wiedziałam, że to nastąpi, ale byłam totalnie zaskoczona.
Ja właściwie nie pamiętam tego dnia.. To chyba nie był taki traumatyczny :D ale to była 2 bądź nawet 3 gimnazjum.
Bulbasku mamy ten sam dpo.. Ciekawe co to będzie za tydzień? Tak bardzo nie chce o tym myśleć, ale nie do końca się da..
Jeszcze dzisiaj się dowiedziałam, że z moją babcią nieciekawie :( niedawno byłam na pogrzebie wujka mojego m, a teraz jeszcze babcia :( ładnie się zaczyna ten rok...

reklama
Ja pierwszą @ dostałam jak miałam 11,5 roku! A najgorsze było to, że w tym czasie mieliśmy generalny remont łazienki [emoji849] stał sam kibelek i gołe, skute ściany, masakra!!!
Marc, Paraplu miała pozytyw [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez i to dwie piękne krechy na owu i (_)_) zatem już nie robie aby się nie nakrecac niepotrzebnie

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Wy dziewczyny testy ciążowe macie tylko z apteki? Czy moga być też takie z allegro? A jak tak to macie sprawdzony test? Nie chcę mi się do apteki latać

Ja z apteki quixx taki niebieski.
Wy dziewczyny testy ciążowe macie tylko z apteki? Czy moga być też takie z allegro? A jak tak to macie sprawdzony test? Nie chcę mi się do apteki latać

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny kilka postów wcześniej wrzuciłam foto naszych wspomagaczy[emoji6]powiedzcie co Wy stosujecie i czy są jakieś efekty[emoji6]na śluz,owu i plemniki? Chodzi mi bardziej o te bez recepty[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaa ziola Ojca Sroki i Dong Quai- pojawił mi się śluz płodny i owulacja :) no i endo dużo lepsze

Do góry