reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
IMG_20170121_140408.jpg

Ja wiem, że ponoć nic się nie kupuje wcześniej, żeby nie zapeszać. Ale mam w nosie zabobony ;) jak nie dla mojego to dla wnuków będą :D
Pingwin to wańka wstańka z bimbałkiem w środku ;) prawda że cudne? ;)
Dziewczyny a te cudeńka to wykopaliska z lumpeksu ;) Teraz pralka, Zamrażalnik na 24 g i gotowe :p

Załączniki

• IMG_20170121_140408.jpg
    IMG_20170121_140408.jpg
    270,7 KB · Wyświetleń: 488
Ostatnio edytowane przez moderatora:
A teraz ja Ania 6lat temu kupiłam 1podkoszulek dla wnuka a urodziła się wnuczka jak byłam w ciąży w sierpniu córka mi go przyniosła trzymam teraz jak relikwie ze się uda znowu,także Ania łapka,

Zobacz załącznik 792453
Ja wiem, że ponoć nic się nie kupuje wcześniej, żeby nie zapeszać. Ale mam w nosie zabobony ;) jak nie dla mojego to dla wnuków będą :D
Super tak mówią, ale co ma być to będzie. Nie ma co wierzyć w takie rzeczy tylko cieszyć się i mieć nadzieję że wszystko będzie super.
U mnie 8 dzień spóźnienia i nadal nic. Byłam na pobraniu tsh i hcg całkowite i pewnie prędzej przyjdzie ta @ wredna jedna niż wynik będzie. Ma być dopiero we wtorek.

Ja to bardzo bym chciała w marcu zobaczyć te dwie kreseczki i żeby się udało. Mam wtedy urodziny. Ale jeśli @ w lutym nie przyjdzie to też się nie pogniewam.
Też mam w marcu urodziny [emoji16]
Zobacz załącznik 792453
Piękne!! [emoji7] wczoraj chciałam kupić zestaw bodziaków bo akurat na promocji w Tesco były [emoji1] Ale jakoś się jednak powstrzymałam [emoji1] poza tym musialabym kupić 2 zestawy - różowy i niebieski [emoji12]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Nie wiem co się dzieje...nie dość że cykl skrócił się o 5 dni gdzie w życiu tak nie miałam to strasznie łupie mnie w krzyżu a krew ma dziwny,różowy kolor...nie pomarańcz nie czerwony nie brąz tylko dziwnie malinowy jakby...ilość spora tak jak na ogół w 2 dniu. Tylko bez skrzepów a zawsze mam skrzepy...wtf? Macie jakieś pomysły?? Przy biochemicznej chyba się raczej spóźnia. Na implantacje -zbyt obfity i bolesny...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam kobietki :)
Czy moge dolaczyc do Wasze grupy? Staram sie z mezem 4 miesiac o dzidzie. Bralam antykoncepcje 8 lat od pazdziernika zaczelismy starania. Z obserwacji wyliczylam iz cykl ma 35 dni @ zawsze byla pubktualnie, max 1 dzien opoznienia. W tym miesiacu juz 3 dzien jak sie nie zgadza. Czytajac uwaznie wasze wpisy mialam cicho nadzieje ze zwiastuje to ciaze natomiast dzis test zrobiony i negatyw :( piersi bola jak nigdy i mokro jest ciagle do lazienki ale to tylko sluz :( gratuluje wszystkim kreseczek i trzymam goraco kciuki za reszte staraczek :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejo :)

Ale cisza dzisiaj a szkoda bo siedzie wlasnie w aucie i jadymy do Wiatrakowa i nie mam co robic, to bym Was poczytala.

Mi to marzyl sie zawsze termin na wiosne, tak marzec-maj. Chwila na ogarniecie nowej sytuacji, wyjscie z pologu, dziecko wieksze i akurat robi sie cudna pogoda na spacery i wycieczki.
No ale same widzicie jak to jest w "chceniem" i planowaniem [emoji12]

Tak sobie mysle, ze w poniedzialek zadzwonie i umowie sie do rodzinnego by pogadac o skierowaniu do gina. Nie ma co zwlekac. Jesli to faktycznie zrosty to lepiej zeby sie nimi zajac nic czekac az przez nie bede sie starac uj wie jak dlugo albo co gorsza strace kolejna ciaze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry