Gosiaq85
Fanka BB :)
Wszystkie wyniki mieszcza się w normie.Zobacz załącznik 792398
Czy ktoś mądry może zinterpretowac??
Chyba nie jest najlepiej ....
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkie wyniki mieszcza się w normie.Zobacz załącznik 792398
To są dobre wyniki!Zobacz załącznik 792398
L i H to chyba granice normy, jak na.l moje oko wszystko gra, ale nie wiem.
Wszystko jest w normie.także jest ok
wadliwy test jak nic, cos tam moze majaczyć i byc na rzeczy, ja bym powtórzyła z rana
@Lanvin , szlag by to noooo....
Ja dzisiaj spedzam wieczor samotnie, wino nawet kupiłam w komplecie z testem ciazowym i kieliszkiem, haha xd fajnie to musialo wygladac, nie ma co... ale jedno bzykanko w dni plodne + nocne siuśki + test 25= jedna krecha... no ale niczego wielkiego sie nie spodziwałam, tak jak sądziłam czekam na @ .. załozyłam skarpetki złuszczające, odpaliłam Harry'ego Pottera i delektuje sie wieczorem
Oh oh szczerze to wątpię, ale kto wie... Choć to byłby poważnie cud! Ale pewnie całą ciążę byłabym się, że z dzieckkiem będzie coś nie tak, więc niecch może jednak nic nie wychodzi teraz...Póki co możesz Przesłać trochę ciążowych fluidków :-) a jak Ty się czujesz??
@Spark, ale wiesz jak jest, Tu odpuściłaś, bo byłaś przekonana, że nic z tego, może właśnie z tego powodu jednak się udało i wszystko będzie dobrze? [emoji8]
Przybij piątkę, też lecę z Harrym ale zamiast wina mam herbatę. I chusteczki pod ręką bo Syriusz umrze to się zaleje łzami jak dziecko haha
wadliwy test jak nic, cos tam moze majaczyć i byc na rzeczy, ja bym powtórzyła z rana
@Lanvin , szlag by to noooo....
Ja dzisiaj spedzam wieczor samotnie, wino nawet kupiłam w komplecie z testem ciazowym i kieliszkiem, haha xd fajnie to musialo wygladac, nie ma co... ale jedno bzykanko w dni plodne + nocne siuśki + test 25= jedna krecha... no ale niczego wielkiego sie nie spodziwałam, tak jak sądziłam czekam na @ .. załozyłam skarpetki złuszczające, odpaliłam Harry'ego Pottera i delektuje sie wieczorem
Ciesze się, że podzielasz moje zalewanie się łzami. Pobeczymy sobie dzisiaj razem [emoji6]Boze, nie mow o Syriuszu... Nie dość ze rycze na 3 czesci jak zostawia Harry'ego, to na tej to juz porażka
Martini <3Może jeszcze za wcześnie kochana? Ehh [emoji53] ja tez popijam winko- martini tylko w zwykłych skarpetach [emoji23] ale złuszczające muszę koniecznie kupić! Gdzie kupiłaś?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom