moj by wychodził na 3
reklama
witaj w gronie [emoji18] powodzenia w staraniachHej dziewczyny. Jestem nowa na forum, do tej pory borykałam się sama ze swoimi demonami. Mam Hashimoto, zdiagnozowane w listopadzie 2015, po tym jak straciłam ciążę w 5tc. Od tego czasu nie udało się nam doczekać naszego cudu. Mam nadzieję że tu znajdę bratnie dusze i przestanę się zamartwiać że jestem sama z tym
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
magoo
Fanka BB :)
latte...Oj dziewczyny nie kłóćcie się przecież nie o to tu chodzi [emoji18]
Powiedzcie lepiej jak wywołać Lanvin z testem [emoji57]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I[emoji173] Ubardzo słusznie - nie dorosłaś do dyskusji na odpowiednim poziomie. tu , na forum trzeba się wykazać empatią, której najwyraźniej ci brakuje, oraz taktem i szacunkiem do innych. każda z nas czasem wzdycha, kiedy nowa staraczka zadaje pytanie z gatunku podstawowych, zadane już 50 razy na tym wątku, ale do tej pory nikt nikogo nie odesłał, żeby się douczył.
Ale dla ciebie zrobię wyjątek - zanim zechcesz ponownie kogoś tu prowokować - doczytaj najpierw, jak należy dyskutować, żeby nie obrażać swoich interlokutorów... a następnie proponuję zaawansowany kurs empatii. na tym wątku raczej nie zagrzejesz miejsca z takim podejściem...
Podpisuje się wszystkimi konczynami.
Nie chciałam już na kolejny post odpisywać, wydaje mi się, że Twój post pięknie zamknie dyskusje.
I pozostaniemy sobie w "kółku wzajemnej adoracji "
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
@Lanvin wywołuje do tablicy!Oj dziewczyny nie kłóćcie się przecież nie o to tu chodzi [emoji18]
Powiedzcie lepiej jak wywołać Lanvin z testem [emoji57]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zjarana
Zaangażowana w BB
Jak bym o sobie czytała ja nie umiem wyluzowac niby wiem że @ przyjdzie ale wiem że jak już przyjdzie to pewnie będą łzy jak przy teście w środęZjarana
Nawet mi nie opowiadaj jak przyjedzie u mnie ten etap że Co chwile będę chodzić do łazienki i spr. Muszę sobie wziac to trochę na luz ale jak na razie nie potrafie.
No wlasnie, Lanvin pociesz mnie chociaż twoimi dwoma kreseczkami [emoji6]
Ja miałabym termin na 2.10 ale wielka d..a[emoji53]
reklama
No wlasnie, Lanvin pociesz mnie chociaż twoimi dwoma kreseczkami [emoji6]
listopad tez fajny miesiac