reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny. Jestem nowa na forum, do tej pory borykałam się sama ze swoimi demonami. Mam Hashimoto, zdiagnozowane w listopadzie 2015, po tym jak straciłam ciążę w 5tc. Od tego czasu nie udało się nam doczekać naszego cudu. Mam nadzieję że tu znajdę bratnie dusze :) i przestanę się zamartwiać że jestem sama z tym :)
witaj w gronie [emoji18] powodzenia w staraniach

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

bardzo słusznie - nie dorosłaś do dyskusji na odpowiednim poziomie. tu , na forum trzeba się wykazać empatią, której najwyraźniej ci brakuje, oraz taktem i szacunkiem do innych. każda z nas czasem wzdycha, kiedy nowa staraczka zadaje pytanie z gatunku podstawowych, zadane już 50 razy na tym wątku, ale do tej pory nikt nikogo nie odesłał, żeby się douczył.
Ale dla ciebie zrobię wyjątek - zanim zechcesz ponownie kogoś tu prowokować - doczytaj najpierw, jak należy dyskutować, żeby nie obrażać swoich interlokutorów... a następnie proponuję zaawansowany kurs empatii. na tym wątku raczej nie zagrzejesz miejsca z takim podejściem...
I[emoji173] U
Podpisuje się wszystkimi konczynami.
Nie chciałam już na kolejny post odpisywać, wydaje mi się, że Twój post pięknie zamknie dyskusje.
I pozostaniemy sobie w "kółku wzajemnej adoracji "

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Zjarana

Nawet mi nie opowiadaj jak przyjedzie u mnie ten etap że Co chwile będę chodzić do łazienki i spr. Muszę sobie wziac to trochę na luz ale jak na razie nie potrafie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak bym o sobie czytała ja nie umiem wyluzowac niby wiem że @ przyjdzie ale wiem że jak już przyjdzie to pewnie będą łzy jak przy teście w środę

reklama
Do góry