Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Póki byłam mała to fajnie, bo goście się zjeżdżali na Wszystkich Świętych to od razu z prezencikiem i torcik był ale teraz? nawet imprezy porządnej w tym dniu nie można zrobić
Gosia może zrób bete?Ja jestem załamana.... okres spoznia się już tydzień a testy negatywne pierwszy raz w życiu mi się tak dzieje
szczerze mówiąc to jak byłam z nim w ciąży to od września szykował się na świat i modliłam się, żeby nie urodził się 1.11. a potem jak 1 minął to z kolei żeby nie 11.11 bo to był 2011 i strasznie dużo babek polowało na ten termin... A ja miałam termin na 22.11. No i jak minął 11.11, a potem kolejne dni mijały i nic się nie działo to się już zaczęłam irytować, że we wrześniu szpital, kroplówki i cały cyrk a tu nagle przestało mu się spieszyć... liście grabiłam w ogrodzie, sprzątałam, okna myłam... aż wreszcie dopiero numerek pomógł... ale data też przez przypadek wyszła taka "okrągła" - 20.11.2011uff nadrobiłam.. czy wy musicie tyle pisać? co za dziołchy!
mifiti gratuluję kreseczki
dla mnie listopad średni miesiąc, sama się w nim urodziłam i to 01.11! co to za urodziny..
ale tak naprawdę nie ważne kiedy, ważne, żeby mieć w końcu przy sobie ten mały cud <3
Też jestem z listopada. A ja przy pierwszym dziecku planowana cesarka i każda następna też cc
Ja jestem załamana.... okres spoznia się już tydzień a testy negatywne pierwszy raz w życiu mi się tak dzieje
Póki byłam mała to fajnie, bo goście się zjeżdżali na Wszystkich Świętych to od razu z prezencikiem i torcik był ale teraz? nawet imprezy porządnej w tym dniu nie można zrobić
Domek jak byk nimi,duża ciąża zarodek na dniach się pojawi
Bertha specialnie dla ciebie. Naprawdę mam nadzieję że z tego coś będzie
No jak to nie?? Mój mąż zawsze ma. Tak to jest-ktoś się rodzi ktoś umiera...Póki byłam mała to fajnie, bo goście się zjeżdżali na Wszystkich Świętych to od razu z prezencikiem i torcik był ale teraz? nawet imprezy porządnej w tym dniu nie można zrobić
Nordesty czadowe, jeszcze się tu nie zdarzyło żeby wyszedł wadliwy albo falszywie dodatni. Także ja polecam, nigdy nie robił mi niepotrzebnych nadziei, haha [emoji23]Dobry wieczor dziewczynki rzadko pisalam bo praca po 12h w tym tyg i same rozumiecie ale wciaz was podczytywalam jak tylko moglam .... dzis mam.wolne dlatego tez mam do Was pytanie co sadzicie o teście ciążowym nordtest ? Czy on czesto wychodzi nieprawidlowo lub w ogole nie wychodzi ?
Gratuluje 2 kreseczek tym szczesliwym wszystkim przyszlym mamusia oraz &&& za te ktore ich oczekuja
witam również nowe staraczki pozdrawiam i prosze zaraz o odpowiedz ...