reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U nas dzisiaj całkiem ciepło,słonecznie i ogólnie fajnie, poszliśmy z młodym na zakupy i mały spacer,a młoda od razu po przyjściu ze szkoły od razu zostawiła plecak i poleciała na dwór się bawić. :tak:
Na obiad dzisiaj nie mamy weny, będzie mrożona pizza i/lub frytki z paluszkami rybnymi...W tyłku mam,nie chce mi się dziś nic wymyślać.:no2:
I z zachwytem przyjęłam do wiadomości,że moje dzieci lubią kiwi. :-D:-D Sara przekonywała się ładnych parę lat,ale się udało,a młody...no on generalnie wszystko je. :-) :) Po tatusiu,wiecznie głodny; a z kolei córka,to taki niejadek jak ja. Mój P. wczoraj późnym wieczorkiem zrobił dla nas pyszną jajecznicę, no mnóstwo farszu,pieczareczki,stał nad tym długo....zasiedliśmy do stołu (i do filmu :-) :)),po czym słyszę "tup,tup,tup"....Tak,moje 1,5 roczne dziecko z odległości końca mieszkania i przymkniętych drzwi jakimś trzydziestym zmysłem wyczuło,że jemy i natychmiast przyleciało.:szok::szok: A było po 23:00....No i w efekcie jadłam zimną jajecznicę,ale byłam tak na nią napalona,że najpierw chciałam zjeść,a potem do spania z młodym.
Pojutrze będzie 10 dc,chyba zacznę testy owu robić.. I dzisiaj ciągnę starego do wyra,koniec wymówek!!!! :-D:-D
to bierz go za uszy i do łóżka[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też podejrzenia zrostów, ale po operacji. Zdziwiłam się, jak napisałaś, że są jakieś czopki... Mój gin chciał mnie znowu pod nóż kłaść żeby je "porozcinać"... Dobrze, że ruszyłyście ten temat. Po co znowu mają mnie kroić skoro jest inny sposób :sorry2:
Wlasnie sie dziwie ze nie sa one popularne, bo działają cuda. Mysle ze to kwestia tego ze to droga zabawa... 6 czopków ok 38-43zl. A conajmniej 1 dziennie trzeba brac na noc. A na początku bardziej intensywnie 2-3 x na dzien.
Oczywiście jak miałam laparoskopię to tez mi podcięli zrosty ale moj gin zaleca cały czas stosowanie staraczkom zeby uwolnić wszystkie narządy, bo częsta sa jakos poprzytwierdzane, unieruchomione przez zrosty.

Mnie żaden nawet psikusa nie chce zrobić :(
Szparki ;) czy torbiele całkiem blokują możliwość zapłodnienia? Może Ty mądra kobieto coś wiesz?
Nie blokują. Ja zaszłam mając torbiel.

w majty schowaj, co ty, nie wiesz jak sie kitra niewygodne rzeczy? haha :D

haha, wcale sie nie dziwie, tez bym nie chciala :D

Padne tu kiedys z wami normalnie.... :D

dziewczyny kiedys pisały ,ze sperma wywołuje jakby mikroskurcze? cos w ten desen i to podobno wlasnie niebezpieczne jest przy zagniezdzaniu i w pierwszych chwilach ciązy. Jak cos pokićkałam to mnie poprawcie :D
Zgadza sie :) w spermie jest prostaglandyna, ktora powoduje skurcze. Dlatego np jednym ze sposobów wywołania porodu jest sex :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Hej ja po wizycie. Dzisiaj miałby być 6t1d ale wychodzi ze ciąża jest młodsza (w sumie owulacje czułam że miałam 27.12) wiec nic nie byli widać :( oprócz pęcherzyka trochę się martwię następna wizyta 03.02

Hej ja po wizycie. Dzisiaj miałby być 6t1d ale wychodzi ze ciąża jest młodsza (w sumie owulacje czułam że miałam 27.12) wiec nic nie byli widać :( oprócz pęcherzyka trochę się martwię następna wizyta 03.02
kochana nie martw się wszystko będzie dobrze[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry