ból brzucha kilka dni a dziś sam katar.Mifi jakie masz objawy? I czy tez macie dzień przed uczucie mokra?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ból brzucha kilka dni a dziś sam katar.Mifi jakie masz objawy? I czy tez macie dzień przed uczucie mokra?
Paraplu, wg mnie możesz miec zrosty po czyszczeniu. Zrosty bolą w trakcie stosunku. Ja biore na zrosty czopki Distreptaza lub Biostrepta. Zasugeruj ginowi w Polsce zeby ci wypisa receptę. Jest naprawde różnica w przytulankach jak stosuje a jak nie stosuje. Poza tym zrosty mogę utrudnić zagnieżdżanie.
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
poczekaj [emoji2] trzymam kciukiPewnie i wcześnie, może jeszcze coś wyjdzie. Ale jakoś nie wydaje mi się. Bardzo się to dłuży, szczególnie teraz jak wylądowałam plackiem w łóżku. ;P trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo nie wiadomo jak długa droga nas czeka.
Ja mam dwa dni po Tobie kochana datę @ a tobie już coś tam widać a mi nic. może faktycznie zaczekam. Gratki
a ty kiedy masz @?Mifi wyszło Ci przed @ więc myślę że do mnie jednak ona przyjdzie skoro był w,środę negatywny ale cieszę się że udaje się dziewczyna z naszego wątku super
takie skurczeA w jakim sensie bół brzucha? Taki jak przed @, kłujący ból jajników? :>
Mifi jakie masz objawy? I czy tez macie dzień przed uczucie mokra?
Ja ogolnie przed @ jestem sucha jak pieprz, ale od kilku cykl wrecz przeciwnie... Przy 3 takim cyklu przestałam sie sugerować tym cholernym, mlecznym śluzem
Ale generalnie to podobno dobry znak jakby co