reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Paraplu, wg mnie możesz miec zrosty po czyszczeniu. Zrosty bolą w trakcie stosunku. Ja biore na zrosty czopki Distreptaza lub Biostrepta. Zasugeruj ginowi w Polsce zeby ci wypisa receptę. Jest naprawde różnica w przytulankach jak stosuje a jak nie stosuje. Poza tym zrosty mogę utrudnić zagnieżdżanie.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

U mnie też podejrzenia zrostów, ale po operacji. Zdziwiłam się, jak napisałaś, że są jakieś czopki... Mój gin chciał mnie znowu pod nóż kłaść żeby je "porozcinać"... Dobrze, że ruszyłyście ten temat. Po co znowu mają mnie kroić skoro jest inny sposób :sorry2:

Pewnie i wcześnie, może jeszcze coś wyjdzie. Ale jakoś nie wydaje mi się. Bardzo się to dłuży, szczególnie teraz jak wylądowałam plackiem w łóżku. ;P trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo nie wiadomo jak długa droga nas czeka.

Ja mam dwa dni po Tobie kochana datę @ a tobie już coś tam widać a mi nic. może faktycznie zaczekam. Gratki
poczekaj [emoji2] trzymam kciuki

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Któraś pytała o pre-test, dla mnie to najgorsze testy chyba, i quixx niestety też... pokazały mi raz kreski (nawet inne dziewczyny na grupie pcos widziały) a beta z następnego dnia o.2 byłam załamana...
Także na wszelki wypadek jak można to wybieram inne :D pre-test już 2 razy mi psikusa zrobił :p

Ja ogolnie przed @ jestem sucha jak pieprz, ale od kilku cykl wrecz przeciwnie... Przy 3 takim cyklu przestałam sie sugerować tym cholernym, mlecznym śluzem :confused2:

Ale generalnie to podobno dobry znak jakby co :D

U mnie jest zupełnie podobnie ;) Zwykle nie miałam śluzu w ogóle przed samym terminem @, a drugi cykl z koleji jest go dość sporo. Więc nie biorę go w ogóle pod uwagę.

reklama
Do góry