reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziś mu mówię, że ma na mnie zaczekać. A on "po co, przecież w poniedziałek rano mam badania nasienia" O żesz Ty! Po nic i wyszłam... Wkurzyłam się jak cholera... Przecież badania nasienia po dwóch dniach przerwy też się robi!!! Prawda? ;)
Ja Ci tylko powiem że mój tak bardzo nue chciał 7 lat temu iść na to badanie nasienia że prawie codziennie miał ochotę[emoji1]ta ochota ma już 7 lat[emoji6]a wynik odbierał jak już byłam w ciąży[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, a czy którakolwiek z Was miała sytuację, że rano miała wyższą temperaturę ciała, niż popołudniu? o_O Może to idiotyczne, ale dziwnie się poczułam i zmierzyłam sobie teraz temperaturę i jeż o 0,5 stopnia niższa niż rano! :/ Bez sensu...

Ale to chyba normalne chyba... :p w sensie takim ,ze duzo czynnikow w ciagu dnia wplywa na temp ciała, ubranie, ogrzewanie, pizgawica za oknem... :D nie wiem, ja bym sie bardzo tym nie sugerowala tylko brala pod uwage temp bazową, z rana :D

estem w 25 cyklu a w środę 25.01 mam mieć @. Dziewczyny coś czuję że się nie udało. ;(

Spokojnie! ja tez mam @ na ok 25.01 i nawet nie w glowie mi domysly i testowanie, poczekaj spokojnie. nawet jak nie wyszlo to jest kolejny cykl. moze sie wyrobimy wszystkie do konca 2017 :D

Naprawdę? Współczuję :-( zawsze możesz sobie zrobić zbożowa :-) ja czasem synkowi robię, sobie prawdziwe latte, jemu zbożowe i tak sobie pijemy :-D a jak jeszcze do tego mamy ciasto...

qdkkx1hpzei65q7s.png
Hehe, smak zboowej to nie to samo,a ciasto u nas wczoraj pies zjadł, cała blaszke ukradła :'(

kochana 6 dni przed @ to przecież wcześnie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie i wcześnie, może jeszcze coś wyjdzie. Ale jakoś nie wydaje mi się. Bardzo się to dłuży, szczególnie teraz jak wylądowałam plackiem w łóżku. ;P trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo nie wiadomo jak długa droga nas czeka.

Ja mam dwa dni po Tobie kochana datę @ a tobie już coś tam widać a mi nic. może faktycznie zaczekam. Gratki

Mfifi gratuluję!!super!!
Lanvin trzymam kciuki!!!
Ja też właśnie idę kawkę sobie zrobić już druga dziś.to wypije z wami;)
Ja też zaczynam dzień i kończę od czytania was.to jest już uzależnienie:-D:-D
Trzymam kciuki za wszystkie które mają zamiar testować!!!

Czekam na info w takim razie, a znasz koszt?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
4500 sama procedura, punkcja, a do tego leki ktore mogą kosztować i 3000zl. Tego jeszcze nie wiem.

Tak, mieszkam ale nie lecze sie w klinice i mam nadzieje, ze takiej potrzeby nigdy miec nie bede :)
Chce na razie porobic badania bo mi sie kapke podwozie pokickalo po czyszczeniu.

Zabieg mialam w lipcu, to juz minelo pol roku. Do tej pory to juz by sie wyregulowalo a tutaj jest gorzej niz bylo. Po zabiegu mialam lepiej niz teraz [emoji20] cykle byly okej i co rozwniutkie 30 dni. A teraz plamienia, ostatnie cykle 29 i 28 dni, do tego teraz cycki mialam napompowane i bolace a takie same mialam tylko raz i wtedy bylam w ciazy.
Nie wspomne ju o tym, ze od zabiegu wiekszosc pozycji sprawia mi bol [emoji22][emoji22][emoji22] beznadzieja ogolnie rzecz mowiac ☹️

@NeSSi, Sloneczko, bedzie dobrze :) drugie jajeczko moglo byc pozniej zaplodnione i dlatego fasolinek mniejszy.
Odpoczywaj duzo :*

@Lanvin tak sobie mysle, ze zeby przyszla Wrozka Zebuszka to sie kladzie zabek pod poduszke, to moze Ty pod poduszke wsadz tampona [emoji848][emoji848][emoji848] [emoji23]
A tak serio, ja nie wiem na co czeka Twoj lekarz [emoji35] powinien dzialac bo to nie jest normalne. Cos Ci mowil oprocz tego zebys czekala?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu, wg mnie możesz miec zrosty po czyszczeniu. Zrosty bolą w trakcie stosunku. Ja biore na zrosty czopki Distreptaza lub Biostrepta. Zasugeruj ginowi w Polsce zeby ci wypisa receptę. Jest naprawde różnica w przytulankach jak stosuje a jak nie stosuje. Poza tym zrosty mogę utrudnić zagnieżdżanie.

Tak wiem, ale ja korzystam z pakietu Medicover i tam, żeby móc zrobić betę, potrzeba aby lekarz wpisał skierowanie do systemu :/
Musi tylko jesli chcesz miec za darmo. Ale zawsze możesz po prostu pójść do punktu pobrań i zażyczyć sobie betę prywatnie = odpłatnie. Ja tak robię w Medicover.

Nie wytrzymałam i zrobiłam same zobaczcie
1484905650-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!!!

U mnie na monitoringu - endo piękne ok 10mm, 2 pecherzyki w prawym jajniku, 18mm i 12mm. Owu z większego w okolicach niedzieli. Takze w weekend działamy.
A jak zrobimy wszystkie badania z listy to umawiamy wizyte w Krakowie i działamy z in vitro. Takze teraz tylko skompletować badania :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

4500 sama procedura, punkcja, a do tego leki ktore mogą kosztować i 3000zl. Tego jeszcze nie wiem.

Paraplu, wg mnie możesz miec zrosty po czyszczeniu. Zrosty bolą w trakcie stosunku. Ja biore na zrosty czopki Distreptaza lub Biostrepta. Zasugeruj ginowi w Polsce zeby ci wypisa receptę. Jest naprawde różnica w przytulankach jak stosuje a jak nie stosuje. Poza tym zrosty mogę utrudnić zagnieżdżanie.

Musi tylko jesli chcesz miec za darmo. Ale zawsze możesz po prostu pójść do punktu pobrań i zażyczyć sobie betę prywatnie = odpłatnie. Ja tak robię w Medicover.

Gratulacje!!!

U mnie na monitoringu - endo piękne ok 10mm, 2 pecherzyki w prawym jajniku, 18mm i 12mm. Owu z większego w okolicach niedzieli. Takze w weekend działamy.
A jak zrobimy wszystkie badania z listy to umawiamy wizyte w Krakowie i działamy z in vitro. Takze teraz tylko skompletować badania :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Może in vitro nie będzie konieczne ;)

reklama
Mifi wyszło Ci przed @ więc myślę że do mnie jednak ona przyjdzie skoro był w,środę negatywny ale cieszę się że udaje się dziewczyna z naszego wątku super

Do góry