reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziś mu mówię, że ma na mnie zaczekać. A on "po co, przecież w poniedziałek rano mam badania nasienia" O żesz Ty! Po nic i wyszłam... Wkurzyłam się jak cholera... Przecież badania nasienia po dwóch dniach przerwy też się robi!!! Prawda? ;)
Ja Ci tylko powiem że mój tak bardzo nue chciał 7 lat temu iść na to badanie nasienia że prawie codziennie miał ochotę[emoji1]ta ochota ma już 7 lat[emoji6]a wynik odbierał jak już byłam w ciąży[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, a czy którakolwiek z Was miała sytuację, że rano miała wyższą temperaturę ciała, niż popołudniu? o_O Może to idiotyczne, ale dziwnie się poczułam i zmierzyłam sobie teraz temperaturę i jeż o 0,5 stopnia niższa niż rano! :/ Bez sensu...

Ale to chyba normalne chyba... :p w sensie takim ,ze duzo czynnikow w ciagu dnia wplywa na temp ciała, ubranie, ogrzewanie, pizgawica za oknem... :D nie wiem, ja bym sie bardzo tym nie sugerowala tylko brala pod uwage temp bazową, z rana :D

estem w 25 cyklu a w środę 25.01 mam mieć @. Dziewczyny coś czuję że się nie udało. ;(

Spokojnie! ja tez mam @ na ok 25.01 i nawet nie w glowie mi domysly i testowanie, poczekaj spokojnie. nawet jak nie wyszlo to jest kolejny cykl. moze sie wyrobimy wszystkie do konca 2017 :D

Naprawdę? Współczuję :-( zawsze możesz sobie zrobić zbożowa :-) ja czasem synkowi robię, sobie prawdziwe latte, jemu zbożowe i tak sobie pijemy :-D a jak jeszcze do tego mamy ciasto...

qdkkx1hpzei65q7s.png
Hehe, smak zboowej to nie to samo,a ciasto u nas wczoraj pies zjadł, cała blaszke ukradła :'(

kochana 6 dni przed @ to przecież wcześnie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie i wcześnie, może jeszcze coś wyjdzie. Ale jakoś nie wydaje mi się. Bardzo się to dłuży, szczególnie teraz jak wylądowałam plackiem w łóżku. ;P trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo nie wiadomo jak długa droga nas czeka.

Ja mam dwa dni po Tobie kochana datę @ a tobie już coś tam widać a mi nic. może faktycznie zaczekam. Gratki

Mfifi gratuluję!!super!!
Lanvin trzymam kciuki!!!
Ja też właśnie idę kawkę sobie zrobić już druga dziś.to wypije z wami;)
Ja też zaczynam dzień i kończę od czytania was.to jest już uzależnienie:-D:-D
Trzymam kciuki za wszystkie które mają zamiar testować!!!

Czekam na info w takim razie, a znasz koszt?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
4500 sama procedura, punkcja, a do tego leki ktore mogą kosztować i 3000zl. Tego jeszcze nie wiem.

Tak, mieszkam ale nie lecze sie w klinice i mam nadzieje, ze takiej potrzeby nigdy miec nie bede :)
Chce na razie porobic badania bo mi sie kapke podwozie pokickalo po czyszczeniu.

Zabieg mialam w lipcu, to juz minelo pol roku. Do tej pory to juz by sie wyregulowalo a tutaj jest gorzej niz bylo. Po zabiegu mialam lepiej niz teraz [emoji20] cykle byly okej i co rozwniutkie 30 dni. A teraz plamienia, ostatnie cykle 29 i 28 dni, do tego teraz cycki mialam napompowane i bolace a takie same mialam tylko raz i wtedy bylam w ciazy.
Nie wspomne ju o tym, ze od zabiegu wiekszosc pozycji sprawia mi bol [emoji22][emoji22][emoji22] beznadzieja ogolnie rzecz mowiac ☹️

@NeSSi, Sloneczko, bedzie dobrze :) drugie jajeczko moglo byc pozniej zaplodnione i dlatego fasolinek mniejszy.
Odpoczywaj duzo :*

@Lanvin tak sobie mysle, ze zeby przyszla Wrozka Zebuszka to sie kladzie zabek pod poduszke, to moze Ty pod poduszke wsadz tampona [emoji848][emoji848][emoji848] [emoji23]
A tak serio, ja nie wiem na co czeka Twoj lekarz [emoji35] powinien dzialac bo to nie jest normalne. Cos Ci mowil oprocz tego zebys czekala?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu, wg mnie możesz miec zrosty po czyszczeniu. Zrosty bolą w trakcie stosunku. Ja biore na zrosty czopki Distreptaza lub Biostrepta. Zasugeruj ginowi w Polsce zeby ci wypisa receptę. Jest naprawde różnica w przytulankach jak stosuje a jak nie stosuje. Poza tym zrosty mogę utrudnić zagnieżdżanie.

Tak wiem, ale ja korzystam z pakietu Medicover i tam, żeby móc zrobić betę, potrzeba aby lekarz wpisał skierowanie do systemu :/
Musi tylko jesli chcesz miec za darmo. Ale zawsze możesz po prostu pójść do punktu pobrań i zażyczyć sobie betę prywatnie = odpłatnie. Ja tak robię w Medicover.

Nie wytrzymałam i zrobiłam same zobaczcie
1484905650-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!!!

U mnie na monitoringu - endo piękne ok 10mm, 2 pecherzyki w prawym jajniku, 18mm i 12mm. Owu z większego w okolicach niedzieli. Takze w weekend działamy.
A jak zrobimy wszystkie badania z listy to umawiamy wizyte w Krakowie i działamy z in vitro. Takze teraz tylko skompletować badania :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

4500 sama procedura, punkcja, a do tego leki ktore mogą kosztować i 3000zl. Tego jeszcze nie wiem.

Paraplu, wg mnie możesz miec zrosty po czyszczeniu. Zrosty bolą w trakcie stosunku. Ja biore na zrosty czopki Distreptaza lub Biostrepta. Zasugeruj ginowi w Polsce zeby ci wypisa receptę. Jest naprawde różnica w przytulankach jak stosuje a jak nie stosuje. Poza tym zrosty mogę utrudnić zagnieżdżanie.

Musi tylko jesli chcesz miec za darmo. Ale zawsze możesz po prostu pójść do punktu pobrań i zażyczyć sobie betę prywatnie = odpłatnie. Ja tak robię w Medicover.

Gratulacje!!!

U mnie na monitoringu - endo piękne ok 10mm, 2 pecherzyki w prawym jajniku, 18mm i 12mm. Owu z większego w okolicach niedzieli. Takze w weekend działamy.
A jak zrobimy wszystkie badania z listy to umawiamy wizyte w Krakowie i działamy z in vitro. Takze teraz tylko skompletować badania :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Może in vitro nie będzie konieczne ;)

reklama
Mifi wyszło Ci przed @ więc myślę że do mnie jednak ona przyjdzie skoro był w,środę negatywny ale cieszę się że udaje się dziewczyna z naszego wątku super

Do góry