reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie kochane. wczorajsza gorączka na razie mi przeszła. Wystraszyłam się wczoraj i jednak byłam u lekarza pow że polopiryny nie można, ale w ostateczności jak mi sama nie zejdzie gorączka po okładach z octem to żebym wzięła ryralgine. Ale jednak nie brałam bo mi pomału w nocy gorączka zeszła.

Niestety nie wytrzymałam i dzisiaj rano test zrobiłam. niestety wyszedł negatywny ;( jestem w 25 cyklu a w środę 25.01 mam mieć @. Dziewczyny coś czuję że się nie udało. ;(
kochana 6 dni przed @ to przecież wcześnie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

syn w tym roku skończy 22... ale odkręciło mu się tak, że teraz tylko kasa się liczy... nic innego. aż dziwię się jego dziewczynie, że z nim siedzi...
A z tą kawką to ja... ale Ty się moja droga nie wykręcaj i zrób wreszcie tego testa bo czekam!!!
Mfifi - gratuluję po cichu i życzę spokoju na najbliższe 9 miesięcy....
Jaka reakcja męża?
chciał iść po 2 test [emoji2] dla pewności ale powiedziałam że poczekam do poniedziałku i zrobię betę

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a czy którakolwiek z Was miała sytuację, że rano miała wyższą temperaturę ciała, niż popołudniu? o_O Może to idiotyczne, ale dziwnie się poczułam i zmierzyłam sobie teraz temperaturę i jeż o 0,5 stopnia niższa niż rano! :/ Bez sensu...

Ja kiedyś bzikowalam i zmierzyłam trzy razy i faktycznie od rana spadała a na drugi dzień przyszła @..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym poszla kupila test o czulosci 10 i bym bety nie robila nic Ci jeden wynik nie da szkoda pieniedzy zrob test jak dodatni to umow sie do lekarza ☺

Wyrzucimy Cię... zobaczysz... na zbity pysk... jak zaraz tego testa nie zrobisz!!!!
W pracy jestem i jak na złość szef nigdzie się nie wybiera, w dodatku właśnie klient przyszedł. Trzymałam siury, żeby zrobić, ale przed chwilą już nie wyrobiłam i poszłam do toalety [emoji14] teraz muszę zbierać nowe [emoji1]

No fakt, ja tez bym została! Czytam juz o 6 rano co u was [emoji23] to uzależnia bo w pracy co chwile tez [emoji23]

Ja tak samo [emoji23] [emoji23]

Ale ja właśnie nie wstaję z łóżka! Otwieram oczy i jedyny ruch jaki wykonuję, to sięgam po termometr ;) może po prostu wygrzana jestem przez mojego M i dlatego temeratura wyższa :p
To dobrze mierzysz, czyli jest wszystko ok :-) wszystko wskazuje na ciąże laska, tempka Ci się zwiększa, zamiast spadać, a w ciągu dnia właśnie będzie niższa, to normalne :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

To jakieś winko,romantyczna kolacja i będą,ale tak jak dziewczyny piszą może być i co 2 dni.
Dziś mu mówię, że ma na mnie zaczekać. A on "po co, przecież w poniedziałek rano mam badania nasienia" O żesz Ty! Po nic i wyszłam... Wkurzyłam się jak cholera... Przecież badania nasienia po dwóch dniach przerwy też się robi!!! Prawda? ;)

reklama
Dziś mu mówię, że ma na mnie zaczekać. A on "po co, przecież w poniedziałek rano mam badania nasienia" O żesz Ty! Po nic i wyszłam... Wkurzyłam się jak cholera... Przecież badania nasienia po dwóch dniach przerwy też się robi!!! Prawda? ;)

Tak ale najlepiej to 6 dni abstynencji powinno być :)

Do góry