reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie kochane. wczorajsza gorączka na razie mi przeszła. Wystraszyłam się wczoraj i jednak byłam u lekarza pow że polopiryny nie można, ale w ostateczności jak mi sama nie zejdzie gorączka po okładach z octem to żebym wzięła ryralgine. Ale jednak nie brałam bo mi pomału w nocy gorączka zeszła.

Niestety nie wytrzymałam i dzisiaj rano test zrobiłam. niestety wyszedł negatywny ;( jestem w 25 cyklu a w środę 25.01 mam mieć @. Dziewczyny coś czuję że się nie udało. ;(
kochana 6 dni przed @ to przecież wcześnie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

syn w tym roku skończy 22... ale odkręciło mu się tak, że teraz tylko kasa się liczy... nic innego. aż dziwię się jego dziewczynie, że z nim siedzi...
A z tą kawką to ja... ale Ty się moja droga nie wykręcaj i zrób wreszcie tego testa bo czekam!!!
Mfifi - gratuluję po cichu i życzę spokoju na najbliższe 9 miesięcy....
Jaka reakcja męża?
chciał iść po 2 test [emoji2] dla pewności ale powiedziałam że poczekam do poniedziałku i zrobię betę

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a czy którakolwiek z Was miała sytuację, że rano miała wyższą temperaturę ciała, niż popołudniu? o_O Może to idiotyczne, ale dziwnie się poczułam i zmierzyłam sobie teraz temperaturę i jeż o 0,5 stopnia niższa niż rano! :/ Bez sensu...

Ja kiedyś bzikowalam i zmierzyłam trzy razy i faktycznie od rana spadała a na drugi dzień przyszła @..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym poszla kupila test o czulosci 10 i bym bety nie robila nic Ci jeden wynik nie da szkoda pieniedzy zrob test jak dodatni to umow sie do lekarza ☺

Wyrzucimy Cię... zobaczysz... na zbity pysk... jak zaraz tego testa nie zrobisz!!!!
W pracy jestem i jak na złość szef nigdzie się nie wybiera, w dodatku właśnie klient przyszedł. Trzymałam siury, żeby zrobić, ale przed chwilą już nie wyrobiłam i poszłam do toalety [emoji14] teraz muszę zbierać nowe [emoji1]

No fakt, ja tez bym została! Czytam juz o 6 rano co u was [emoji23] to uzależnia bo w pracy co chwile tez [emoji23]

Ja tak samo [emoji23] [emoji23]

Ale ja właśnie nie wstaję z łóżka! Otwieram oczy i jedyny ruch jaki wykonuję, to sięgam po termometr ;) może po prostu wygrzana jestem przez mojego M i dlatego temeratura wyższa :p
To dobrze mierzysz, czyli jest wszystko ok :-) wszystko wskazuje na ciąże laska, tempka Ci się zwiększa, zamiast spadać, a w ciągu dnia właśnie będzie niższa, to normalne :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

To jakieś winko,romantyczna kolacja i będą,ale tak jak dziewczyny piszą może być i co 2 dni.
Dziś mu mówię, że ma na mnie zaczekać. A on "po co, przecież w poniedziałek rano mam badania nasienia" O żesz Ty! Po nic i wyszłam... Wkurzyłam się jak cholera... Przecież badania nasienia po dwóch dniach przerwy też się robi!!! Prawda? ;)

reklama
Dziś mu mówię, że ma na mnie zaczekać. A on "po co, przecież w poniedziałek rano mam badania nasienia" O żesz Ty! Po nic i wyszłam... Wkurzyłam się jak cholera... Przecież badania nasienia po dwóch dniach przerwy też się robi!!! Prawda? ;)

Tak ale najlepiej to 6 dni abstynencji powinno być :)

Do góry