reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, a czy którakolwiek z Was miała sytuację, że rano miała wyższą temperaturę ciała, niż popołudniu? o_O Może to idiotyczne, ale dziwnie się poczułam i zmierzyłam sobie teraz temperaturę i jeż o 0,5 stopnia niższa niż rano! :/ Bez sensu...

reklama
Dziewczyny, a czy którakolwiek z Was miała sytuację, że rano miała wyższą temperaturę ciała, niż popołudniu? o_O Może to idiotyczne, ale dziwnie się poczułam i zmierzyłam sobie teraz temperaturę i jeż o 0,5 stopnia niższa niż rano! :/ Bez sensu...
Nigdy nie mierzyłam. M.in.właśnie dlatego że pomiar może być łatwo zaburzony choroba,niewyspanie,zdenerwowanie i potem człowiek siedzi i duma[emoji6]zresztą ja mam taki system pracy że nie ma opcji mierzyć rano po przebudzeniu bo wtedy to jest miarodajne dopiero tak naprawdę...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie kochane. wczorajsza gorączka na razie mi przeszła. Wystraszyłam się wczoraj i jednak byłam u lekarza pow że polopiryny nie można, ale w ostateczności jak mi sama nie zejdzie gorączka po okładach z octem to żebym wzięła ryralgine. Ale jednak nie brałam bo mi pomału w nocy gorączka zeszła.

Niestety nie wytrzymałam i dzisiaj rano test zrobiłam. niestety wyszedł negatywny ;( jestem w 25 cyklu a w środę 25.01 mam mieć @. Dziewczyny coś czuję że się nie udało. ;(

Przykre to strasznie, że ona nie widzi do czego doprowadza...a syn ile ma teraz lat? Bardzo dobrze, że czegoś wymagasz, jakbyś dawała kasę na prawo i lewo, to zupełnie by się rozwydrzył i wiedzialby, że ma Twoje przyzwolenie. Skoda tylko, że nie dla wszystkich jest to takie oczywiste...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Która pije ze mną kawę? Palec do budki!

qdkkx1hpzei65q7s.png
syn w tym roku skończy 22... ale odkręciło mu się tak, że teraz tylko kasa się liczy... nic innego. aż dziwię się jego dziewczynie, że z nim siedzi...
A z tą kawką to ja... ale Ty się moja droga nie wykręcaj i zrób wreszcie tego testa bo czekam!!!
Mfifi - gratuluję po cichu i życzę spokoju na najbliższe 9 miesięcy....
Jaka reakcja męża?

Pocieszyłyście mnie dziewczyny [emoji8] w zasadzie to nic takiego, najwyzej będę tu dłużej a przebywanie z takim towarzystwem to sama przyjemność [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja tam zostaję tak, czy siak. Dzień zaczynam o sprawdzenia co u Was, jestem od Was uzależniona [emoji1] i każdej kibicuje, nie wyobrażam sobie przestać pisać z Wami nawet, jeśli zobaczę dwie kreski :-) chyba, że mnie wyrzucicie [emoji14]
Rano będzie wyższa, bo wstajesz z łóżka. Ale powinnaś mierzyć po przebudzeniu, żeby była wiarygodna :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

A ja tam zostaję tak, czy siak. Dzień zaczynam o sprawdzenia co u Was, jestem od Was uzależniona [emoji1] i każdej kibicuje, nie wyobrażam sobie przestać pisać z Wami nawet, jeśli zobaczę dwie kreski :-) chyba, że mnie wyrzucicie [emoji14]

Rano będzie wyższa, bo wstajesz z łóżka. Ale powinnaś mierzyć po przebudzeniu, żeby była wiarygodna :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Wyrzucimy Cię... zobaczysz... na zbity pysk... jak zaraz tego testa nie zrobisz!!!!

qdkkx1hpzei65q7s.png

No fakt, ja tez bym została! Czytam juz o 6 rano co u was [emoji23] to uzależnia bo w pracy co chwile tez [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ale ja właśnie nie wstaję z łóżka! Otwieram oczy i jedyny ruch jaki wykonuję, to sięgam po termometr ;) może po prostu wygrzana jestem przez mojego M i dlatego temeratura wyższa :p

Do góry