reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, a czy którakolwiek z Was miała sytuację, że rano miała wyższą temperaturę ciała, niż popołudniu? o_O Może to idiotyczne, ale dziwnie się poczułam i zmierzyłam sobie teraz temperaturę i jeż o 0,5 stopnia niższa niż rano! :/ Bez sensu...

reklama
Dziewczyny, a czy którakolwiek z Was miała sytuację, że rano miała wyższą temperaturę ciała, niż popołudniu? o_O Może to idiotyczne, ale dziwnie się poczułam i zmierzyłam sobie teraz temperaturę i jeż o 0,5 stopnia niższa niż rano! :/ Bez sensu...
Nigdy nie mierzyłam. M.in.właśnie dlatego że pomiar może być łatwo zaburzony choroba,niewyspanie,zdenerwowanie i potem człowiek siedzi i duma[emoji6]zresztą ja mam taki system pracy że nie ma opcji mierzyć rano po przebudzeniu bo wtedy to jest miarodajne dopiero tak naprawdę...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie kochane. wczorajsza gorączka na razie mi przeszła. Wystraszyłam się wczoraj i jednak byłam u lekarza pow że polopiryny nie można, ale w ostateczności jak mi sama nie zejdzie gorączka po okładach z octem to żebym wzięła ryralgine. Ale jednak nie brałam bo mi pomału w nocy gorączka zeszła.

Niestety nie wytrzymałam i dzisiaj rano test zrobiłam. niestety wyszedł negatywny ;( jestem w 25 cyklu a w środę 25.01 mam mieć @. Dziewczyny coś czuję że się nie udało. ;(

Przykre to strasznie, że ona nie widzi do czego doprowadza...a syn ile ma teraz lat? Bardzo dobrze, że czegoś wymagasz, jakbyś dawała kasę na prawo i lewo, to zupełnie by się rozwydrzył i wiedzialby, że ma Twoje przyzwolenie. Skoda tylko, że nie dla wszystkich jest to takie oczywiste...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Która pije ze mną kawę? Palec do budki!

qdkkx1hpzei65q7s.png
syn w tym roku skończy 22... ale odkręciło mu się tak, że teraz tylko kasa się liczy... nic innego. aż dziwię się jego dziewczynie, że z nim siedzi...
A z tą kawką to ja... ale Ty się moja droga nie wykręcaj i zrób wreszcie tego testa bo czekam!!!
Mfifi - gratuluję po cichu i życzę spokoju na najbliższe 9 miesięcy....
Jaka reakcja męża?

Pocieszyłyście mnie dziewczyny [emoji8] w zasadzie to nic takiego, najwyzej będę tu dłużej a przebywanie z takim towarzystwem to sama przyjemność [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja tam zostaję tak, czy siak. Dzień zaczynam o sprawdzenia co u Was, jestem od Was uzależniona [emoji1] i każdej kibicuje, nie wyobrażam sobie przestać pisać z Wami nawet, jeśli zobaczę dwie kreski :-) chyba, że mnie wyrzucicie [emoji14]
Rano będzie wyższa, bo wstajesz z łóżka. Ale powinnaś mierzyć po przebudzeniu, żeby była wiarygodna :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

A ja tam zostaję tak, czy siak. Dzień zaczynam o sprawdzenia co u Was, jestem od Was uzależniona [emoji1] i każdej kibicuje, nie wyobrażam sobie przestać pisać z Wami nawet, jeśli zobaczę dwie kreski :-) chyba, że mnie wyrzucicie [emoji14]

Rano będzie wyższa, bo wstajesz z łóżka. Ale powinnaś mierzyć po przebudzeniu, żeby była wiarygodna :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Wyrzucimy Cię... zobaczysz... na zbity pysk... jak zaraz tego testa nie zrobisz!!!!

qdkkx1hpzei65q7s.png

No fakt, ja tez bym została! Czytam juz o 6 rano co u was [emoji23] to uzależnia bo w pracy co chwile tez [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ale ja właśnie nie wstaję z łóżka! Otwieram oczy i jedyny ruch jaki wykonuję, to sięgam po termometr ;) może po prostu wygrzana jestem przez mojego M i dlatego temeratura wyższa :p

Do góry