reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

543 posty. Ale mam dziś wolne, aż do poniedziałku. Poranne przytulanki zaliczone.
Tylko zostaje leżeć i czytać.
To idealny weekend czas zacząć :-)

Tobie wyszła kreska 4 dni przed terminem tak? To jak mnie dziś nie wyjdzie jeden dzień przed terminem to przynajmniej wiem, ze nie będę miała sie co łudzić..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niunia, a ja myślę, że nie ma co generalizować, każdemu wychodzi inaczej :-) wiele zależy od tego kiedy miało miejsce zagnieżdżenie, bo przecież dopiero po nim można wykryć hormon :-) u jednej jajeczko się zagniezi po 6 dniach, u drugiej po 10-12, więc wiesz, to też może być powód tego, że czasem testy są negatywne, głowa do góry, zobaczymy jak nam testy wyjdą, a nuż się udało [emoji8]

Jola, to zapraszam na kawę :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
To idealny weekend czas zacząć :-)

Niunia, a ja myślę, że nie ma co generalizować, każdemu wychodzi inaczej :-) wiele zależy od tego kiedy miało miejsce zagnieżdżenie, bo przecież dopiero po nim można wykryć hormon :-) u jednej jajeczko się zagniezi po 6 dniach, u drugiej po 10-12, więc wiesz, to też może być powód tego, że czasem testy są negatywne, głowa do góry, zobaczymy jak nam testy wyjdą, a nuż się udało [emoji8]

Jola, to zapraszam na kawę :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
bardzo wam tego życzę

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej[emoji6]dołączam z kawką. Zaspałyśmy do przedszkokola ale w sumie celowo-mam wolne i chciałam dłużej pospać[emoji6] @ we wtorek. Na 3 lutego mam wizytę u gina. Będzie 12 dc a mi owu właśnie wypada ok.12/13 dc. Chyba że ten śluz,ból owulacyjny i testy oraz wyliczenia to mój "wymysł" i owu nie ma...wszak już 37 lat więc coraz więcej cykli może być owulacyjnych...tempki nie mierze bo mam bardzo niereguralny tryb pracy w tym nocki i nie ma opcji mierzyć bo przebudzeniu w łóżku.. Zapytam gin jakie jeszcze badania zrobić. Mam fsh i lh z 3 dc i tarczyca (cały panel) i wygląda wszystko ok...Mąż miał 7 lat temu słabe nasienie ale chyba nie tak strasznie bo córka po 3 cyklach...no ale teraz może być dużo gorzej. Na razie łyka dzielnie witaminki i wcina orzechy brazylijskie[emoji6]po 3 mcach zrobimy badanie. Tylko jeśli wyjdzie kiepskie to nic nie wniesie. No chyba tylko świadomość żeby dać sobie spokój z 2 albo liczyć na cud...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Rób i daj znać [emoji8]

Super :-D właśnie wzięłam drugi łyk :-D i akurat dostałam wiadomość od koleżanki "Nadia robi kupy marchewkowe"... Ani cześć, ani pocałuj mnie w dupe, od razu o kupie. Ehh, ja rozumiem młoda mama i te sprawy, ale bez przesady [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dam na pewno :D chociaz nie wiem czy biel wizira bedzie dla ciebie satysfakcjonująca :p Ja do kawy sie bardzo chętnie przyłącze, ale meliską, z kawką sie nie lubimy... a swoja droga - dobry temat to rozmowy przy kawie, ideolo wręcz, haha :D

Dziewczyny tak piszecie o kawie. Ja lubię, ale nie mogę, zaraz mi się ręce trzesa, poce się i jestem pobudzona. Tak mam nawet po puszce coli. Jak zdarzy mi się wypić latte to nie śpię pół nocy.

Ja tez nie moge... pije tylko jak jade do rodzicow, bo oni czesto piją a na kawe z ekspresu to sie zawsze skusze :D Jak wypiłam w wigilie, to latałam potem po knajpie jak naćpana do 3 rano...:eek: nadpobudliwa to za slabe slowo na to, co sie ze mna działo :D

Tobie wyszła kreska 4 dni przed terminem tak? To jak mnie dziś nie wyjdzie jeden dzień przed terminem to przynajmniej wiem, ze nie będę miała sie co łudzić..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jak Lanvin mówi, nie ma sie co sugerować misiaku, kazda inaczej ma owulke i zagnieżdzenie. no i dzieć tez inaczej sie rozwija i wytwarza bhcg, spokojnie misiaku :*

reklama
Do góry