powiem tobie szczerze że był spisany na stratymfifi gratulacje piekna krecha
cykl bardzo był obstawiony?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powiem tobie szczerze że był spisany na stratymfifi gratulacje piekna krecha
cykl bardzo był obstawiony?
543 posty. Ale mam dziś wolne, aż do poniedziałku. Poranne przytulanki zaliczone.Ejjj, nie testujesz?
Ile masz do nadrobienia? :-)
Życzę Ci tego! Weź trochę fluidków od Nessi!
a co złoty strzał?
I tego Ci bardzo zycze Ja mam to szczescie/nieszczescie uczeszczac do jednej w tym kraju. Powodzenia!Tak, mieszkam ale nie lecze sie w klinice i mam nadzieje, ze takiej potrzeby nigdy miec nie bede
Chce na razie porobic badania bo mi sie kapke podwozie pokickalo po czyszczeniu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja też się tego boję. chociaż rodzice moi blisko mieszkająMatko ja się pytałam wczoraj męża a co jeśli będą bliźniaki a on na to 'masakra bedzie'. Ja nie wiem czy dalibysmy sobie radę z bliźniakami za granica. Nikogo tu nie mamy....
Zdecydowanie jest cień. Trzymam kciuki
miłego czytania543 posty. Ale mam dziś wolne, aż do poniedziałku. Poranne przytulanki zaliczone.
Tylko zostaje leżeć i czytać.
Ja też chętnie się kawuni napijęJa, ja
3 dni przedTobie wyszła kreska 4 dni przed terminem tak? To jak mnie dziś nie wyjdzie jeden dzień przed terminem to przynajmniej wiem, ze nie będę miała sie co łudzić..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom