reklama
Spark
Fanka BB :)
oczekiwanie
Pewnie,że tak może być , u mnie pokrylo się z datą usg.Wizyte mialam dzisiaj Ciąża młodsza o tydzień.. wg usg jest 5t1d wiec serducha jeszcze nie bylo, ale pecherzyk ciazowy 7,5mm, a w srodku kropeczka byla powiedziala gin wiec mysle ze wszystko idzie w dobrym kierunku... Musi urosnąć i dojrzeć myslalam po cichutku ze serduszko bedzie, ale nie mialo prawa byc, bo wiedzialam ze owu sie przesunela o conajmniej tydzien.. tym bardziej ze test ciazowy wyszedl po spodziewanej @, wiec pierwszy raz mam taka sytuacje, ale trzeba to jakos przezyc ) za 2 tyg kolejna wizyta, akurat w dniu urodzin mojego meza hihi i mam nadzieje ze juz wtedy uslysze serduszko ) i bedzie wszystko ok... Wg okresu mam 6+1 wg usg 5+1.. ale mysle, ze tak moze byc, co sądzicie? Gin tez powiedziala, ze nawet mlodsze ciaze sie zdarzaja... wg usg termin na 20.09, wg OM 14.09.
Agatusia1
Hejka ja się rozłożyłam - grypa do @ 2 dni więc nadzieja jest mimo negatywnego testu wczoraj.
@Zjarana jak u Ciebie bo z tego co pamiętam dziś miałaś termin@?
Wracając do tematu świetlicy w szkole to uważam że to bardzo dobre rozwiązanie dla rodziców którzy pracują. Ja też chodziłam do świetlicy i bardzo miło wspominam ten czas.
@Zjarana jak u Ciebie bo z tego co pamiętam dziś miałaś termin@?
Wracając do tematu świetlicy w szkole to uważam że to bardzo dobre rozwiązanie dla rodziców którzy pracują. Ja też chodziłam do świetlicy i bardzo miło wspominam ten czas.
oczekiwanie
To jakieś winko,romantyczna kolacja i będą,ale tak jak dziewczyny piszą może być i co 2 dni.No właśnie ni ma chęci
Kotek, to mieliście szczęście, że wam się nic nie stało!! Ale jak to możliwe, że sama się włączyła?
Z tymi facetami to tak jest.. mój stwierdził, że on w zasadzie się nie stara tylko się nie zabezpiecza a co bedzie to bedzie.. i jak kiedyś on mnie gonił tak teraz w płodne zawsze jakimś trafem muszę gonić go ja..
Nie smuć się.. w końcu i wam bedzie dane tulić maleństwo ! [emoji6]
Lanvin, pracuje w przedszkolu ale w sekretariacie..[emoji6] co do świetlicy to nasze przedszkole znajduje się w szkole i widzę nie raz ile dzieci jest na świetlicy! Maja w zasadzie dwie świetlice, jedna dla klas 1-3 a druga dla 4-6. Dzieci zawsze pełno bo to logiczne, że rodzice pracują.. tym bardziej taki pierwszoklasista, który kończy lekcje o 11:35 i co? Odebrać go nie ma jak a sam w domu żeby był to też odpada.. Niestety takie czasy.. ja nie chodziłam na świetlice ale tylko dlatego, że moja babcia nie pracowała i nas odbierała ale nie każdy ma taki komfort.. teraz babcie w większości pracują
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no tak po prostu sama się właczyła
chyba ze mamy duchy
oczekiwanie
A gdzie zdjęcie??Witam się tutaj. Nie daje rady czytać tutaj i wrześniowek ale zaglądam do was codziennie sprawdzić co się dzieje.
U mnie w porządku, wczoraj byłam na pierwszej wizycie u gina. Fasolka jest na właściwym miejscu i wielkosci odpowiedniej do mojego tygodnia. Także jestem już spokojniejsza. Teraz czeka mnie najgorsze - poinformowanie w pracy. Muszę wyczekac jakiś dobry moment. Chociaż takiego chyba nigdy nie będzie.
Trzymam kciuki za was wszystkie. Niech kreseczki się sypia. Lanvin za Ciebie szczególnie trzymam kciuki!!!
Cześć dziewczyny U mnie dziś 8 dc,wczoraj nici z przytulanek,ale może już dzisiaj coś się uda. Ale na razie na luzie,bez stresu.
Co do świetlicy, my mieszkamy w Niemczech i tu z reguły też jest tzw. OGS do 16,a u młodej w szkole jest też tylko do 14,za to bez obiadu. Można wybrać opcję,ale zazwyczaj ten OGS do 16 z obiadem jest bardziej oblegany. Ona akurat zostaje do 14,wraca do domu na obiad i jest ok,ale zobaczymy w 3 klasie. Jest zadowolona,z reguły lekcje ma już odrobione i fajnie się tam bawi. Uważam,że to fajna rzecz,taka świetlica.
A mnie może uda się w końcu zjeść śniadanie o ludzkiej porze...
Co do świetlicy, my mieszkamy w Niemczech i tu z reguły też jest tzw. OGS do 16,a u młodej w szkole jest też tylko do 14,za to bez obiadu. Można wybrać opcję,ale zazwyczaj ten OGS do 16 z obiadem jest bardziej oblegany. Ona akurat zostaje do 14,wraca do domu na obiad i jest ok,ale zobaczymy w 3 klasie. Jest zadowolona,z reguły lekcje ma już odrobione i fajnie się tam bawi. Uważam,że to fajna rzecz,taka świetlica.
A mnie może uda się w końcu zjeść śniadanie o ludzkiej porze...
oczekiwanie
Ja do gina 100km jeżdżę , jak dobry to uważam,że warto.Hej dziewczyny wybaczcie ze mnie tyle nie bylo ale staram sie Was podczytywac na bierzaco . Trzymam za Was kciuki kochane. Jestem na l4 od pon bo mnie jakis wirus meczy. Wiekszosc dnia spie. Wczoraj mialam wizyte u kardiologa bo musialam stale leki odlozyc i poki co musze robic badania. Dzis ide do ginekologa do gliwic p. Kuglin bo u mnie polozna powiedziala ze p doktor tak latwo l4 nie da bo ciaza nie choroba i pracodawca musi przystosowac warunki do mojego stanu. Wkurzylam sie i zapisalam z medicover sie do Gliwic opinie widzialam ok ona przyjmuje tez ponoc w zabrzu. Przerazaja mnie tylko te dojazdy po 30 km w jedna strone. Zobaczymy co bedzie bo bete mam niska w pon mialam 69.5 w srode 114.1
reklama
magoo
u mnie też tak to wyglądało - najpierw przeprowadziłam się do matki jak młody miał iść do pierwszej klasy, "bo będę mogła go odbierać, po co ma siedzieć na świetlicy", wakacje i ferie ja też miałam wolne ale poza tym zaczęla coraz bardziej ingerować w nasze życie, w końcu, kiedy rozeszłam się z moim byłym, padł tekst "to ja wezmę młodego, niech pomieszka u mnie a ty sobie poukładaj"... nie zgodziłam się, było ciężko, ale dałam radę... dodam, że kiedy wcześniej pytałam czy mogę się do niej wprowadzić ja z młodym to usłyszałam, że nie ma takiej możliwości. jednak w końcu udało jej się dopiąć swego - ściągnęła go do siebie na studia... skusiła go kasą - jest dużo bogatsza od nas... zaoferowała mu spore środki na utrzymanie i kupiła mu mieszkanie... i tym sposobem doprowadziła do tego, że praktycznie nie mam z nim kontaktu... a studia już przerwał - wiadomo jak jest - dwudziestolatek mieszkający sam z dziewczyną, imprezy, głupoty... jednym słowem hulaj dusza piekła nie ma a studia poszły w kąt... i oblał sesję.Wiesz co, ona go odbiera teraz z przedszkola, na ferie i wakacje też u niej siedzi, ale w tym roku na ferie pójdzie do przedszkola. Ona mam wrażenie, chciałaby mieć nad czymś kontrolę i jak chciałam go zapisać na ferie lub wakacje do przedszkola, to się oburzala, bo przecież "mało które dziecko chodzi do przedszkola w wakacje", czy tam ferie. Ja w sumie nie wiem o co jej chodzi, ciężko czasem się z nią porozumieć.
Laski, a czemu na wrzesniówkach jest ankieta, czy zamknąć wątek?
Zaczynało się niewinnie a skończyło katastrofą.