reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

I widzisz jak to jest, babcie niby chcą dobrze, ale już nie pamiętają jak to było jak były na naszym miejscu. Ja pamiętam jak mama się wsciekala, że babcia mi za dużo pozwala, a gdy jej to przypominam, to ona twierdzi, że nie pamięta, także wiesz... Potem ja słyszę, że wszystkiego dziecku zabraniam i go musztruje (jak wczoraj oglądał bajkę, zjadł kisiel i kazałam mu odnieść po sobie miseczke do zlewu, a ona do mnie daj mu spokój, niech sobie ogląda bajkę, ja odniose i tak by go we wszystkim wręczyła). Dlatego ja wiem, że mieszkanie z rodzicami w pewnym wieku to tragedia, mieszkałam 3 lata jak się młody urodził i nigdy więcej. Taką ulgę poczułam jak się wyprowadziłam... W każdym razie, mam nadzieję, że Twoja mama się w końcu opamięta, syn też w końcu zrozumie błędy. Rozmawialas z mamą o całej tej sytuacji?

qdkkx1hpzei65q7s.png
rozmawiałam - jej zdaniem to moja wina bo młody nie mógł się dogadać z moim mężem... a problem głównie polegał na tym, że urodziłam dzieci (zazdrość 18-latka?), wymagam, żeby w tygodniu chodził do szkoły a nie na piwo z kolegami no i nie daję kasy na żądanie... tylko np. każę trawę skosić... masakra... a babcia dawała ile chciał.

reklama
No tak racja, ale mam wrażenie że gdyby skłaniał się ku tej opcji to kazałby zrobić betę, a skoro nie skierował, to czekam spokojnie :) nie chcę się też nakręcać teraz. Wiem, że jak pójdę na betę to będę siedzieć cały dzień jak na szpilkach i czekać na taki wynik jaki mi się marzy :p

Jak przez najbliższy tydzień nie przyjedzie @, to napiszę do niego z prośbą o skierowanie.
Bete robisz bez skierowania.

rozmawiałam - jej zdaniem to moja wina bo młody nie mógł się dogadać z moim mężem... a problem głównie polegał na tym, że urodziłam dzieci (zazdrość 18-latka?), wymagam, żeby w tygodniu chodził do szkoły a nie na piwo z kolegami no i nie daję kasy na żądanie... tylko np. każę trawę skosić... masakra... a babcia dawała ile chciał.
Przykre to strasznie, że ona nie widzi do czego doprowadza...a syn ile ma teraz lat? Bardzo dobrze, że czegoś wymagasz, jakbyś dawała kasę na prawo i lewo, to zupełnie by się rozwydrzył i wiedzialby, że ma Twoje przyzwolenie. Skoda tylko, że nie dla wszystkich jest to takie oczywiste...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Chyba Lanvin jutro i któraś jeszcze :) a Ty? :)
Ja czekam jeszcze dziś albo jutro mozw przyjść okres brzuch boli od tygodnia i plecy więc raczej przyjdzie chociaż nadzieję mam jeszcze cały czas dziwi mnie ten ból pleców w dolnych partiach czasem.mnie bolały ale to wyżej i jak źle spalam. Ciekawe co przyniesie weekend bo jak coś we wtorek testuje dopiero bo testu nie kupuje bo kusić będzie za bardzo a jak jedna kreska to potem rycze jak głupia

Super Bertha powodzenia Wien że mąż ostatnio chory ma zdrowiec szybko :)

Gabrika po endometrium to widać a tu dziewczyny miały takie doświadczenia z temp ze wyższa znaczyła ciążę z tego co pamiętam.

No mi tak wzrosła nieznacznie chyba o 3kreseczki [emoji5][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji5] i test wyszedł mi już po terminie @

Właśnie kupiłam test. @powinna być w poniedziałek jak myślicie zrobić dzisiaj czy poczekać?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiadomo, że lepiej poczekac ale czy dasz radę wytrzymać? Jak długie masz cykle który to dc i kiedy była owulka? Ja robiłam w piątek a we wtorek był termin @. Jeszcze była jasna ale widoczna. W niedziele już była gruba kreska. Czyli u mnie już wyszło 5 dni przed @ :)

reklama
Właśnie kupiłam test. @powinna być w poniedziałek jak myślicie zrobić dzisiaj czy poczekać?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Poczekaj u mnie powinna być dziś lub jutro a test zrobiłam w środę popołudniu bo nie wytrzymałam i biel łzy lepiej poczekać teraz testuje jak nie przyjdzie to we wtorek dopiero

Do góry