reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Windy, moj " dziad" siedzi na czole od niedzieli [emoji30] wyglądam jak hinduska [emoji53] i pewnie też zwiastuje @ eh..
U mnie już cicho i ciemno [emoji12] młody śpi, stary też padł [emoji23] to i ja się kładę.. jak dobrze, że jutro piątek!
Spokojnej nocy dziewczyny [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój łaskawie usadowił się z boku [emoji23]
Jutro. 51? Nie wiem, gubię się :|

qdkkx1hpzei65q7s.png
Matko, ty to się kobito naczekasz...[emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Dziewczyny, wrzucam jeszcze raz, może to idiotyczne pytanie... ale doradźcie proszę!

Mam 32 dc (3 dzień opóźnienia z @).

Drugi tydzień z koleji mierzę temperaturę rano (przed nawet wstaniem z łóżka). Od poniedziałku do dzisiaj skoczyła o 0,3 stopnia. Czy to zwiastuje @?

Kompletnie nie mam żadnych objawów, żadnego bólu jajników, ani nic... :/ 4 testy negatywne...

Umówiłam się na jutro rano do gin, czy myślicie że po usg będzie w stanie stwierdzić czy organizm przygotowuje się do @ (np na podstawie endometrium), czy może inne zmiany zachodzą? Czy może bez sensu ta wizyta i ja odwołać?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie tak się wcześniej zastanawiałam komu miałam odp a zapomniałam jak był skok to raczej nie na @...

Windy, moj " dziad" siedzi na czole od niedzieli [emoji30] wyglądam jak hinduska [emoji53] i pewnie też zwiastuje @ eh..
U mnie już cicho i ciemno [emoji12] młody śpi, stary też padł [emoji23] to i ja się kładę.. jak dobrze, że jutro piątek!

Dobrej nocki :) Basiu mam dla Ciebie radę na takiego wstretnego dziada podskornego. Kup w aptece maść ochronna z Wit A hascolek firma. Jak poczujesz, że zacznie się coś tworzyć posmaruj punktowo grubą warstwę na noc. Na drugi dzień będzie o 50% mniejszy a kolejny praktycznie zniknie. Przetestowalam już wiele i wiem co mówię :)

P.S. Czekamy na tescik :)

Ostatnia edycja:
Morelciu chyba zbyt mocno reagujesz. Ania napisala swoje SUBIEKTYWNE odczucia do ktorych ma pelne prawo.

Ja szczerze nie trawie CzarnejMadzi, babsko mnie wku*wia niemilosiernie ;) i dalam temu upust w kilku(nastu [emoji12]) postach i nikt mi nie napisal, ze nie mam racji bo to moje subiektywne odczucia i mam do nich prawo. Sa dziewczyny ktorym to babsko nie przeszkadza, ba, sa takie co ja lubia a ja bym jej najchetniej leb ukrecila [emoji23]

Kocham Cię :-*
Też mnie babsko mega wkur...a :D

@siwa84 myślę, że to dobra decyzja...:)
@gabrika właśnie wyściółka się pogrubia przed @ żeby się zluszczyc później, ale.. właśnie, jest ale... W ciąży jest dokładnie tak samo dlatego lekarzom ciężko stwierdzić czy to ciąża czy stan przedmiesiączkowy...

Basia Basia gdzie uciekasz? A kiedy test ? Rano?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Tak sie przypadkiem natknelam na Twoj post. Tez mieszkasz w Holandii? Leczysz sie w jakiejs klinice?
Tak, mieszkam ale nie lecze sie w klinice i mam nadzieje, ze takiej potrzeby nigdy miec nie bede :)
Chce na razie porobic badania bo mi sie kapke podwozie pokickalo po czyszczeniu.

@NeSSi mam nadzieję, że będzie dobrze. To niestety nie jest łatwe, ale teraz już nie masz wpływu na to co się stanie. Lez, odpoczywaj i staraj się o tym za dużo nie myśleć. [emoji9]

To daj proszę znać co Ci się udało załatwić, będę trzymała kciuki. Myślę, że z racji poronienia powinien Ci wypisać większość rzeczy zwłaszcza podstawy, z tym, że z podstaw często nic nie wynika trzeba się zagłębić. Ale może u Ciebie kochanie to tylko jakieś małe zawirowania hormonalne, które się unormuja szybko

Oj, to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja tam się za bardzo nie znam, ale owu miałam tak jak Ty, a @ przyszła już wiec myślę, że warto sprawdzić u specjalisty co i jak zamiast dumac samemu co się dzieje. Raz, że się uspokoisz, dwa że będziesz wiedziała na czym stoisz

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zabieg mialam w lipcu, to juz minelo pol roku. Do tej pory to juz by sie wyregulowalo a tutaj jest gorzej niz bylo. Po zabiegu mialam lepiej niz teraz [emoji20] cykle byly okej i co rozwniutkie 30 dni. A teraz plamienia, ostatnie cykle 29 i 28 dni, do tego teraz cycki mialam napompowane i bolace a takie same mialam tylko raz i wtedy bylam w ciazy.
Nie wspomne ju o tym, ze od zabiegu wiekszosc pozycji sprawia mi bol [emoji22][emoji22][emoji22] beznadzieja ogolnie rzecz mowiac ☹️

@NeSSi, Sloneczko, bedzie dobrze :) drugie jajeczko moglo byc pozniej zaplodnione i dlatego fasolinek mniejszy.
Odpoczywaj duzo :*

@Lanvin tak sobie mysle, ze zeby przyszla Wrozka Zebuszka to sie kladzie zabek pod poduszke, to moze Ty pod poduszke wsadz tampona [emoji848][emoji848][emoji848] [emoji23]
A tak serio, ja nie wiem na co czeka Twoj lekarz [emoji35] powinien dzialac bo to nie jest normalne. Cos Ci mowil oprocz tego zebys czekala?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry