reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Windy, moj " dziad" siedzi na czole od niedzieli [emoji30] wyglądam jak hinduska [emoji53] i pewnie też zwiastuje @ eh..
U mnie już cicho i ciemno [emoji12] młody śpi, stary też padł [emoji23] to i ja się kładę.. jak dobrze, że jutro piątek!
Spokojnej nocy dziewczyny [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój łaskawie usadowił się z boku [emoji23]
Jutro. 51? Nie wiem, gubię się :|

qdkkx1hpzei65q7s.png
Matko, ty to się kobito naczekasz...[emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Dziewczyny, wrzucam jeszcze raz, może to idiotyczne pytanie... ale doradźcie proszę!

Mam 32 dc (3 dzień opóźnienia z @).

Drugi tydzień z koleji mierzę temperaturę rano (przed nawet wstaniem z łóżka). Od poniedziałku do dzisiaj skoczyła o 0,3 stopnia. Czy to zwiastuje @?

Kompletnie nie mam żadnych objawów, żadnego bólu jajników, ani nic... :/ 4 testy negatywne...

Umówiłam się na jutro rano do gin, czy myślicie że po usg będzie w stanie stwierdzić czy organizm przygotowuje się do @ (np na podstawie endometrium), czy może inne zmiany zachodzą? Czy może bez sensu ta wizyta i ja odwołać?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie tak się wcześniej zastanawiałam komu miałam odp a zapomniałam jak był skok to raczej nie na @...

Windy, moj " dziad" siedzi na czole od niedzieli [emoji30] wyglądam jak hinduska [emoji53] i pewnie też zwiastuje @ eh..
U mnie już cicho i ciemno [emoji12] młody śpi, stary też padł [emoji23] to i ja się kładę.. jak dobrze, że jutro piątek!

Dobrej nocki :) Basiu mam dla Ciebie radę na takiego wstretnego dziada podskornego. Kup w aptece maść ochronna z Wit A hascolek firma. Jak poczujesz, że zacznie się coś tworzyć posmaruj punktowo grubą warstwę na noc. Na drugi dzień będzie o 50% mniejszy a kolejny praktycznie zniknie. Przetestowalam już wiele i wiem co mówię :)

P.S. Czekamy na tescik :)

Ostatnia edycja:
Morelciu chyba zbyt mocno reagujesz. Ania napisala swoje SUBIEKTYWNE odczucia do ktorych ma pelne prawo.

Ja szczerze nie trawie CzarnejMadzi, babsko mnie wku*wia niemilosiernie ;) i dalam temu upust w kilku(nastu [emoji12]) postach i nikt mi nie napisal, ze nie mam racji bo to moje subiektywne odczucia i mam do nich prawo. Sa dziewczyny ktorym to babsko nie przeszkadza, ba, sa takie co ja lubia a ja bym jej najchetniej leb ukrecila [emoji23]

Kocham Cię :-*
Też mnie babsko mega wkur...a :D

@siwa84 myślę, że to dobra decyzja...:)
@gabrika właśnie wyściółka się pogrubia przed @ żeby się zluszczyc później, ale.. właśnie, jest ale... W ciąży jest dokładnie tak samo dlatego lekarzom ciężko stwierdzić czy to ciąża czy stan przedmiesiączkowy...

Basia Basia gdzie uciekasz? A kiedy test ? Rano?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Tak sie przypadkiem natknelam na Twoj post. Tez mieszkasz w Holandii? Leczysz sie w jakiejs klinice?
Tak, mieszkam ale nie lecze sie w klinice i mam nadzieje, ze takiej potrzeby nigdy miec nie bede :)
Chce na razie porobic badania bo mi sie kapke podwozie pokickalo po czyszczeniu.

@NeSSi mam nadzieję, że będzie dobrze. To niestety nie jest łatwe, ale teraz już nie masz wpływu na to co się stanie. Lez, odpoczywaj i staraj się o tym za dużo nie myśleć. [emoji9]

To daj proszę znać co Ci się udało załatwić, będę trzymała kciuki. Myślę, że z racji poronienia powinien Ci wypisać większość rzeczy zwłaszcza podstawy, z tym, że z podstaw często nic nie wynika trzeba się zagłębić. Ale może u Ciebie kochanie to tylko jakieś małe zawirowania hormonalne, które się unormuja szybko

Oj, to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja tam się za bardzo nie znam, ale owu miałam tak jak Ty, a @ przyszła już wiec myślę, że warto sprawdzić u specjalisty co i jak zamiast dumac samemu co się dzieje. Raz, że się uspokoisz, dwa że będziesz wiedziała na czym stoisz

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zabieg mialam w lipcu, to juz minelo pol roku. Do tej pory to juz by sie wyregulowalo a tutaj jest gorzej niz bylo. Po zabiegu mialam lepiej niz teraz [emoji20] cykle byly okej i co rozwniutkie 30 dni. A teraz plamienia, ostatnie cykle 29 i 28 dni, do tego teraz cycki mialam napompowane i bolace a takie same mialam tylko raz i wtedy bylam w ciazy.
Nie wspomne ju o tym, ze od zabiegu wiekszosc pozycji sprawia mi bol [emoji22][emoji22][emoji22] beznadzieja ogolnie rzecz mowiac ☹️

@NeSSi, Sloneczko, bedzie dobrze :) drugie jajeczko moglo byc pozniej zaplodnione i dlatego fasolinek mniejszy.
Odpoczywaj duzo :*

@Lanvin tak sobie mysle, ze zeby przyszla Wrozka Zebuszka to sie kladzie zabek pod poduszke, to moze Ty pod poduszke wsadz tampona [emoji848][emoji848][emoji848] [emoji23]
A tak serio, ja nie wiem na co czeka Twoj lekarz [emoji35] powinien dzialac bo to nie jest normalne. Cos Ci mowil oprocz tego zebys czekala?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry