reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nessi będzie dobtze musi być ściskam mocno.
Ja dziś cały dzień jak zła chodzę i płacze masakra sama siebie nie poznaje narazie @ brak zobaczymy jutro i w weekend jak nie to w poniedziałek testuje. Narazie to brzuch boli i plecy bardzo a nie pamiętam żeby kiedyś przed okresem bolały sama już nw

reklama
Windy jaka @ o czym ty mówisz! Małpy ma nie być!!!
[emoji8] [emoji8]
Jestem realistka, nic nie czuje, cyc już książkowo boli.... Także ten, nawet się nie nastawiam i nie doszukuje bo nie ma sensu [emoji1] ostatnio nawet mdłości mnie zrobiły w konia, wiec wiesz [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

@bertha skąd jesteś? Pochwał się koniecznie co powiedział lekarz na temat invitro. Tez się interesuje pomału tym tematem [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem z Wrocławia. In vitro moj gin robi we współpracy z klinika w Krakowie. Gin przygotowuje a do Kraka jade na punkcję i transfer tylko. Chyba... jutro mam nadzieje sie dowiem wszystkiego :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Nessi będzie wszystko dobrze zobaczysz!!
Ja z objawow urjonych miałam już wszystko także w nic już nie uwierzę.przekanaja mnie mocne dwie kreski albo lepiej serduszko bijące na usg.to co potrafi kobiety psychika zrobić to masakra.odkąd staram się o dzidziusia hormony mi jakoś dziwnie szaleją:-D

[emoji8] [emoji8]
Jestem realistka, nic nie czuje, cyc już książkowo boli.... Także ten, nawet się nie nastawiam i nie doszukuje bo nie ma sensu [emoji1] ostatnio nawet mdłości mnie zrobiły w konia, wiec wiesz [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Hehehe windy, windy :-) w tamtym cyklu tez tak miałam :p
Cieżko Was dogonić w czytaniu tych wszystkich stron :)
Moj mąż jutro odprawia impre urodzinowa, a ja wlasnie chwile temu skończyłam robić sałatki :-)
Katar chyba we mnie sie zakochał leci z nosa jak oszalały Hehehe
O dziwo cycki po owu przestały bolec ;-) także bynajmniej mnie nie denerwują :-) tyle u mnie ;-)

Windy, moj " dziad" siedzi na czole od niedzieli [emoji30] wyglądam jak hinduska [emoji53] i pewnie też zwiastuje @ eh..
U mnie już cicho i ciemno [emoji12] młody śpi, stary też padł [emoji23] to i ja się kładę.. jak dobrze, że jutro piątek!
Spokojnej nocy dziewczyny [emoji8]

Hmm to nie wiem ale może ovu była później.

Siwa84 jak się miewasz?
Heeej. Dziś już ciut lepiej... wczoraj sobie poplakalam w każdej wolnej chwili, wieczorem pogadalam z M i stwierdziliśmy że zmieniamy lekarza. Już zadzwoniłam i mam wizytę na wtorek. Zaczęłam pić zioła Ojca Sroki i lykac donga.
Powoli zbieram się w sobie. Mam dużo pracy i innych zajęć więc nie za bardzo mam czas myśleć. Muszę tylko trochę nerwy uspokoić bo wszystko mnie wyprowadza z równowagi.

@NeSSi wierzę że będzie wszystko dobrze [emoji173][emoji9]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem z Wrocławia. In vitro moj gin robi we współpracy z klinika w Krakowie. Gin przygotowuje a do Kraka jade na punkcję i transfer tylko. Chyba... jutro mam nadzieje sie dowiem wszystkiego :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Czekam na info w takim razie, a znasz koszt?

reklama
Do góry