reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nessi będzie dobtze musi być ściskam mocno.
Ja dziś cały dzień jak zła chodzę i płacze masakra sama siebie nie poznaje narazie @ brak zobaczymy jutro i w weekend jak nie to w poniedziałek testuje. Narazie to brzuch boli i plecy bardzo a nie pamiętam żeby kiedyś przed okresem bolały sama już nw

reklama
Windy jaka @ o czym ty mówisz! Małpy ma nie być!!!
[emoji8] [emoji8]
Jestem realistka, nic nie czuje, cyc już książkowo boli.... Także ten, nawet się nie nastawiam i nie doszukuje bo nie ma sensu [emoji1] ostatnio nawet mdłości mnie zrobiły w konia, wiec wiesz [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

@bertha skąd jesteś? Pochwał się koniecznie co powiedział lekarz na temat invitro. Tez się interesuje pomału tym tematem [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem z Wrocławia. In vitro moj gin robi we współpracy z klinika w Krakowie. Gin przygotowuje a do Kraka jade na punkcję i transfer tylko. Chyba... jutro mam nadzieje sie dowiem wszystkiego :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Nessi będzie wszystko dobrze zobaczysz!!
Ja z objawow urjonych miałam już wszystko także w nic już nie uwierzę.przekanaja mnie mocne dwie kreski albo lepiej serduszko bijące na usg.to co potrafi kobiety psychika zrobić to masakra.odkąd staram się o dzidziusia hormony mi jakoś dziwnie szaleją:-D

[emoji8] [emoji8]
Jestem realistka, nic nie czuje, cyc już książkowo boli.... Także ten, nawet się nie nastawiam i nie doszukuje bo nie ma sensu [emoji1] ostatnio nawet mdłości mnie zrobiły w konia, wiec wiesz [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Hehehe windy, windy :-) w tamtym cyklu tez tak miałam :p
Cieżko Was dogonić w czytaniu tych wszystkich stron :)
Moj mąż jutro odprawia impre urodzinowa, a ja wlasnie chwile temu skończyłam robić sałatki :-)
Katar chyba we mnie sie zakochał leci z nosa jak oszalały Hehehe
O dziwo cycki po owu przestały bolec ;-) także bynajmniej mnie nie denerwują :-) tyle u mnie ;-)

Windy, moj " dziad" siedzi na czole od niedzieli [emoji30] wyglądam jak hinduska [emoji53] i pewnie też zwiastuje @ eh..
U mnie już cicho i ciemno [emoji12] młody śpi, stary też padł [emoji23] to i ja się kładę.. jak dobrze, że jutro piątek!
Spokojnej nocy dziewczyny [emoji8]

Hmm to nie wiem ale może ovu była później.

Siwa84 jak się miewasz?
Heeej. Dziś już ciut lepiej... wczoraj sobie poplakalam w każdej wolnej chwili, wieczorem pogadalam z M i stwierdziliśmy że zmieniamy lekarza. Już zadzwoniłam i mam wizytę na wtorek. Zaczęłam pić zioła Ojca Sroki i lykac donga.
Powoli zbieram się w sobie. Mam dużo pracy i innych zajęć więc nie za bardzo mam czas myśleć. Muszę tylko trochę nerwy uspokoić bo wszystko mnie wyprowadza z równowagi.

@NeSSi wierzę że będzie wszystko dobrze [emoji173][emoji9]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem z Wrocławia. In vitro moj gin robi we współpracy z klinika w Krakowie. Gin przygotowuje a do Kraka jade na punkcję i transfer tylko. Chyba... jutro mam nadzieje sie dowiem wszystkiego :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Czekam na info w takim razie, a znasz koszt?

reklama
Do góry