Wizyte mialam dzisiaj Ciąża młodsza o tydzień.. wg usg jest 5t1d wiec serducha jeszcze nie bylo, ale pecherzyk ciazowy 7,5mm, a w srodku kropeczka byla powiedziala gin wiec mysle ze wszystko idzie w dobrym kierunku... Musi urosnąć i dojrzeć myslalam po cichutku ze serduszko bedzie, ale nie mialo prawa byc, bo wiedzialam ze owu sie przesunela o conajmniej tydzien.. tym bardziej ze test ciazowy wyszedl po spodziewanej @, wiec pierwszy raz mam taka sytuacje, ale trzeba to jakos przezyc ) za 2 tyg kolejna wizyta, akurat w dniu urodzin mojego meza hihi i mam nadzieje ze juz wtedy uslysze serduszko ) i bedzie wszystko ok... Wg okresu mam 6+1 wg usg 5+1.. ale mysle, ze tak moze byc, co sądzicie? Gin tez powiedziala, ze nawet mlodsze ciaze sie zdarzaja... wg usg termin na 20.09, wg OM 14.09.
reklama
S
StorAnia
Gość
Ło matulu... nadrobić Was to wyczyn godny złotego medalu
Mam pytanie z serii "niezbyt mądre". Teoretycznie dziś mam 15 dc. Śluzu dużo, wygląda super. Wczoraj bolał mnie lewy jajnik, myślę że to wina torbieli, pewnie nadal tam są. Dziś boli mnie prawy i mam nadzieję że to pozytywne odczucia bólowe Czy jeśli wczoraj było bzykanko, dziś też powtórzyć czy spokojnie poczekać do jutra?
W pracy jeszcze żadnych wieści, ale jutro idę na górę b o mam dość czekania, które pewnie popsuje mi weekend, a tego bym nie chciała
Nessi trzymam kciuki za obie fasolki!!!!!
Mam pytanie z serii "niezbyt mądre". Teoretycznie dziś mam 15 dc. Śluzu dużo, wygląda super. Wczoraj bolał mnie lewy jajnik, myślę że to wina torbieli, pewnie nadal tam są. Dziś boli mnie prawy i mam nadzieję że to pozytywne odczucia bólowe Czy jeśli wczoraj było bzykanko, dziś też powtórzyć czy spokojnie poczekać do jutra?
W pracy jeszcze żadnych wieści, ale jutro idę na górę b o mam dość czekania, które pewnie popsuje mi weekend, a tego bym nie chciała
Spark
Fanka BB :)
Możesz czekać do jutra, chyba, że czujecie dziś potrzebę spokojnie co 2 dni wystarczy ostatnio któraś pisała, że prztulanki powiedzmy 11dc a owu 14 i dzidzia jestŁo matulu... nadrobić Was to wyczyn godny złotego medalu
Joaszka
Oj tam bo dziecko to jakaś fanaberia. Żart taki ofc. K...kasy na in vitro nie ale żeby leczyć i badać też nie...dali 500+ to się cieszyć a nie jakieś tam badania. Szczera modlitwa i wsio.o masakra widac w tym kraju nie dość ze trzeba byc zdrowym zeby chorowac, to do tego jeszcze bogatym...
Tragedia....
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka
Zależy jak dlugie masz cykle. Jak dłuższe niż 20-21 to czekać. Ja przy 27 cyklu zaczynam w 9 na ogół testy owu. Pokazują ok.12/13 pozytyw i wtedy objawy i wyliczenia też tak wypadają[emoji6]Dziewczyny,nie kłóćcie się,to nie ma sensu żadnego.
Mnie się zawsze to forum kojarzyło z fantastycznymi babkami, czy to były staraczki,czy też ciężarówki z miesiąca,w którym byłam w ciąży. Baaaardzo rzadko zdarzały się nieprzyjemne kłótnie czy jakieś takie rzeczy. Najczęściej dziewczyny były miłe,pomocne i zawsze znalazły dobre słowo. Ale wiadomo,to kwestia indywidualna. W przeciwieństwie do innego popularnego forum,na którym normą jest wzajemne obrzucanie się błotem i zdołowanie człowieka,żeby się tylko samemu dowartościować...
Ja powolutku zmierzam w kierunku młodego + łazienka + wanna ,a potem usypianie...młoda też do mycia i do spania..i tak średnio od 19:30-20:00 mam wolne. Może uda mi się P. namówić na małe co nieco,ale że chory,to zbytnio nie będę nalegać. 7dc, to żalu większego nie będzie.
No i ponawiam moje pytanie: czy teściki owu można robić już od 7dc czy lepiej poczekać??
Joaszka
Tsh dla starających się najlepiej poniżej 2 choć ogólna norma jest do 4 bodajże nawetHej hej, u mnie @ już zagląda powoli, jutro 1dc i dzwonie się umówić na zabieg. Zobaczymy czy pomoże, sprawdzałam mój wynik tsh z lipca i był 2,54 to ok czy za dużo???, w środę odbiorę nowe wyniki. Zrobione na początku cyklu ale nie było kiedy odebrać, czy wam też forum dzisiaj swiruje???
Bulbasek
Jak jest chęć to działajŁo matulu... nadrobić Was to wyczyn godny złotego medalu
Właśnie tak się wcześniej zastanawiałam komu miałam odp a zapomniałam jak był skok to raczej nie na @...
A może jak był skok to owulka poszła z drugiego jajnika? Możliwym to ?
Tak, mieszkam ale nie lecze sie w klinice i mam nadzieje, ze takiej potrzeby nigdy miec nie bede
Chce na razie porobic badania bo mi sie kapke podwozie pokickalo po czyszczeniu.
Zabieg mialam w lipcu, to juz minelo pol roku. Do tej pory to juz by sie wyregulowalo a tutaj jest gorzej niz bylo. Po zabiegu mialam lepiej niz teraz [emoji20] cykle byly okej i co rozwniutkie 30 dni. A teraz plamienia, ostatnie cykle 29 i 28 dni, do tego teraz cycki mialam napompowane i bolace a takie same mialam tylko raz i wtedy bylam w ciazy.
Nie wspomne ju o tym, ze od zabiegu wiekszosc pozycji sprawia mi bol [emoji22][emoji22][emoji22] beznadzieja ogolnie rzecz mowiac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam z tym problem, myślę, że jest to bardziej związane z suchością niestety.
Podejmij ten temat jutro u gina, bo to ważne, już zupełnie abstrahując od starań. Będzie dobrze [emoji9][emoji9]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
S
StorAnia
Gość
No właśnie ni ma chęciJak jest chęć to działaj
reklama
Paraplu
A może jak był skok to owulka poszła z drugiego jajnika? Możliwym to ?
Ja też mam z tym problem, myślę, że jest to bardziej związane z suchością niestety.
Podejmij ten temat jutro u gina, bo to ważne, już zupełnie abstrahując od starań. Będzie dobrze [emoji9][emoji9]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie mokro az za bardzo no i wszystko zaczelo sie dopiero po zabiegu. W sumie moglam pogadac o tym z ginem 2 tyg. temu ale zajelam sie wtedy bardziej USG macicy i jajnikow i jakos mi to wylecialo z glowy.
Teraz bede sobie na karteczce zapisywac pytania bo w trakcie wizyty wiekszosc mi ucieka.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom