reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U mnie złe wieści .. byłam na IP, lekarz mnie nastraszył, że jeden bąbelek nie żyje, potem, że żyje ale jest słabszy i mniejszy od brata, serduszko wolniej bije ..i że może się wchłaniać na dniach. Pojechałam bo zaczęłam plamić na czerwono..
Tyle szczęścia co i nic ..

@NeSSi mam nadzieję, że będzie dobrze. To niestety nie jest łatwe, ale teraz już nie masz wpływu na to co się stanie. Lez, odpoczywaj i staraj się o tym za dużo nie myśleć. [emoji9]

Boli ta kasa i dlatego chcialabym zrobic cos na NFZ, i tak bule od 5 lat na ten przybytek a nic nie korzystam.

Jest calodobwe laboratorium w Kielcach :)
A progesteron masz racje, po owulce ale chce teraz zrobic to co moge w 4dc. Tarczyca, morfologia i takie takm. A w Holandii moze uda mi sie wyprosic chociaz ten progesteron po owulce.
Tak, martwia mnie te plamienia. Dopiero po zabiegu pierwszy raz doswiadczylam czegos takiego jak plamienia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To daj proszę znać co Ci się udało załatwić, będę trzymała kciuki. Myślę, że z racji poronienia powinien Ci wypisać większość rzeczy zwłaszcza podstawy, z tym, że z podstaw często nic nie wynika trzeba się zagłębić. Ale może u Ciebie kochanie to tylko jakieś małe zawirowania hormonalne, które się unormuja szybko

Kciuki za wizyte!!! Czekamy na zdjęcie :)
Ja jutro tez podgladam podwozie i rozmawiam z ginem o in vitro! :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Oj, to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! [emoji110][emoji110][emoji110]

Dziewczyny, wrzucam jeszcze raz, może to idiotyczne pytanie... ale doradźcie proszę!

Mam 32 dc (3 dzień opóźnienia z @).

Drugi tydzień z koleji mierzę temperaturę rano (przed nawet wstaniem z łóżka). Od poniedziałku do dzisiaj skoczyła o 0,3 stopnia. Czy to zwiastuje @?

Kompletnie nie mam żadnych objawów, żadnego bólu jajników, ani nic... :/ 4 testy negatywne...

Umówiłam się na jutro rano do gin, czy myślicie że po usg będzie w stanie stwierdzić czy organizm przygotowuje się do @ (np na podstawie endometrium), czy może inne zmiany zachodzą? Czy może bez sensu ta wizyta i ja odwołać?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tam się za bardzo nie znam, ale owu miałam tak jak Ty, a @ przyszła już wiec myślę, że warto sprawdzić u specjalisty co i jak zamiast dumac samemu co się dzieje. Raz, że się uspokoisz, dwa że będziesz wiedziała na czym stoisz

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie złe wieści .. byłam na IP, lekarz mnie nastraszył, że jeden bąbelek nie żyje, potem, że żyje ale jest słabszy i mniejszy od brata, serduszko wolniej bije ..i że może się wchłaniać na dniach. Pojechałam bo zaczęłam plamić na czerwono..
Tyle szczęścia co i nic ..
Nessi tak mi przykro [emoji17]

Wiem, że to jest tylko takie gadanie ze ktoś tez mial coś .... ale moja koleżanka miała tak samo i się bardzo martwila. Musiała leżeć, stąd od razu l4 i we wrześniu urodziła dwójkę cudownych, zdrowych dzieciaczków. Trzymam kciuki, żeby bylo wszystko dobrze [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Ostatnia edycja:
ten czuć z daleka, to chociaż człowiek nosa nie ubrudzi
To już za dużo nawet jak na mnie [emoji33] [emoji23]
Ja tylko tak chciała się wynurzyc z wyznaniem ale... te forum jest wyjątkowe serrio. :) Jutro mam wizytę nie mogę się juz doczekać [emoji4]
Czekamy na fotorelację [emoji173]
No niby tak, ale ja wszystkie testy negatywne mam :/

Skoro jesteś pewna Kiedy była owu, to idź do gin jak dziewczyny mówią... Na betę też bym skoczyla [emoji16]

U mnie na czole zjawił się dziad, chyba @ powoli nabiera rozpędu...

Siwa misiaku? Odezwij się [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

To już za dużo nawet jak na mnie [emoji33] [emoji23]

Czekamy na fotorelację [emoji173]

Skoro jesteś pewna Kiedy była owu, to idź do gin jak dziewczyny mówią... Na betę też bym skoczyla [emoji16]

U mnie na czole zjawił się dziad, chyba @ powoli nabiera rozpędu...

Siwa misiaku? Odezwij się [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Windy jaka @ o czym ty mówisz! Małpy ma nie być!!!

Owulacja z moich obserwacji śluzu mogła być najpóźniej 5-6.01. No i test owu 07.01. juz wskazywał ze jest po owu.

Czyli co wygramolic się jutro rano z łóżka do tego gina (o ile krwawka w nocy nie nadejdzie)?

Idź będziesz spokojniejsza [emoji6]

Podpisuje się obiema rękami [emoji12]

Jak miło, że jest ktoś, kto mnie rozumie [emoji7]

Dokładnie !! Tak wlasnie mam :D

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
I jeszcze Ty [emoji7]

No niby tak, ale ja wszystkie testy negatywne mam :/

Czasem wychodzą dopiero później pozytywy... :-)

A mnie do tego wszystkiego wyszło takie chamskie zimno na dolnej wardze, juhuu...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Nimitii Bertha kciuki za wizyty [emoji110] [emoji110] [emoji110] I czekamy na wieści [emoji4]

A jak moja imienniczka Emzilka? [emoji6] Jak się czujesz ? Dalej poziomowanie? Kiedy wizyta ?

reklama
Do góry