reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U mnie złe wieści .. byłam na IP, lekarz mnie nastraszył, że jeden bąbelek nie żyje, potem, że żyje ale jest słabszy i mniejszy od brata, serduszko wolniej bije ..i że może się wchłaniać na dniach. Pojechałam bo zaczęłam plamić na czerwono..
Tyle szczęścia co i nic ..

@NeSSi mam nadzieję, że będzie dobrze. To niestety nie jest łatwe, ale teraz już nie masz wpływu na to co się stanie. Lez, odpoczywaj i staraj się o tym za dużo nie myśleć. [emoji9]

Boli ta kasa i dlatego chcialabym zrobic cos na NFZ, i tak bule od 5 lat na ten przybytek a nic nie korzystam.

Jest calodobwe laboratorium w Kielcach :)
A progesteron masz racje, po owulce ale chce teraz zrobic to co moge w 4dc. Tarczyca, morfologia i takie takm. A w Holandii moze uda mi sie wyprosic chociaz ten progesteron po owulce.
Tak, martwia mnie te plamienia. Dopiero po zabiegu pierwszy raz doswiadczylam czegos takiego jak plamienia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To daj proszę znać co Ci się udało załatwić, będę trzymała kciuki. Myślę, że z racji poronienia powinien Ci wypisać większość rzeczy zwłaszcza podstawy, z tym, że z podstaw często nic nie wynika trzeba się zagłębić. Ale może u Ciebie kochanie to tylko jakieś małe zawirowania hormonalne, które się unormuja szybko

Kciuki za wizyte!!! Czekamy na zdjęcie :)
Ja jutro tez podgladam podwozie i rozmawiam z ginem o in vitro! :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Oj, to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! [emoji110][emoji110][emoji110]

Dziewczyny, wrzucam jeszcze raz, może to idiotyczne pytanie... ale doradźcie proszę!

Mam 32 dc (3 dzień opóźnienia z @).

Drugi tydzień z koleji mierzę temperaturę rano (przed nawet wstaniem z łóżka). Od poniedziałku do dzisiaj skoczyła o 0,3 stopnia. Czy to zwiastuje @?

Kompletnie nie mam żadnych objawów, żadnego bólu jajników, ani nic... :/ 4 testy negatywne...

Umówiłam się na jutro rano do gin, czy myślicie że po usg będzie w stanie stwierdzić czy organizm przygotowuje się do @ (np na podstawie endometrium), czy może inne zmiany zachodzą? Czy może bez sensu ta wizyta i ja odwołać?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tam się za bardzo nie znam, ale owu miałam tak jak Ty, a @ przyszła już wiec myślę, że warto sprawdzić u specjalisty co i jak zamiast dumac samemu co się dzieje. Raz, że się uspokoisz, dwa że będziesz wiedziała na czym stoisz

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie złe wieści .. byłam na IP, lekarz mnie nastraszył, że jeden bąbelek nie żyje, potem, że żyje ale jest słabszy i mniejszy od brata, serduszko wolniej bije ..i że może się wchłaniać na dniach. Pojechałam bo zaczęłam plamić na czerwono..
Tyle szczęścia co i nic ..
Nessi tak mi przykro [emoji17]

Wiem, że to jest tylko takie gadanie ze ktoś tez mial coś .... ale moja koleżanka miała tak samo i się bardzo martwila. Musiała leżeć, stąd od razu l4 i we wrześniu urodziła dwójkę cudownych, zdrowych dzieciaczków. Trzymam kciuki, żeby bylo wszystko dobrze [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Ostatnia edycja:
ten czuć z daleka, to chociaż człowiek nosa nie ubrudzi
To już za dużo nawet jak na mnie [emoji33] [emoji23]
Ja tylko tak chciała się wynurzyc z wyznaniem ale... te forum jest wyjątkowe serrio. :) Jutro mam wizytę nie mogę się juz doczekać [emoji4]
Czekamy na fotorelację [emoji173]
No niby tak, ale ja wszystkie testy negatywne mam :/

Skoro jesteś pewna Kiedy była owu, to idź do gin jak dziewczyny mówią... Na betę też bym skoczyla [emoji16]

U mnie na czole zjawił się dziad, chyba @ powoli nabiera rozpędu...

Siwa misiaku? Odezwij się [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

To już za dużo nawet jak na mnie [emoji33] [emoji23]

Czekamy na fotorelację [emoji173]

Skoro jesteś pewna Kiedy była owu, to idź do gin jak dziewczyny mówią... Na betę też bym skoczyla [emoji16]

U mnie na czole zjawił się dziad, chyba @ powoli nabiera rozpędu...

Siwa misiaku? Odezwij się [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Windy jaka @ o czym ty mówisz! Małpy ma nie być!!!

Owulacja z moich obserwacji śluzu mogła być najpóźniej 5-6.01. No i test owu 07.01. juz wskazywał ze jest po owu.

Czyli co wygramolic się jutro rano z łóżka do tego gina (o ile krwawka w nocy nie nadejdzie)?

Idź będziesz spokojniejsza [emoji6]

Podpisuje się obiema rękami [emoji12]

Jak miło, że jest ktoś, kto mnie rozumie [emoji7]

Dokładnie !! Tak wlasnie mam :D

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
I jeszcze Ty [emoji7]

No niby tak, ale ja wszystkie testy negatywne mam :/

Czasem wychodzą dopiero później pozytywy... :-)

A mnie do tego wszystkiego wyszło takie chamskie zimno na dolnej wardze, juhuu...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Nimitii Bertha kciuki za wizyty [emoji110] [emoji110] [emoji110] I czekamy na wieści [emoji4]

A jak moja imienniczka Emzilka? [emoji6] Jak się czujesz ? Dalej poziomowanie? Kiedy wizyta ?

reklama
Do góry