reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nimitii Bertha kciuki za wizyty [emoji110] [emoji110] [emoji110] I czekamy na wieści [emoji4]

A jak moja imienniczka Emzilka? [emoji6] Jak się czujesz ? Dalej poziomowanie? Kiedy wizyta ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Hej, dzieki ze pytasz.. Mialam chwile strachu, bo znowu krwawienie bylo z tym ze takie brunatne.. W szpitalu okazalo sie ze to krwiak sie oproznia i ze to stara krew.. Przetrzymali mnie dobe i do domu wygonili.. Dalej leze.. A wizyte mam teraz 26 stycznia...

Witam się tutaj. Nie daje rady czytać tutaj i wrześniowek ale zaglądam do was codziennie sprawdzić co się dzieje.

U mnie w porządku, wczoraj byłam na pierwszej wizycie u gina. Fasolka jest na właściwym miejscu i wielkosci odpowiedniej do mojego tygodnia. Także jestem już spokojniejsza. Teraz czeka mnie najgorsze - poinformowanie w pracy. Muszę wyczekac jakiś dobry moment. Chociaż takiego chyba nigdy nie będzie.

Trzymam kciuki za was wszystkie. Niech kreseczki się sypia. Lanvin za Ciebie szczególnie trzymam kciuki!!!

Witam się tutaj. Nie daje rady czytać tutaj i wrześniowek ale zaglądam do was codziennie sprawdzić co się dzieje.

U mnie w porządku, wczoraj byłam na pierwszej wizycie u gina. Fasolka jest na właściwym miejscu i wielkosci odpowiedniej do mojego tygodnia. Także jestem już spokojniejsza. Teraz czeka mnie najgorsze - poinformowanie w pracy. Muszę wyczekac jakiś dobry moment. Chociaż takiego chyba nigdy nie będzie.

Trzymam kciuki za was wszystkie. Niech kreseczki się sypia. Lanvin za Ciebie szczególnie trzymam kciuki!!!
Gratuluję fasoleczki. Który cs okazał się szczęśliwy?

Hej dziewczyny wybaczcie ze mnie tyle nie bylo ale staram sie Was podczytywac na bierzaco . Trzymam za Was kciuki kochane. Jestem na l4 od pon bo mnie jakis wirus meczy. Wiekszosc dnia spie. Wczoraj mialam wizyte u kardiologa bo musialam stale leki odlozyc i poki co musze robic badania. Dzis ide do ginekologa do gliwic p. Kuglin bo u mnie polozna powiedziala ze p doktor tak latwo l4 nie da bo ciaza nie choroba i pracodawca musi przystosowac warunki do mojego stanu. Wkurzylam sie i zapisalam z medicover sie do Gliwic opinie widzialam ok ona przyjmuje tez ponoc w zabrzu. Przerazaja mnie tylko te dojazdy po 30 km w jedna strone. Zobaczymy co bedzie bo bete mam niska w pon mialam 69.5 w srode 114.1

Dziewczyny wrzućcie tabelkę zafasolkowanych. Muszę się naładować pozytywnie. A najlepiej obie tabelki... Można gdzieś online to śledzić na bieżąco?

u mnie piekne 2 kreski, wiec udalo sie w pierwszym cyklu ;) w sumie sie ciesze ze nie bylam "staraczka" zbyt dlugo, trzymam za was kciuki i wysylam kreskowe fuidy ;) wizyte mam 31.01 a w lutym mamy jechac do wloch na narty i zastanawiamy sie jak to teraz ogarnac :)
Gratuluję :), mnie proszę poprawić w tabelce, 6CS. Kolejna @ 14 luty.

reklama
Dziewczyny wrzućcie tabelkę zafasolkowanych. Muszę się naładować pozytywnie. A najlepiej obie tabelki... Można gdzieś online to śledzić na bieżąco?
Później wrzucę [emoji8]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry