Bulbasek
Fanka BB :)
Hehe czasem trzeba sie poswiecic, ale tez nie ma co na sile i pod presja ze ciazaNo właśnie ni ma chęci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe czasem trzeba sie poswiecic, ale tez nie ma co na sile i pod presja ze ciazaNo właśnie ni ma chęci
No i właśnie dlatego mój już chrapie, masakra wrrrr! I ja tyż idę spać dobranocHehe czasem trzeba sie poswiecic, ale tez nie ma co na sile i pod presja ze ciaza
Hej, dzieki ze pytasz.. Mialam chwile strachu, bo znowu krwawienie bylo z tym ze takie brunatne.. W szpitalu okazalo sie ze to krwiak sie oproznia i ze to stara krew.. Przetrzymali mnie dobe i do domu wygonili.. Dalej leze.. A wizyte mam teraz 26 stycznia...Nimitii Bertha kciuki za wizyty [emoji110] [emoji110] [emoji110] I czekamy na wieści [emoji4]
A jak moja imienniczka Emzilka? [emoji6] Jak się czujesz ? Dalej poziomowanie? Kiedy wizyta ?
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Gratuluję fasoleczki. Który cs okazał się szczęśliwy?Witam się tutaj. Nie daje rady czytać tutaj i wrześniowek ale zaglądam do was codziennie sprawdzić co się dzieje.
U mnie w porządku, wczoraj byłam na pierwszej wizycie u gina. Fasolka jest na właściwym miejscu i wielkosci odpowiedniej do mojego tygodnia. Także jestem już spokojniejsza. Teraz czeka mnie najgorsze - poinformowanie w pracy. Muszę wyczekac jakiś dobry moment. Chociaż takiego chyba nigdy nie będzie.
Trzymam kciuki za was wszystkie. Niech kreseczki się sypia. Lanvin za Ciebie szczególnie trzymam kciuki!!!
Gratuluję , mnie proszę poprawić w tabelce, 6CS. Kolejna @ 14 luty.u mnie piekne 2 kreski, wiec udalo sie w pierwszym cyklu w sumie sie ciesze ze nie bylam "staraczka" zbyt dlugo, trzymam za was kciuki i wysylam kreskowe fuidy wizyte mam 31.01 a w lutym mamy jechac do wloch na narty i zastanawiamy sie jak to teraz ogarnac
Później wrzucę [emoji8]Dziewczyny wrzućcie tabelkę zafasolkowanych. Muszę się naładować pozytywnie. A najlepiej obie tabelki... Można gdzieś online to śledzić na bieżąco?