reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@bertha skąd jesteś? Pochwał się koniecznie co powiedział lekarz na temat invitro. Tez się interesuje pomału tym tematem [emoji4]

@gabrika podobno lekarz poznaje po grubości endometrium czy macica przygotowuje się na @. A może zobaczysz niespodziankę? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, wrzucam jeszcze raz, może to idiotyczne pytanie... ale doradźcie proszę!

Mam 32 dc (3 dzień opóźnienia z @).

Drugi tydzień z koleji mierzę temperaturę rano (przed nawet wstaniem z łóżka). Od poniedziałku do dzisiaj skoczyła o 0,3 stopnia. Czy to zwiastuje @?

Kompletnie nie mam żadnych objawów, żadnego bólu jajników, ani nic... :/ 4 testy negatywne...

Umówiłam się na jutro rano do gin, czy myślicie że po usg będzie w stanie stwierdzić czy organizm przygotowuje się do @ (np na podstawie endometrium), czy może inne zmiany zachodzą? Czy może bez sensu ta wizyta i ja odwołać?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
jak dobry lekarz to będzie wiedział, co się dzieje. Z testem nie wiem, może rzeczywiście owu była później, a może samo zapłodnienie było później
ja już jak mam robić, to wolę betę- widać czarno na białym i cenowo wychodzi taniej niż 2-3testy

Gabrika, mnie temperatura spada dzień przed @ jak rośnie to raczej nie na @ chyba, że jesteś przeziębiona? Moze tak jak pisze Nimitti, miałaś pózniej owulacje i dlatego testy jeszcze nie wychodzą..
Nessi, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!!

Mi bardziej chodzi o to ktory ma mozliwosc skierowania na wiecej badan :)
Bo ze oboje wypisuja skierowania to wiem :)

Z dostaniem sie do gina na NFZ nie mam problemu w Polszy :) w rodzinnym miasteczku w przychodzi jest bardzo fajny gin, nie ma kolejek. Tylko nie wiem czy mi moze dac skierowanie na morfologie, tarczyce i inne tego typu badania.

Wolalabym na NFZ bo place w Polsce ubezpieczenie a ze nie mieszkam w Polsce to wkladam w NFZ kase a nic z tego nie korzystam. Chcialabym chociaz aby NFZ fundnal mi badania.

A chcialabym zrobic co sie tylko da zbadac :) w Holandii to sie doprosic niczego nie moge [emoji35]

@arrow92 ekranik se przynajmniej wyczyscilas [emoji23]

Tak sie przypadkiem natknelam na Twoj post. Tez mieszkasz w Holandii? Leczysz sie w jakiejs klinice?

Kciuki za wizyte!!! Czekamy na zdjęcie :)
Ja jutro tez podgladam podwozie i rozmawiam z ginem o in vitro! :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
W takim razie powodzenia w rozmowie oby wszystko poszło po waszej myśli[emoji2] daj znać koniecznie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Gabrika, mnie temperatura spada dzień przed @ jak rośnie to raczej nie na @ chyba, że jesteś przeziębiona? Moze tak jak pisze Nimitti, miałaś pózniej owulacje i dlatego testy jeszcze nie wychodzą..
Nessi, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!!

Owulacja z moich obserwacji śluzu mogła być najpóźniej 5-6.01. No i test owu 07.01. juz wskazywał ze jest po owu.

Czyli co wygramolic się jutro rano z łóżka do tego gina (o ile krwawka w nocy nie nadejdzie)?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry