reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha, nie, możesz biegać, nie krępuj się :-D

Też tak macie, że jak jesteście w pracy do południa to moglybyście sprzątać w domu, ćwiczyć itp, a jak wracacie do domu, to jednak Wam się nie chce? Jak Judyta napisałaś o odkurzaniu, to uznałam, że w sumie też bym posprzatala, albo właśnie na fitness poszła, nagle mam tyle energii... Szkoda, że ona minie jak wrócę z pracy :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dokładnie !! Tak wlasnie mam :D

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Ja tylko tak chciała się wynurzyc z wyznaniem ale... te forum jest wyjątkowe serrio. :) Jutro mam wizytę nie mogę się juz doczekać [emoji4]

Kciuki za wizyte!!! Czekamy na zdjęcie :)
Ja jutro tez podgladam podwozie i rozmawiam z ginem o in vitro! :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Dziewczyny, wrzucam jeszcze raz, może to idiotyczne pytanie... ale doradźcie proszę!

Mam 32 dc (3 dzień opóźnienia z @).

Drugi tydzień z koleji mierzę temperaturę rano (przed nawet wstaniem z łóżka). Od poniedziałku do dzisiaj skoczyła o 0,3 stopnia. Czy to zwiastuje @?

Kompletnie nie mam żadnych objawów, żadnego bólu jajników, ani nic... :/ 4 testy negatywne...

Umówiłam się na jutro rano do gin, czy myślicie że po usg będzie w stanie stwierdzić czy organizm przygotowuje się do @ (np na podstawie endometrium), czy może inne zmiany zachodzą? Czy może bez sensu ta wizyta i ja odwołać?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pamiętam swego czasu jak miałam bzika na bawarkę (herbata z mlekiem) teraz wyczekuję kiedy mnie to dosięgnie :D
Bleee [emoji3] mnie teściowa ganiala z bawarka jak karmiłam ... a ja ukradkiem wylewalam ja do toalety ... no przełknąć się dało [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Do góry