reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U mnie złe wieści .. byłam na IP, lekarz mnie nastraszył, że jeden bąbelek nie żyje, potem, że żyje ale jest słabszy i mniejszy od brata, serduszko wolniej bije ..i że może się wchłaniać na dniach. Pojechałam bo zaczęłam plamić na czerwono..
Tyle szczęścia co i nic ..
Nessi, tulę... będzie dobrze, musi być.

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] leżę [emoji38] tego dlugodojrzewającego to bym się obawiala [emoji33] [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
ten czuć z daleka, to chociaż człowiek nosa nie ubrudzi

Ja też miałam plamienia od terminu okresu w każdy weekend przez trzy tyg. W soboty sie zaczynało w pn kończyło. Dostałam luteine i no spe. Jeszcze na luteinie raz plamilam i minęło wszystko. Moja koleżanka z kolei miała normalnie miesiączki do 12 tyg a że była w Holandii to nie dostała nic bo natura wie co robi, takie jest tam zdanie na ten temat. Obie mamy dzieciaczki zdrowe urodzone o czasie.

reklama
Haha, nie, możesz biegać, nie krępuj się :-D

Też tak macie, że jak jesteście w pracy do południa to moglybyście sprzątać w domu, ćwiczyć itp, a jak wracacie do domu, to jednak Wam się nie chce? Jak Judyta napisałaś o odkurzaniu, to uznałam, że w sumie też bym posprzatala, albo właśnie na fitness poszła, nagle mam tyle energii... Szkoda, że ona minie jak wrócę z pracy :p

qdkkx1hpzei65q7s.png
Podpisuje się obiema rękami [emoji12]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry