reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Plamię podczas wysiłku, jak idę do WC itp. Nie dużo .. przyczyn plamienia nie wyjaśnił, na usg wszystko ok. Zbliża mi się termin @ (21/01) może mieć to związek z plamieniami...

Bedzie dobrze[emoji8] plamienia w czasie spodziewanej @ sa bardzo czeste, gdybys miala krwiaczka, powoedzialby Ci.
Kiedy ewentualna kontrola stanu rzeczy na usg?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ciekawe zajecie to musi byc :D moge sprobowac, lubie takie klimaty :D gdzie tego ucza??
Hahahaha, Lux! [emoji23] [emoji23] swoją drogą ciekawe jaki mają między sobą żargon wachajac tą sperme, chętnie bym posłuchała [emoji23]
U mnie złe wieści .. byłam na IP, lekarz mnie nastraszył, że jeden bąbelek nie żyje, potem, że żyje ale jest słabszy i mniejszy od brata, serduszko wolniej bije ..i że może się wchłaniać na dniach. Pojechałam bo zaczęłam plamić na czerwono..
Tyle szczęścia co i nic ..
Ness! Wszystko będzie dobrze, wiadomo ze jeden dzieć mniejszy, może wolniej się rozwija... A wczoraj twój lekarz nic ci na ten temat nie mówił? Ja mam zacisniete kciuki za całą waszą trójeczke, lez plackiem i nic nie rób [emoji8] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Hahahaha, Lux! [emoji23] [emoji23] swoją drogą ciekawe jaki mają między sobą żargon wachajac tą sperme, chętnie bym posłuchała [emoji23]

Ness! Wszystko będzie dobrze, wiadomo ze jeden dzieć mniejszy, może wolniej się rozwija... A wczoraj twój lekarz nic ci na ten temat nie mówił? Ja mam zacisniete kciuki za całą waszą trójeczke, lez plackiem i nic nie rób [emoji8] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
pewnie wymieniaja sie odczuciami typu ten zjadl ananasa a tamten kebsa :D no bo jesli w smaku to czuc to i w zapachu no nie? :D hahaha

m7a4xuun7rn9jc7g.png
letni orzeźwienie, nasienie długodojrzewające

Hej, nie było mnie 2 dni, nie dam rady nadrobić. Ale tu news!! Nessi, masz dwie kropeczki!!!! Ale cudownie!!!! Wierze ze zostaną z tobą, trzymam mocno kciuki!!! :*

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Też mnie zmrozilo znowu, 2 tyg temu wydalam 200 na posiew i homocysteinę.
Nie wiem, może zrobię tylko część, ale boję się, że potem będę sobie plula w brodę...

Nie wiem do której u Ciebie pobierają krew bo to też różnie w przychodniach bywa, ale mam nadzieję, że zdążysz że wszystkim. Chociaż progesteron po owulacje chyba powinno się robić nie? A Ciebie martwią te plamienia głównie po zabiegu?

Patrz, że wahają te spermy bidoki, nic dziwnego, że się tyle płaci za prywatne badania. Trzeba im jakoś wynagrodzić haha

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Boli ta kasa i dlatego chcialabym zrobic cos na NFZ, i tak bule od 5 lat na ten przybytek a nic nie korzystam.

Jest calodobwe laboratorium w Kielcach :)
A progesteron masz racje, po owulce ale chce teraz zrobic to co moge w 4dc. Tarczyca, morfologia i takie takm. A w Holandii moze uda mi sie wyprosic chociaz ten progesteron po owulce.
Tak, martwia mnie te plamienia. Dopiero po zabiegu pierwszy raz doswiadczylam czegos takiego jak plamienia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry