reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Plamię podczas wysiłku, jak idę do WC itp. Nie dużo .. przyczyn plamienia nie wyjaśnił, na usg wszystko ok. Zbliża mi się termin @ (21/01) może mieć to związek z plamieniami...

Bedzie dobrze[emoji8] plamienia w czasie spodziewanej @ sa bardzo czeste, gdybys miala krwiaczka, powoedzialby Ci.
Kiedy ewentualna kontrola stanu rzeczy na usg?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ciekawe zajecie to musi byc :D moge sprobowac, lubie takie klimaty :D gdzie tego ucza??
Hahahaha, Lux! [emoji23] [emoji23] swoją drogą ciekawe jaki mają między sobą żargon wachajac tą sperme, chętnie bym posłuchała [emoji23]
U mnie złe wieści .. byłam na IP, lekarz mnie nastraszył, że jeden bąbelek nie żyje, potem, że żyje ale jest słabszy i mniejszy od brata, serduszko wolniej bije ..i że może się wchłaniać na dniach. Pojechałam bo zaczęłam plamić na czerwono..
Tyle szczęścia co i nic ..
Ness! Wszystko będzie dobrze, wiadomo ze jeden dzieć mniejszy, może wolniej się rozwija... A wczoraj twój lekarz nic ci na ten temat nie mówił? Ja mam zacisniete kciuki za całą waszą trójeczke, lez plackiem i nic nie rób [emoji8] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Hahahaha, Lux! [emoji23] [emoji23] swoją drogą ciekawe jaki mają między sobą żargon wachajac tą sperme, chętnie bym posłuchała [emoji23]

Ness! Wszystko będzie dobrze, wiadomo ze jeden dzieć mniejszy, może wolniej się rozwija... A wczoraj twój lekarz nic ci na ten temat nie mówił? Ja mam zacisniete kciuki za całą waszą trójeczke, lez plackiem i nic nie rób [emoji8] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
pewnie wymieniaja sie odczuciami typu ten zjadl ananasa a tamten kebsa :D no bo jesli w smaku to czuc to i w zapachu no nie? :D hahaha

m7a4xuun7rn9jc7g.png
letni orzeźwienie, nasienie długodojrzewające

Hej, nie było mnie 2 dni, nie dam rady nadrobić. Ale tu news!! Nessi, masz dwie kropeczki!!!! Ale cudownie!!!! Wierze ze zostaną z tobą, trzymam mocno kciuki!!! :*

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Też mnie zmrozilo znowu, 2 tyg temu wydalam 200 na posiew i homocysteinę.
Nie wiem, może zrobię tylko część, ale boję się, że potem będę sobie plula w brodę...

Nie wiem do której u Ciebie pobierają krew bo to też różnie w przychodniach bywa, ale mam nadzieję, że zdążysz że wszystkim. Chociaż progesteron po owulacje chyba powinno się robić nie? A Ciebie martwią te plamienia głównie po zabiegu?

Patrz, że wahają te spermy bidoki, nic dziwnego, że się tyle płaci za prywatne badania. Trzeba im jakoś wynagrodzić haha

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Boli ta kasa i dlatego chcialabym zrobic cos na NFZ, i tak bule od 5 lat na ten przybytek a nic nie korzystam.

Jest calodobwe laboratorium w Kielcach :)
A progesteron masz racje, po owulce ale chce teraz zrobic to co moge w 4dc. Tarczyca, morfologia i takie takm. A w Holandii moze uda mi sie wyprosic chociaz ten progesteron po owulce.
Tak, martwia mnie te plamienia. Dopiero po zabiegu pierwszy raz doswiadczylam czegos takiego jak plamienia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry