reklama
dziwne, ze Cie nie zostawili, a nie chcialas sie polozyc na wlasna prosbe? wiem, ze jak bedzie sie mialo stac najgorsze to sie stanie, ale w szpitalu jednak opieke byc miala... trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze!Nie powiedział, że nie ma potrzeby, co ma być to będzie Mam w domu leżeć, dupek 3x1
O kurde Nessi[emoji33]
A powiedział co jest przyczyna plamienia?
Nessi wiem ze juz kochasz całym sercem te dwa baczki, niemniej musimy wierzyć ze Matka Natura wie co robi. Mam nadzieje, ze mimo wszystko obie kruszynki są na tyle silne zeby przetrwać, gdyby jednak sie tak nie stało, bedzie musiał w tym być ukryty sens. Za wczesnie zeby usg mogło stwierdzić jakiekolwiek wady, teraz twoje ciało działa jak scan i sprawdza czy wszystko w porzadku.
Lez plackiem i nie zamartwiaj sie proszę.
Dalej plamisz, czy przeszło?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nessi wiem ze juz kochasz całym sercem te dwa baczki, niemniej musimy wierzyć ze Matka Natura wie co robi. Mam nadzieje, ze mimo wszystko obie kruszynki są na tyle silne zeby przetrwać, gdyby jednak sie tak nie stało, bedzie musiał w tym być ukryty sens. Za wczesnie zeby usg mogło stwierdzić jakiekolwiek wady, teraz twoje ciało działa jak scan i sprawdza czy wszystko w porzadku.
Bulbasek
Fanka BB :)
O matko... trzymamy mocno kciuki i wszystkie wierzymy, że będzie dobrze. Ciążę mnogie są zawsze obarczone dużym ryzykiem niestety. Wierzę, że wszystko dobrze się skończy :*U mnie złe wieści .. byłam na IP, lekarz mnie nastraszył, że jeden bąbelek nie żyje, potem, że żyje ale jest słabszy i mniejszy od brata, serduszko wolniej bije ..i że może się wchłaniać na dniach. Pojechałam bo zaczęłam plamić na czerwono..
Tyle szczęścia co i nic ..
M2b
Matko Nessi przecież to niemożliwe może jakiś ten lekarz głupi a się zestresowalas i stąd te plamienia... nie wiem to jest nie fair nie podoba mi się toU mnie złe wieści .. byłam na IP, lekarz mnie nastraszył, że jeden bąbelek nie żyje, potem, że żyje ale jest słabszy i mniejszy od brata, serduszko wolniej bije ..i że może się wchłaniać na dniach. Pojechałam bo zaczęłam plamić na czerwono..
NeSSi
Moderatorka
Po konsultacji ze swoim lekarzem doszliśmy do wniosku, że w szpitalu tylko się będę niepotrzebnie martwić i nakręcać .. codzienne badania usg, też dobrze przy plamieniach nie pomogą.dziwne, ze Cie nie zostawili, a nie chcialas sie polozyc na wlasna prosbe? wiem, ze jak bedzie sie mialo stac najgorsze to sie stanie, ale w szpitalu jednak opieke byc miala...
caltha
trzymam kciuki, choć to niestety częste przy blizniakach. Musisz być dobrej myśli. Często jest też tak, że jedno jest większe, drugie mniejsze a potem równają- czego Ci życzęU mnie złe wieści .. byłam na IP, lekarz mnie nastraszył, że jeden bąbelek nie żyje, potem, że żyje ale jest słabszy i mniejszy od brata, serduszko wolniej bije ..i że może się wchłaniać na dniach. Pojechałam bo zaczęłam plamić na czerwono..
NeSSi
Moderatorka
Plamię podczas wysiłku, jak idę do WC itp. Nie dużo .. przyczyn plamienia nie wyjaśnił, na usg wszystko ok. Zbliża mi się termin @ (21/01) może mieć to związek z plamieniami...O kurde Nessi[emoji33]
no i co, na lekach masz byc tak i lezec?Po konsultacji ze swoim lekarzem doszliśmy do wniosku, że w szpitalu tylko się będę niepotrzebnie martwić i nakręcać .. codzienne badania usg, też dobrze przy plamieniach nie pomogą.
reklama