reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O kurde Nessi[emoji33]
A powiedział co jest przyczyna plamienia?
Nessi wiem ze juz kochasz całym sercem te dwa baczki, niemniej musimy wierzyć ze Matka Natura wie co robi. Mam nadzieje, ze mimo wszystko obie kruszynki są na tyle silne zeby przetrwać, gdyby jednak sie tak nie stało, bedzie musiał w tym być ukryty sens. Za wczesnie zeby usg mogło stwierdzić jakiekolwiek wady, teraz twoje ciało działa jak scan i sprawdza czy wszystko w porzadku.
Lez plackiem i nie zamartwiaj sie proszę.
Dalej plamisz, czy przeszło?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie złe wieści .. byłam na IP, lekarz mnie nastraszył, że jeden bąbelek nie żyje, potem, że żyje ale jest słabszy i mniejszy od brata, serduszko wolniej bije ..i że może się wchłaniać na dniach. Pojechałam bo zaczęłam plamić na czerwono..
Tyle szczęścia co i nic ..
O matko... trzymamy mocno kciuki i wszystkie wierzymy, że będzie dobrze. Ciążę mnogie są zawsze obarczone dużym ryzykiem niestety. Wierzę, że wszystko dobrze się skończy :*

U mnie złe wieści .. byłam na IP, lekarz mnie nastraszył, że jeden bąbelek nie żyje, potem, że żyje ale jest słabszy i mniejszy od brata, serduszko wolniej bije ..i że może się wchłaniać na dniach. Pojechałam bo zaczęłam plamić na czerwono..
Matko Nessi przecież to niemożliwe może jakiś ten lekarz głupi a się zestresowalas i stąd te plamienia... nie wiem to jest nie fair :(:( nie podoba mi się to

dziwne, ze Cie nie zostawili, a nie chcialas sie polozyc na wlasna prosbe? wiem, ze jak bedzie sie mialo stac najgorsze to sie stanie, ale w szpitalu jednak opieke byc miala...:(
Po konsultacji ze swoim lekarzem doszliśmy do wniosku, że w szpitalu tylko się będę niepotrzebnie martwić i nakręcać .. codzienne badania usg, też dobrze przy plamieniach nie pomogą.

trzymam kciuki, choć to niestety częste przy blizniakach. Musisz być dobrej myśli. Często jest też tak, że jedno jest większe, drugie mniejsze a potem równają- czego Ci życzę

O kurde Nessi[emoji33]
A powiedział co jest przyczyna plamienia?
Nessi wiem ze juz kochasz całym sercem te dwa baczki, niemniej musimy wierzyć ze Matka Natura wie co robi. Mam nadzieje, ze mimo wszystko obie kruszynki są na tyle silne zeby przetrwać, gdyby jednak sie tak nie stało, bedzie musiał w tym być ukryty sens. Za wczesnie zeby usg mogło stwierdzić jakiekolwiek wady, teraz twoje ciało działa jak scan i sprawdza czy wszystko w porzadku.
Lez plackiem i nie zamartwiaj sie proszę.
Dalej plamisz, czy przeszło?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Plamię podczas wysiłku, jak idę do WC itp. Nie dużo .. przyczyn plamienia nie wyjaśnił, na usg wszystko ok. Zbliża mi się termin @ (21/01) może mieć to związek z plamieniami...

reklama
plamienia są normalne na tym etapie
a w domu będzie Ci lepiej, spokój, bez tragedii na łóżku obok, wszystko swoje

Do góry