reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej hej, u mnie @ już zagląda powoli, jutro 1dc i dzwonie się umówić na zabieg. Zobaczymy czy pomoże;), sprawdzałam mój wynik tsh z lipca i był 2,54 to ok czy za dużo???, w środę odbiorę nowe wyniki. Zrobione na początku cyklu ale nie było kiedy odebrać:p, czy wam też forum dzisiaj swiruje???

Poklocily sie dwa babole-przynajmniej sie posmialam :D, ehh te hormony ciazowe, a tak powaznie takie sprawy zalatwia sie w wiadomosciach prywatnych-pisze to jako moderator, dostaniecie ostrzezenia jedna i druga i sie dzioby pozamykaja...

polozylam sie i dupaaaaa blada! dziec w mieszkaniu nademna wyl poltora gdziny, moj postanowil nie byc gorszy i tez wyl bo cyca zadal...takze mialam spac 3 godziny a spalam 40 minut, wygladam jak zombie :D

U mnie złe wieści .. byłam na IP, lekarz mnie nastraszył, że jeden bąbelek nie żyje, potem, że żyje ale jest słabszy i mniejszy od brata, serduszko wolniej bije ..i że może się wchłaniać na dniach. Pojechałam bo zaczęłam plamić na czerwono..
Tyle szczęścia co i nic ..

U mnie złe wieści .. byłam na IP, lekarz mnie nastraszył, że jeden bąbelek nie żyje, potem, że żyje ale jest słabszy i mniejszy od brata, serduszko wolniej bije ..i że może się wchłaniać na dniach. Pojechałam bo zaczęłam plamić na czerwono..
jestes w szpitalu? zostwaili Cie? plamisz nadal? :(

reklama
I co teraz? dostałaś coś na podtrzymanie czy jak? Jakieś zalecenia? Musisz leżeć?
Dziewczyny,nie kłóćcie się,to nie ma sensu żadnego. :)
Mnie się zawsze to forum kojarzyło z fantastycznymi babkami, czy to były staraczki,czy też ciężarówki z miesiąca,w którym byłam w ciąży. Baaaardzo rzadko zdarzały się nieprzyjemne kłótnie czy jakieś takie rzeczy. Najczęściej dziewczyny były miłe,pomocne i zawsze znalazły dobre słowo. Ale wiadomo,to kwestia indywidualna. W przeciwieństwie do innego popularnego forum,na którym normą jest wzajemne obrzucanie się błotem i zdołowanie człowieka,żeby się tylko samemu dowartościować...:realmad::no2:
Ja powolutku zmierzam w kierunku młodego + łazienka + wanna ,a potem usypianie...młoda też do mycia i do spania..i tak średnio od 19:30-20:00 mam wolne.:-D Może uda mi się P. namówić na małe co nieco,ale że chory,to zbytnio nie będę nalegać. 7dc, to żalu większego nie będzie.:rolleyes2:
No i ponawiam moje pytanie: czy teściki owu można robić już od 7dc czy lepiej poczekać??:confused:

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry