reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Megan laseczko wyglądasz kwitnaco [emoji6] cieszę się, że wszystko dobrze się rozwija i oby tak dalej ! Odzywaj się czasem [emoji8]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Dzięęki wielkie :* ! Postaram sie częściej odzywać :D bo nawet mi to źle wychodziło na lipcówkach:O ale skoro odżyłam w koncu to powinnam dac rade :D widzialam ze macie jakas tajną grupe na fejsie nono :D to nie fer:D tez chce zobaczyc za kogo tak kciuki trzymam i z kim walczyłam :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Laski te testy owulacyjne pomagają ja w pierwszej ciąży kupiłam tzn jak się staraliśmy i chyba źle zrobiłam heh

Dziewczyny mówiły, że te z allegro są kiepskie, ale ja nie używałam, to nie wiem.

@siwa84, co u Ciebie? Byłaś u lekarza??

qdkkx1hpzei65q7s.png
Też myślałam żeby z allegro zamówić ale skoro mówicie to noże lepiej z apteki

zaraz usne na siedzaco, mialam sie polozyc w dzien, ale wolalam posprzatac i mam za swoje
Najgorszy blad mlodej mamy! Ja z pierworodnym tez chcialam byc taka swietnie zorganizowana i jak maly spal to gotowalam pralam sprzatalam i przez caly dzien oka nie zamknelam bo nie chcialam obarczac tymi obowiazkami meza- przeciez on do pracy chodzil...a potem czesto noc nie przespana i padalam z wycienczenia. Teraz jak zajde w ciaze i urodze pozwole sobie na chwile lenistwa, oczywiscie w miare mozliwosci przy dwulatku...

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessii, ale super!!! ogromne gratulację!!! :D:D:D:D
muszę sobie naprawić jak najszybciej telefon i być z wami na bieżąco :)

@Bulbasek jednak były wczoraj te przytulanki, zaczepił nygus jeden :D dzisiaj też czuje jajnik, nie wiem o co chodzi. W ogóle jakoś czuje podbrzusze, no zobaczymy ;)
Na osłodę mój mężuś robi kogel-mogel :rolleyes2:

Jak u siwej? Czytałam was wyrywkowo i jeszcze nie znalazłam, coś się zmieniło z tym krwawieniem?
Chyba się nie odzywała więcej:(

reklama
Nessi podwójne gratulacje normalnie tak się wzruszylam.
A u mnie dalej katar juz mi nie dobrze od niego, tak mnie mdłości mecza.
Choć jestem pewna ze w tym cyklu nic nie wyjdzie do @ ok 6 dni to nie chce się lekami jednak faszerowac ale sposoby naturalne nic nie pomagaja

Do góry