reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Megan laseczko wyglądasz kwitnaco [emoji6] cieszę się, że wszystko dobrze się rozwija i oby tak dalej ! Odzywaj się czasem [emoji8]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Dzięęki wielkie :* ! Postaram sie częściej odzywać :D bo nawet mi to źle wychodziło na lipcówkach:O ale skoro odżyłam w koncu to powinnam dac rade :D widzialam ze macie jakas tajną grupe na fejsie nono :D to nie fer:D tez chce zobaczyc za kogo tak kciuki trzymam i z kim walczyłam :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Laski te testy owulacyjne pomagają ja w pierwszej ciąży kupiłam tzn jak się staraliśmy i chyba źle zrobiłam heh

Dziewczyny mówiły, że te z allegro są kiepskie, ale ja nie używałam, to nie wiem.

@siwa84, co u Ciebie? Byłaś u lekarza??

qdkkx1hpzei65q7s.png
Też myślałam żeby z allegro zamówić ale skoro mówicie to noże lepiej z apteki

zaraz usne na siedzaco, mialam sie polozyc w dzien, ale wolalam posprzatac i mam za swoje
Najgorszy blad mlodej mamy! Ja z pierworodnym tez chcialam byc taka swietnie zorganizowana i jak maly spal to gotowalam pralam sprzatalam i przez caly dzien oka nie zamknelam bo nie chcialam obarczac tymi obowiazkami meza- przeciez on do pracy chodzil...a potem czesto noc nie przespana i padalam z wycienczenia. Teraz jak zajde w ciaze i urodze pozwole sobie na chwile lenistwa, oczywiscie w miare mozliwosci przy dwulatku...

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessii, ale super!!! ogromne gratulację!!! :D:D:D:D
muszę sobie naprawić jak najszybciej telefon i być z wami na bieżąco :)

@Bulbasek jednak były wczoraj te przytulanki, zaczepił nygus jeden :D dzisiaj też czuje jajnik, nie wiem o co chodzi. W ogóle jakoś czuje podbrzusze, no zobaczymy ;)
Na osłodę mój mężuś robi kogel-mogel :rolleyes2:

Jak u siwej? Czytałam was wyrywkowo i jeszcze nie znalazłam, coś się zmieniło z tym krwawieniem?
Chyba się nie odzywała więcej:(

reklama
Nessi podwójne gratulacje normalnie tak się wzruszylam.
A u mnie dalej katar juz mi nie dobrze od niego, tak mnie mdłości mecza.
Choć jestem pewna ze w tym cyklu nic nie wyjdzie do @ ok 6 dni to nie chce się lekami jednak faszerowac ale sposoby naturalne nic nie pomagaja

Do góry