reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kocham mocno nessi ale się postaralas
Dziewczyny pomóżcie:( w sobotę mam termin @ . Strasznie dopadła mnie grypa i nie wiem czym mam się leczyć bo jest prawdopodobieństwo że zafasolkowalam. Niestety mam gorączkę:( nie wiem czy jak zrobię jutro test to będzie wiarygodny.
A czemu myślisz że się udało tzn jakie objawy ja też mam w piątek lub sobotę dostać okres a dziś test niestety negatywnie

reklama
No ja tez testowalam sobie z tym ze rano i tez bialo. Ale jak w poniedzialek mialam lekkie plamienie krwia i myslalam ze mi sie wczesniej okres zaczal to zamowilam 10 testow owu i tyle samo ciazowych!. Okres ma byc w piatek ale jak nie przyjdzie to testowac bede dopiero jak mi przyjda...

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi jak okres w piątek lub sobotę jednak nie przyjdzie to robię w poniedziałek dopiero

Dziękuje :*

Zobacz załącznik 791944 to pare dni temu robione w pracy dlatego ciuchy domowe :D

Specjalnie przeczytałam kilka postów wstecz..kochana bardzo mi przykro :( to takie niesprawiedliwe !! Mam nadzieje ze mimo wszystko , bedzie dobrze ;* u mnie 2 dni po tescie również pojawiło sie troche krwi i prawie zawału dostałam .. Trzymam kciuki :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Megan laseczko wyglądasz kwitnaco [emoji6] cieszę się, że wszystko dobrze się rozwija i oby tak dalej ! Odzywaj się czasem [emoji8]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Nessii, ale super!!! ogromne gratulację!!! :D:D:D:D
muszę sobie naprawić jak najszybciej telefon i być z wami na bieżąco :)

@Bulbasek jednak były wczoraj te przytulanki, zaczepił nygus jeden :D dzisiaj też czuje jajnik, nie wiem o co chodzi. W ogóle jakoś czuje podbrzusze, no zobaczymy ;)
Na osłodę mój mężuś robi kogel-mogel :rolleyes2:

Jak u siwej? Czytałam was wyrywkowo i jeszcze nie znalazłam, coś się zmieniło z tym krwawieniem?
No widzisz Kochana! Mówiłam, że będzie dobrze. Oby ten strzał byl w dziesiatke hihi :)
my jakoś razem mamy termin @@.

Właśnie nic się nie odezwała. Siwa daj znać Kochana :* Martwimy się.

Na kiedy masz termin @? Ja też dupa biel a z płakać się chce

Wg cykli sprzed poronienia, @ powinna być w sobotę, ale szczerze mówiąc wydaje mi się, że znowu nie pękł pęcherzyk i ten cykl się będzie ciągnął i ciągnął. Także ja odpadam, mogę sobie spokojnie na wrzesień planować wakacje

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Z allegro, ale jeszcze nie doszly. W sumie to lepiej bo mnie korcic nie bedzie zeby czesciej robic

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny mówiły, że te z allegro są kiepskie, ale ja nie używałam, to nie wiem.

@siwa84, co u Ciebie? Byłaś u lekarza??

qdkkx1hpzei65q7s.png

Wg cykli sprzed poronienia, @ powinna być w sobotę, ale szczerze mówiąc wydaje mi się, że znowu nie pękł pęcherzyk i ten cykl się będzie ciągnął i ciągnął. Także ja odpadam, mogę sobie spokojnie na wrzesień planować wakacje

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm współczuję Ci ją jednak mam malutka nadzieję że może jednak będzie ciąża i było za wcześnie na test

reklama
Do góry