reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kocham mocno nessi ale się postaralas
Dziewczyny pomóżcie:( w sobotę mam termin @ . Strasznie dopadła mnie grypa i nie wiem czym mam się leczyć bo jest prawdopodobieństwo że zafasolkowalam. Niestety mam gorączkę:( nie wiem czy jak zrobię jutro test to będzie wiarygodny.
A czemu myślisz że się udało tzn jakie objawy ja też mam w piątek lub sobotę dostać okres a dziś test niestety negatywnie

reklama
No ja tez testowalam sobie z tym ze rano i tez bialo. Ale jak w poniedzialek mialam lekkie plamienie krwia i myslalam ze mi sie wczesniej okres zaczal to zamowilam 10 testow owu i tyle samo ciazowych!. Okres ma byc w piatek ale jak nie przyjdzie to testowac bede dopiero jak mi przyjda...

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi jak okres w piątek lub sobotę jednak nie przyjdzie to robię w poniedziałek dopiero

Dziękuje :*

Zobacz załącznik 791944 to pare dni temu robione w pracy dlatego ciuchy domowe :D

Specjalnie przeczytałam kilka postów wstecz..kochana bardzo mi przykro :( to takie niesprawiedliwe !! Mam nadzieje ze mimo wszystko , bedzie dobrze ;* u mnie 2 dni po tescie również pojawiło sie troche krwi i prawie zawału dostałam .. Trzymam kciuki :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Megan laseczko wyglądasz kwitnaco [emoji6] cieszę się, że wszystko dobrze się rozwija i oby tak dalej ! Odzywaj się czasem [emoji8]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Nessii, ale super!!! ogromne gratulację!!! :D:D:D:D
muszę sobie naprawić jak najszybciej telefon i być z wami na bieżąco :)

@Bulbasek jednak były wczoraj te przytulanki, zaczepił nygus jeden :D dzisiaj też czuje jajnik, nie wiem o co chodzi. W ogóle jakoś czuje podbrzusze, no zobaczymy ;)
Na osłodę mój mężuś robi kogel-mogel :rolleyes2:

Jak u siwej? Czytałam was wyrywkowo i jeszcze nie znalazłam, coś się zmieniło z tym krwawieniem?
No widzisz Kochana! Mówiłam, że będzie dobrze. Oby ten strzał byl w dziesiatke hihi :)
my jakoś razem mamy termin @@.

Właśnie nic się nie odezwała. Siwa daj znać Kochana :* Martwimy się.

Na kiedy masz termin @? Ja też dupa biel a z płakać się chce

Wg cykli sprzed poronienia, @ powinna być w sobotę, ale szczerze mówiąc wydaje mi się, że znowu nie pękł pęcherzyk i ten cykl się będzie ciągnął i ciągnął. Także ja odpadam, mogę sobie spokojnie na wrzesień planować wakacje

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Z allegro, ale jeszcze nie doszly. W sumie to lepiej bo mnie korcic nie bedzie zeby czesciej robic

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny mówiły, że te z allegro są kiepskie, ale ja nie używałam, to nie wiem.

@siwa84, co u Ciebie? Byłaś u lekarza??

qdkkx1hpzei65q7s.png

Wg cykli sprzed poronienia, @ powinna być w sobotę, ale szczerze mówiąc wydaje mi się, że znowu nie pękł pęcherzyk i ten cykl się będzie ciągnął i ciągnął. Także ja odpadam, mogę sobie spokojnie na wrzesień planować wakacje

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm współczuję Ci ją jednak mam malutka nadzieję że może jednak będzie ciąża i było za wcześnie na test

reklama
Do góry