reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2

Pytałyście jak mąż zareagował ...on jeszcze tego nieogrania, nie umie sobie tego wyobrazić :)
Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028

ŚLĘ FLUIDKI CIĄŻOWE X 2 !!!!
Ja biorę i bliźniaki a najlepiej bliźniaczki [emoji6] ... a u mnie spore prawdopodobieństwo [emoji12]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Nessi podwójne gratulacje normalnie tak się wzruszylam.
A u mnie dalej katar juz mi nie dobrze od niego, tak mnie mdłości mecza.
Choć jestem pewna ze w tym cyklu nic nie wyjdzie do @ ok 6 dni to nie chce się lekami jednak faszerowac ale sposoby naturalne nic nie pomagaja
No na katar niestety nie ma leków bo w sumie czy by coś brać czy nie to i tak kilka dni wymęczy. Najlepiej czosnek cytryna i czas hehe

Nessi podwójne gratulacje normalnie tak się wzruszylam.
A u mnie dalej katar juz mi nie dobrze od niego, tak mnie mdłości mecza.
Choć jestem pewna ze w tym cyklu nic nie wyjdzie do @ ok 6 dni to nie chce się lekami jednak faszerowac ale sposoby naturalne nic nie pomagaja
A moze jakies inhalacje z soli fizjologicznej? Albo z rumianku? Moja siostra ostatnio stosowaka na katar, jest w 12 tc

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow wow wow ... Nessi gratulacje [emoji4]

Ale super Również gratuluję.
Mi się dzisiaj śniło że urodziłam parke obudziło mnie siku i aż byłam zła że takie fajny sen mi przerwalo, ale wyobraźcie sobie ze później znów mi się śniło bliźniaki. Taki realny był ten sen i dzisziusie.....
A tu nadal @ brak, już praktycznie 6 dni. Testy negatywne....

To jest tabelka aktualnie starających się, wpisujemy imię, wiek, cykl starań, o które bobo się starasz i termin @, a jeśli się uda to przechodzisz do tabelki zafasolkowanych :-) jeśli chcesz, możemy Cie dopisać :-)

Dziewczyny, czy przed @ macie taką siateczke żył na dekolcie? Mnie piersi tak bolą, momentami czuje takie mrowienie w środku, no i cały dekolt mam zielony, w żyłach. Nie pamiętam, czy zawsze tak mam, czy tym razem.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ja nic takiego nie mam. Standard trochę brzuch I piersi ... zatem .... [emoji6]

reklama
Do góry