reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Proszę jest i brzuchol, 1,5kg na plusie.
1484742097-aaaaaa.jpeg

Widziałam jak się pięknie zielona tabelka rozrosła :* gratulacje dziewczyny

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Piękny ten twój brzuszek [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj pinda przyszla.

Jakis niedorobiony farmaceuta. Mnie sie normalnie pytaja dla kogo kupuje zwykle krople bez recepty. A co dopiero takis powazny lek.

Piekna tabelka :)

U mnie termin malpy jest zly [emoji14]
14 lutego powinno byc :)
Dziekuje :)

Aaa zakochalam sie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi z powodu @ [emoji19]

Najlepiej mu powiedz ze calkowicie skasowalas, a potem jak juz bedzie wsciekly powiedz mu spokojnie zartowalam, tylko lekko porysowalam... ja tak robie jak nabroje i szybko sie uspokaja ze szkoda nie jest az tak duza he he

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Szkoda, ze nie przeczytałam tego wcześniej :p Normalnie wciągło go przy tym samochodzie i od godziny łazi i lamentuje :p

@Lanvin no cudna tabelka :) Dziękujemy :)
A swoją drogą dziewczyny, jak patrzę na tą tabelkę to przeraża mnie ilość cykli starań... Naprawdę. Wszystkie jesteśmy młode, piękne, cudne... A tu nas łapią same dziadostwa... Jak nie mięśniak to torbiel, jak nie torbiel to tarczyca...:sad: Skąd się to wszystko bierze?
Ja się już ostatnio tak mojemu mężowi zryczałam. I już jego zaczęłam pytać "Co i komu zrobiłam, że teraz tak mnie los karze?"
Ale i tak człowiek wierzy, że się kiedyś w końcu uda :)
Podobne pytanie sobie zadaje. [emoji19] widocznie tak musi być

Ja nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2

Pytałyście jak mąż zareagował ...on jeszcze tego nieogrania, nie umie sobie tego wyobrazić :)
Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028

ŚLĘ FLUIDKI CIĄŻOWE X 2 !!!!
Nessii, ale super!!! ogromne gratulację!!! :D:D:D:D
muszę sobie naprawić jak najszybciej telefon i być z wami na bieżąco :)

@Bulbasek jednak były wczoraj te przytulanki, zaczepił nygus jeden :D dzisiaj też czuje jajnik, nie wiem o co chodzi. W ogóle jakoś czuje podbrzusze, no zobaczymy ;)
Na osłodę mój mężuś robi kogel-mogel :rolleyes2:

Jak u siwej? Czytałam was wyrywkowo i jeszcze nie znalazłam, coś się zmieniło z tym krwawieniem?

dziewczyny moj dziec moze da nam pospac w nocy, bo nie spal od 10-30 do teraz, usypia i sie budzi jak smok wypadnie :D ktoras chetna na spacer z malym? bo mnie rana po cc ciagnie i nie chce wozka taszczyc dzis, boje sie ryzykowac a Tomek w pracy
Chętna? Ja proszę mnie zapisać do kolejki [emoji2]

Szkoda, ze nie przeczytałam tego wcześniej [emoji14] Normalnie wciągło go przy tym samochodzie i od godziny łazi i lamentuje :p
Ja na szczescie nigdy nie mialam zadnej stluczki ale moj maz rok temu sjechal swoim samochodem w tyl innego, tamten mial hak wiec pol naszego samochodu do remontu. Ale najgorsze bylo to ze trzy dni pozniej jak jechal moim samochodem po czesci do swojego walnal znowu w tyl jakiegos samochodu z hakiem! To dopiero byl wydatek dwa samochody do naprawy, mandat i jeszcze znizki z ubezpieczenia zabrali!

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry