Piękny ten twój brzuszek [emoji2]Proszę jest i brzuchol, 1,5kg na plusie.
Widziałam jak się pięknie zielona tabelka rozrosła :* gratulacje dziewczyny
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny ten twój brzuszek [emoji2]Proszę jest i brzuchol, 1,5kg na plusie.
Widziałam jak się pięknie zielona tabelka rozrosła :* gratulacje dziewczyny
Przykro mi z powodu @ [emoji19]Wczoraj pinda przyszla.
Jakis niedorobiony farmaceuta. Mnie sie normalnie pytaja dla kogo kupuje zwykle krople bez recepty. A co dopiero takis powazny lek.
Piekna tabelka
U mnie termin malpy jest zly [emoji14]
14 lutego powinno byc
Dziekuje
Aaa zakochalam sie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepiej mu powiedz ze calkowicie skasowalas, a potem jak juz bedzie wsciekly powiedz mu spokojnie zartowalam, tylko lekko porysowalam... ja tak robie jak nabroje i szybko sie uspokaja ze szkoda nie jest az tak duza he he
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja poprostu jestem zła nw czemu może hormony przed okresem sama nw ehh ja zawsze bardzo wszystko przeżywamPo co się tak nakrecisz?? To nie pomoże
Podobne pytanie sobie zadaje. [emoji19] widocznie tak musi być@Lanvin no cudna tabelka Dziękujemy
A swoją drogą dziewczyny, jak patrzę na tą tabelkę to przeraża mnie ilość cykli starań... Naprawdę. Wszystkie jesteśmy młode, piękne, cudne... A tu nas łapią same dziadostwa... Jak nie mięśniak to torbiel, jak nie torbiel to tarczyca... Skąd się to wszystko bierze?
Ja się już ostatnio tak mojemu mężowi zryczałam. I już jego zaczęłam pytać "Co i komu zrobiłam, że teraz tak mnie los karze?"
Ale i tak człowiek wierzy, że się kiedyś w końcu uda
To muszę się wybrać heh a tak serio to może jednak za wcześnie na test i jest jeszcze nadziejaW biedrze promo na tampony[emoji1]100 szt niecała dyszka. Dziś zakupiłam[emoji1]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nessii, ale super!!! ogromne gratulację!!!Ja nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2
Pytałyście jak mąż zareagował ...on jeszcze tego nieogrania, nie umie sobie tego wyobrazić
Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028
ŚLĘ FLUIDKI CIĄŻOWE X 2 !!!!
Chętna? Ja proszę mnie zapisać do kolejki [emoji2]dziewczyny moj dziec moze da nam pospac w nocy, bo nie spal od 10-30 do teraz, usypia i sie budzi jak smok wypadnie ktoras chetna na spacer z malym? bo mnie rana po cc ciagnie i nie chce wozka taszczyc dzis, boje sie ryzykowac a Tomek w pracy
Ja na szczescie nigdy nie mialam zadnej stluczki ale moj maz rok temu sjechal swoim samochodem w tyl innego, tamten mial hak wiec pol naszego samochodu do remontu. Ale najgorsze bylo to ze trzy dni pozniej jak jechal moim samochodem po czesci do swojego walnal znowu w tyl jakiegos samochodu z hakiem! To dopiero byl wydatek dwa samochody do naprawy, mandat i jeszcze znizki z ubezpieczenia zabrali!Szkoda, ze nie przeczytałam tego wcześniej [emoji14] Normalnie wciągło go przy tym samochodzie i od godziny łazi i lamentuje